Sunnuntairavit 22.8.2021

Poniravit käynnistyvät klo 12:00 ja hevosten lähdöt klo 14:00 - tervetuloa Linnunlahdelle!
Joensuun ravit
22.08.2021 12:00 - 22.08.2021 20:00
Joensuun ravirata, Joensuun ravirata

Sunnuntairaveissa ravataan klo 12.00 alkaen viisi ytimekästä ponilähtöä. 

Klo 14:07 starttaa ensimmäinen hevosten lähtö, joka on suunnattu aloitteleville suomenhevosille. Idän Monté-Ässä -karsinta mittelöidään kolmannessa lähdössä. Mielenkiintoisia lähtöjä ja mukavaa tunnelmaa riittää koko päiväksi ja perheen pienimmät voivat viettää keppihevoskarkelot Hevosmaailmassa mukavien ohjaajien seurassa.

Tältä sivulta löydät lisätiedot sunnuntairaveistamme sekä kattavat vihjeet. Yleisöä raveissa palvelee monipuoliset katsomo- ja ravintolapalvelumme.

KÄSIOHJELMA

 

Nähdään Linnunlahden raveissa!

Tapahtuman hintatiedot

Liput 10 €, alle 16-vuotiaat maksutta
Ravintolakatsomon pöytäpaikka (sis. ruokailu) 15 €
Sisäänpääsy Joensuun Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 4-5 B) 1-3-7

4 SÖRKÄN JÄTKÄ teki hyvän suorituksen huhtikuussa ravatussa koelähdössä. On mahdollista, että ori on kehittynyt kesän aikana paljon ja menee aivan eri tuloksen tässä. 5 LENNOKASKO on edellä mainitun selkeä ykköshaastaja. Ruuna kulki Kouvolassa laukkojen lomassa hyvin. Osaavista käsistä aloitteleva hevonen on hyvä huomioida aikaisessa vaiheessa. 1 SIPORIN VIRE saa paalulta varmuudella hyvän juoksun, mutta koelähdön perusteella sen vauhdit eivät ole samaa tasoa mitä suosikeilla.

 

2. lähtö:

A) 2-6 B) 5-3-1-4-7-8

2 RIVERCAPES WAY laukkasi Oulussa heti lähdössä, eikä startti antanut tammasta oikein mitään kuvaa. Koelähtönsä se suoritti mallikkaasti ja samanlaisena voi olla paalulta vaikea lyötävä. 6 FLOORLADY riittäisi tässä ravatessaan korkealle, mutta ravaaminen ainakin aiempien starttien perusteella on ollut vaikeaa. Nyt hevonen on vaihtanut valmentajaa ja on mielenkiintoista nähdä miten tamma uusista käsistä esittää. 5 PHANDORAS MAGIC pystyy koelähtönsä perusteella paljoon. 3 CARISSIMA KESS ja 1 BWT GRAZYGIRL tulevat rankingissa seuraavina.

 

3. lähtö:

A) 1-3 B) 7-6-2-5-4

1 GRAFFITI ARTIST palailee tähän tauolta. Ruuna on kuitenkin juossut urallaan paljon tätä kovemmissa montélähdöissä, ja jos on heti tauolta hyvä, se on tässä vaikea lyödä. 3 AMON-RA on ollut viimeisissään hyvä, eikä viimeksikään hävinnyt kuin niukasti. Samanlaista menoaan jatkaessa se rutistaa tässäkin korkealle. 7 HOLY JACK debytoi montéssa. Hevonen on tehnyt kärrylähdöissä hyvää jälkeä ja samanlaisena ei ole ulkona tässäkään. 6 M.T.KINGSIZE sai viimeksi kiritilaa vasta myöhään ja voimia taisi jäädä varastoonkin. Ruuna metsästää vieläkin uransa avausvoittoa, mutta kaiken onnistuessa voitto ei ole mahdottomuus.

 

4. lähtö: TOTO4-1

A) 5 B) 2-3-6-8-9-1-7

5 ROBERTO DIVER on päässyt kisaamaan nappisarjaan ja lähtee matkaan selkeänä suosikkina. Kovaa avaava ruuna on lähellä koko matkan johtoa. Se pääsenee alussa omin avuin ohitse Brisendasta, mutta eiköhän suosikkia kunnioiteta päästämällä se keulaan, jos nopeus ei riitäkään alussa ohi sisäpuolen valjakoista. 2 BRISENDA jäi Ylivieskassa johtavan kantaan vaille kiritilojen. Se juoksee taas johtavan kannasta ja nyt kiriluukun luulisi aukenevan loppusuoralla. 3 TOUR KNIGHT tuli Vermossa mukavasti maaliin asti ja jatkaa kunnossa, mutta peleissä se ei maistu, koska sillä on tässä iso vaara jäädä johtavan rinnalle, ellei Ida’s Owenilla ajeta ulkoa aktiivisesti. 6 FAKIR NYX voitti Vieremällä helposti, mutta nyt lähtöasetelmat ovat sitä kovasti vastaan, kun suosikit pääsevät matkaan sisäpuolelta. 8 IDA’S OWEN on matkavauhdin suhteen lähdössä suuressa roolissa. Nyt voisi kuvitella kuitenkin Heikki Laakkosen koittavan pärjäämistä takajoukoista, sillä johtavan rinnalta tämän lähdön voittaminen olisi epätodennäköistä.

