Sunnuntairavit 7.4.

Linnunlahdella ravataan!
Joensuun Ravirata
07.04.2024 13:00 - 07.04.2024 17:00
Joensuun Ravirata, Linnunlahdentie 5, Joensuu

Liput raveihin myynnissä ennakkoon verkkokaupassamme ja paikan päältä sisääntuloporteilta.  Halutessasi nauttia raveistamme Ravintolakatsomo Linnunradan pöydissä maittavan illallisen kera, hankithan pöytäpaikkasi ennakkoon. Ravipäivänä vapaita paikkoja ei enää välttämättä ole saatavilla. Pöytäpaikan hinta sisältää ruokailun seisovasta pöydästä.

Käsiohjelma luettavissa ja ladattavissa alasvetolaatikossa.

Joensuun Pelastakaa Lapset paikallisosasto tulee vieraaksi meille raveihin ja he ovat vuokranneet  Hevosmaailman omaan käyttöönsä klo 12:30-14:30 väliseksi ajaksi. Tila on heidän käytössään tänä aikana. Tila vapautuu tämän jälkeen normaalisti käyttöön muille lapsiperheille. 

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Tapahtuman hintatiedot

Liput 10 €, alle 16-vuotiaat maksutta
Ravintolakatsomon pöytäpaikka  20  € (sis. ruokailu)
Sisäänpääsy Joensuun Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 5 B) 3-2-11-9-12-8-6-1-4

5 GOODBROTHER on viime syksynä Kriteriumissa toiseksi sijoittuneen Mr Knowitallin täysveli, joten jo sukunsa puolesta ruuna kerää katseita uransa avauskisassa. Koelähtö siltä sujui hyvällä tyylillä hevosen lopetettua 23-vauhtia. Lähtö vaikuttaa kovinkin sopivalta uran avauskisaksi. 3 CALL IT DJANGO kisasi viime vuonna jo kertaalleen paikallisraveissa sijoittuen kakkoseksi. Noista ajoista hevosen uskoisi kehittyneen. 2 TOO DARK FOR YOU näytti kokeessaan kolmivuotiaana ihan hyvältä, joten hevosen kuvittelisi hyvältä paikalta pystyvän sijoittumaankin hyvin. 11 LUCKY HANSMAN olisi viime vuonna pystynyt kykyjensä puolesta menestymään huomattavasti tuloksiaan paremmin, mutta laukat sotkivat menoa jatkuvasti.

 

2. lähtö:

A) 9 B) 3-4-7-8-10-11-1-6-2

9 ONNIVELI PEE sijoittui Kouvolassa kakkoseksi hyvän suorituksen jälkeen. Samanlaisena se ei kohtaa tässä parempaansa, sillä ruunan vauhdit vaikuttaisivat olevan aivan omaa tasoaan. 3 VIENO UNELMA meni viime kesänä uransa avauskisassaan hyviä vauhteja ja lienee vain kehittyneen noista ajoista. 4 WISKER yltäisi ravilla korkealle, mutta laukatkin tuntuvat olevan aika pinnassa. 7 SEMMONE ja 8 YPÄJÄ MOLLA ovat myös ihan hyviä aloittelijoita, mutta lähtökohtaisesti samalta paalulta suosikille riittäminen tuntuu työläältä.

 

3. lähtö:

A) 1-8 B) 4-7-5-6-9-3

1 STONECAPES VILLAGE voitti Kaustisella ihan näyttävällä suorituksella keulasta ja pyrkii tässäkin samaan. Uransa ori on käynnistänyt vasta viisivuotiaana. 8 BOULDER ANNABELLA kierteli Kuopiossa voittoon hyvällä suorituksella. Voittajahaastattelussa Santtu Raitala jakoi tammasta kehuja, joten jatkoakin ajatellen se on mielenkiintoinen. 4 MILDA MATILDA jäi Kuopiossa pussiin ja teki sitä aikaisemmin hyvän juoksun alkumatkan laukan jälkeen, joten ravatessaan tamma voisi olla menestysvalmis. Toki juoksun pitää vähän onnistua. 7 ROY ORDEN aloitti uransa varsin lupaavasti, mutta sen jälkeen oli vaikeampaa. Tähän lähtöön hevonen palaa tauolta, joten tarkka päivän vire on arvoitus. Joka tapauksessa kykyjä hevosessa pitäisi riittävästi pärjäämiseen olla. 2 UPUPA OAK riittäisi jo viimekertaisen ajan perusteella korkealle.

 

4. lähtö: Toto4-1

A) 3-9 B) 10-7-1-2-4-8-5-11-6

3 GARCON MERCI on menestynyt viime ajat valtavan hienosti. Kouvolassa se puristi sitkeästi voittoon ohi keulassa vetäneen Blacky Lucan, joka olisi kova hevonen tähänkin lähtöön. Vastus ja asetelmat näyttävät tässä sille ihan sopivalta, joten edessä voi olla koko matkan johto. 9 HACEK tulee kuitenkin tarjoamaan suosikille todella kovan haasteen voitosta. Se on ottanut viime voittonsa helpolla tyylillä ja puristaa tässäkin takarivistä voittomatsiin. Joensuun pitkä maalisuora suosii kivivoimaista Hacekia. 10 ANITA SENSATION oli Lappeessa ihan hyvä kolmas, eikä samanlaisena olisi ulkona tässäkään kärkipään sijoilta. Alla on kuitenkin yksi poisjäänti, joka nostaa vähän hevosen ympärille kysymysmerkkejä. 7 JOKER PRIDE oli Lappeessa tauolta tasapaksu neljäs, mutta voi terävöityä startti alla. Hevonen valmentautuu kuitenkin osaavissa käsissä ja kuski on lähdön parhaimmistoa.

 

5. lähtö: Toto4-2

A) 7 B) 8-5-3-1-4-6-2

7 FAIRY WIND on ollut viimeisissään erittäin vakuuttava ja tuloksena siitä onkin komea voittoputki. Lähtö näyttää ruunalle etukäteen todella sopivalta, joten ei hevoselta tässä voi etukäteen odottaa kuin voittoa. Vaikka lähtöpaikka osui ulos, eiköhän Fairy Wind edenne tuoltakin ajoissa keulapaikalle. 8 MOONLIGHT DREAM voitti talvella Toto75-lähdön ja viime startti onkin Teivon kovasta nousijadivisioonafinaalista. Lähtöpaikka on huonoin mahdollinen, mutta tamma on hyvä kirihevonen. Tosin tässä asemien parantaminen ei kirivaiheessa ole kovinkaan helppoa, sillä lähdön matkavauhti ei liene reipas. 5 MISSION OF SOUL palaa paussilta, mutta on aikaisemmin urallaan ollut ihan hyvä tauoilta. Viime kaudella tamma meni hyvin, joten hyvää kesää siltä voinee tässäkin odottaa. 3 HOHO HAHA SISU pääsee hyvin matkaan ja saa onnistuneen reissun kärkiporukoissa. Voitto yllättäisi, mutta hyvä sijoitus ei.

 

6. lähtö: Toto4-3, Päivän Duo-1

A) 8 B) 5-7-1-4-2-3-5

8 HE’S A KEEPER suoriutui torstaina Jokimaalla johtavan rinnalta sitkeästi neljänneksi. Sitä aikaisemmin hevonen on tehnyt vain hyviä suorituksia, joten voiton pienessä lähdössä tulisi olla lähellä. Vaikka ruunan sarjat nousivat paljon viime kaudella, ei menestyskulku tunnu päättyvän. 5 CHASED kiri Killerillä voittoon johtavan kannasta. Hevosena se riittäisi tässä, mutta voltin vitosrata ja vähän ajava kuski tuovat pieniä kysymysmerkkejä. 7 EXUBERANCE voi saada suosikista matkalla hyvää vetoapua, joten kirivaiheessa ruuna on vaarallinen. Markus Dahlströmin hevoset kisaavat vielä hyvässä iskussa. 1 FRANCIS JOURNEY pystyisi keulasta venymään pitkälle. 4 SKY MUSCLE riittää hevosena tässä varmasti, mutta tauolta vire tuskin lienee terävimmillään.

 

7. lähtö: Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

A) 6-3 B) 2-9-4-11-7-8-1-5-10

6 FRANSUA on hevosena kova menijä sarjoihinsa, mutta ei sen otteet ole viime aikoina olleet parasta Fransuaa laukkojen jälkeenkään. Tavallisesti ravilla se olisi lähellä menestyä tässä, kun sarjakin on kovin sopiva. 3 PASTORI on paalulta huippumielenkiintoinen, sillä ruuna debytoi Seppo Suurosen valmennuksesta. Hyvin hevonen on toki jo aiemmin urallaan menestynyt. 2 VILLAN HURMURI pääsee voltista hyvin liikkeelle, joten se saattaa napata paalulta keulapaikan haltuunsa. Viime starteissa sillekin on tullut laukkoja. 9 RAPSODI riittäisi hevosena mainiosti ja sarja on sille suosikin tavoin käypäinen. Suoritukset eivät vain ole viimeisissä olleet parasta Rapsodia, mutta ehkä ori petraa nyt. Ainakin se on pitänyt vähän starttitaukoa.