 

5. lähtö: TOTO4-2

A) 2 B) 7-1-4-9-8-5-10-3

2 IL FUNNY LI hallitsi Kuopiossa lähtöä keulapaikalta varmasti. Hevonen oli hyvä myös edellisessäkin ja on nyt kovassa kunnossa. Lähtöpaikka on nyt erinomainen ja keulajuoksu on taas todennäköinen. Ruuna tulee hyvin perille myös selästä, joten ei keulapaikka ole välttämättömyys menestymiselle. 7 OTHELLOS MAGI on kovassa kunnossa, mutta laukat tahtovat sotkea sen menoa. Joensuussa hevonen olisi ollut lähellä jopa T75-voittoa ilman loppusuoran laukkaa. Ruuna juoksenee tässä johtavan rinnalla, mutta siitä ei ole sille haittaa, sillä hevonen on vapaalta radalta parhaimmillaan. 1 WHOGONOW on kiihdytyksessä myös nopea ja sen pystyessä puolustamaan kiihdytyksessä keulapaikan Janne Lukkari ajanee koko matkan siitä. Viime startti antoi Whogonown kohdalla jo viitteitä paremmasta, joten on mielenkiintoinen seurattava tähän. 4 PAM HALLOVER liftasi Kuopiossa voittaja Il Funny Li:n takaa toiseksi. Se tarvitsee tarkan reissun pärjätäkseen. Etenkin sisäradalle pääseminen olisi sille suuri etu.

 

6. lähtö: TOTO4-3, PÄIVÄN DUO-1

A) 11 B) 5-1-8-6-7-10-12-3

11 TÄHTISEKKI palailee kisaan pieneltä tauolta. Lähtö on kuitenkin sarjamääritykseltään oriille niin sopiva, että sen odottaisi pärjäävän tässä. Hevonen kiihtyy voltista reippaasti ja Terho Rautiainen kiertää sen kanssa aikaisessa vaiheessa kärkijoukkoihin. 5 VAROITUS on jo pitkään ollut kunnossa, mutta laukkaa tahtoo tulla joka kerta. Ravatessaan se riittäisi tässä pitkälle. 1 MELLAKKA voitti Savonlinnassa keulapaikalta hyvällä tuloksella. Samanlaisena se riittää tässäkin paalulta korkealle. 8 NUGA ROLS ei viimeksi ollut parhaimmillaan ja sen tulee parantaa huomattavasti riittääkseen tässä. Nyt se saa kuitenkin tasaisemman juoksun selissä ja pääsee lopussa iskemään kirinsä. 6 KOPRAN TAISTO ei viimeksi päässyt kirimään vapaasti rintaman takaa. Se tarvitsee usein aika tarkan selkäjuoksun pärjätäkseen ja nyt saa sellaisen, mutta sarjamääritys ei ole ruunalle istuvin.

 

7. lähtö: TOTO4-4, PÄIVÄN DUO-2, TROIKKA

A) 2 B) 3-9-6-1-5-4

2 TAZER ei rahallisesti starttaa kaikista sopivimmassa tehtävässä, mutta vastuksen puolesta tehtävä on käypäinen. Hevonen on noussut valtavan hienoon kuntoon ja nopeasti kiihtyvä Tazer ottanee tässä heti kiihdytyksessä keulapaikan komentoonsa, josta myös vetää lähtöä pitkään. 3 LAKE’S BELLA tuli viimeksi kirinsä hyvin maaliin asti, mutta suosikin lyöminen tässä ulkopuolelta ei ole helppoa. 9 SILICA MAN spurttasi viimeksi johtavan kannasta hyvin maaliin. Se saa tässä sisäratareissun ja kiritilojen löytyessä ohittaa monta. 6 AL’S DIVA TEQUILA puristi Joensuussa 75-lähdössä hienosti totoon. Viimeksi suoritus oli laukan jälkeen aika tasainen. Tamma kilpailee asiallisessa kunnossa, mutta voittotili on edelleen avaamatta, vaikka startteja takana on paljon. 1