 

8. lähtö:

A) 9-10 B) 5-3-1-8-4-7-2-6

9 STRAWINSKI nousi Bodenissa neljänneksi epäsopivan vauhdinjaon jälkeen. Suorituksena tuo oli ihan hyvä ja esiintyi hevonen sitä aikaisemminkin hyvin voitettuaan Joensuussa laukan jälkeen. Ruuna on siitä hyvä, että se jaksaa tehdä myös töitä ulkoradoilla. 10 GIULIETTA ZET debytoi Suomessa asiallisella kolmossijalla. Ehkä se oli hieman tasainen, mutta alla oli kuitenkin pitkä tauko. Startin saatuaan tamman otteet voivat terävöityä yllättävän paljon. 5 LIKE A HERO riittäisi heti, jos olisi sellainen kuin parhaimmillaan. Viimeisissään sillä on mennyt tehtävät osaltaan vaikeiksi, mutta ei hevonen ole ehkä suorittanut ihan niin kuin voittostarteissa. Tulosrivistössä näkyvä Kuopion voitto irtosi ylivoimaiseen tyyliin. 3 MISS VIP ZIP pääsee hyvin liikkeelle ja pystyy ainakin sijoittumaan hyvin.

 

9. lähtö: Troikka

A) 5 B) 8-7-10-4-3-1-2

5 KOPRAN KARAATISSA on kykyjä, mutta raviongelmat ovat varjostaneet sitä läpi uran. Tamma kilpailee nyt kolmatta kertaa Markus Dahlströmin tallista ja mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan otteet lähtevät menemään. Ravatessaan se olisi joka tapauksessa tässä lähellä voittoa. 8 JUSSIX oli viimeksi Kuopiossa hyvä kolmas ja ehkä se on alkanut hiljalleen varmistumaan ravin puolelta. Miika Tenhusen valmennettavat kisaavat kauttaaltaan mainiossa iskussa. 7 KARJALAN KEISARI tekee aina varmaa työtä, mutta onnistuu voittojen arvoisesti vain valitettavan harvoin. Tässä ruunalle vastus ei olisi olenkaan mahdoton. 10 VUARAN VIHU menestyi viime syksynä mukavasti. Se päätti kautensa marraskuisen Lato Liiga -finaalin kakkossijaan ja palaa nyt paussilta. Kykyjä orissa on aina ollut, mutta tauolta intoa voi olla liikaa.

 

10. lähtö:

A) 7 B) 15-8-9-2-13-11-5-6

7 FORTIER menestyi hyvin ennen taukoaan ja samanlaisena se olisi tässä väkisin lähellä voittoa, mutta toki vire paussilta on pienimuotoinen arvoitus. 15 NÄTTI-MATTI kiri Mikkelissä kakkoseksi ja oli ihan hyvä. Takamatkaa toki sillä on nyt varsin tuntuvasti, joten ei tehtävä voittoa ajatellen ole helppo. 8 TOVIIRI on mennyt talven aikana hyvin, eikä tässäkään häpeä ravilla muille. 9 XSARA on jo suvultaan mielenkiintoinen tamma, mutta laukat ovat sotkeneet sen menoa läpi uran. Ravisävelen löytyessä vauhdit kyllä riittävät kärkimatsiin asti.

 

Vihjesysteemit

Toto4 (pieni)

1. 3, 9 (10, 7)

2. 7 (8, 5)

3. 1, 5, 7, 8 (4, 6)

4. 3, 6 (2, 9)

16 riviä = 3,20 euroa

 

Toto4 (suuri)

1. 3, 9 (10, 7)

2. 7 (8, 5)

3. 1, 4, 5, 7, 8 (6, 3)

4. 2, 3, 4, 6, 9, 11 (8, 7)

60 riviä = 12 euroa

 

Päivän Duo

1. 8 He’s A Keeper

2. 3, 6

2 yhdistelmää

 

Troikka (7. lähtö)

1. 3, 6

2. 2, 3, 6

3. 2, 3, 4, 6, 9, 11

16 yhdistelmää * 0,5e = 8e

 

Troikka (9. lähtö)

1. 5 Kopran Karaatti

2. 4, 7, 8, 10

3. 4, 7, 8, 10

12 yhdistelmää * 0,5e = 6e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Käsiohjelma
Yhteistyökumppanit

      

  

Aikataulu

PÄIVÄN RAVILÄHDÖT

klo 12:10   Koelähtö Yhdistetty tasoitusajo 2140 m

klo 12:30   Poni A-ponit  tasoitusajo 1140 m p. 3.10.0+ 20 m/ 3,4 s.

klo 13:07   LÄHTÖ 1  LV ryhmäajo 2140 m enintään 600 e.

klo 13:27   LÄHTÖ 2  KV tasoitusajo 2160 m p. 250 e. + 20 m/ 250 e. enintään 1000 e.  Etusija Suomessa syntyneet, hyvitys enintään 4 v. 20 m.

klo 13:47    LÄHTÖ 3  LV  tasoitusajo 2140 m p. 1000 e. 20 m/ 2500 e. enintään 3500 e.

klo 14:10    LÄHTÖ 4  LV  ryhmäajo 2140 m enintään 14 000 e.

Amatööriohjastajien SM-liiga, kokelaat C-lisenssi

klo 14:30    LÄHTÖ 5  LV ryhmäajo 2140 m enintään 24 000 e.

klo 14:50   LÄHTÖ 6 LV tasoitusajo 2140 m p. 42 000 e. pt. 20 m.

klo 15:10   LÄHTÖ 7 KV tasoitusajo 2140 m p. 20 000 e, 20 m/ 40 000 e, 40 m/enintään 65 000 e. pt. 60 m. Etusija Suomessa syntyneet

klo 15:30   LÄHTÖ 8  LV ryhmäajo 2140 m enintään 6500 e.

klo 15:45   LÄHTÖ 9 KV tasoitusajo 2140 m p. 5000 e. + 20 m/ 2500 e. enintään 12 500 e. Etusija Suomessa syntyneet

klo 16:00   LÄHTÖ 10 KV tasoitusajo 2140 m p. 1700 e. + 20 m/ 1000 e. enintään 4700 e. Etusija Suomessa syntyneet

Ohjelmaa lapsille

Joensuun Pelastakaa Lapset paikallisosasto tulee vieraaksi meille raveihin ja he ovat vuokranneet  Hevosmaailman omaan käyttöönsä klo 12:30-14:30 väliseksi ajaksi. Tila on heidän käytössään tänä aikana. Tila vapautuu tämän jälkeen normaalisti muiden lapsiperheiden käyttöön.  

Ravintolatarjonta

Ravintola Linnunradan Menu

 

Seesamikurkkuja (m, g)

Pikkelöityjä vihanneksia(m, g

Korealainen coleslaw(m, g)

Jäävesi, mehu

Bao bun sämpylöitä (l)

 

Lämminruoka

Korealaista bbq kanaa

Nuudeleita (m, l)

 

Jälkiruoka

Hunajapannukakkuja ja hedelmiä(l)

 

Kahvia/teetä

 

20€/hlö

 

Ensimmäistä kertaa raveissa?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi raviradallemme!

Joensuun Ravirata Oy toimii osana Suomen hevostaloutta hevosen ja raviurheilun sekä hevosten ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Me Joensuun raviradalla haluamme vaalia hevosen merkitystä yhteiskunnallemme ja raviurheilulla on tärkeä rooli muun muassa rakkaan kansallisaarteemme, suomenhevosen säilymisessä. Me teemme tätä rakkaudesta lajiin, mutta samalla muistaen yhteiskunnallisen vastuumme myös muuttuvassa maailmassa. Joensuun raviradalla on merkittävä rooli myös alueellisena toimijana, yhteistyökumppanina ja tapahtuma-areenana Pohjois-Karjalassa. Lisää meistä.

Raviradallamme pääosissa ovat hevoset, mutta ravitapahtumasta pääsee nauttimaan haluamallaan tavalla - radan varressa tunnelmaa ja kavioiden töminää aistien tai ravintolakatsomossa seisovan pöydän antimilla herkutellen. Lasten Hevosmaailma on avoinna aina ravien ajan, ja siellä viihtyvät perheen pienimmät keppihevosten ja maatilan töiden parissa. Mitä kysyttävää sinulla onkaan, henkilökuntamme auttaa mielellään. Etukäteen raviradan palveluihin ja puitteisiin pääset tutustumaan nettisivuillamme. Raviyleisön kattavan infopaketin löydät navigaatiosta kohdasta Palvelut.

Nähhään Linnunlahdella!

Kilpailijainfo

HYVÄ TIETÄÄ

Suosittelemme osallistumismaksun maksamista etukäteen. Se käy näppärästi millä vain laitteella verkkoon pääset osoitteessa www.osallistumismaksu.fi

Ohjeet kilpailijoille ja lisätiedot varikkoalueemme palveluista olemme koonneet sivuillemme tänne: Raviurheilu > Kilpailijainfo. Mitä kysyttävää sinulla ilmeneekin, ennen raveja toimiston väkemme tavoitat parhaiten puhelimitse (yhteystiedot löydät sivun alalaidasta) ja ravipäivänä henkilökuntamme on käytettävissäsi.

KATOSLISTAT

Varikon katoslistat julkaisemme viimeistään ravipäivänä ja sen löydät nettisivujemme uutisista tästä linkistä.

RATAOLOSUHTEET

Tarkemmat ratatiedot päivitämme ravien alla ja tietenkin viimeistään myös ravipäivän aamuna sekä sosiaalisen median kanaviimme että sivuillemme. Nämä lisätiedot löytyvät näppärästi aina nettisivujemme etusivulta tai tästäpä näin: Ajankohtaista > Rataolosuhteet.

 

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Joensuun raviradalle!

Liitteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK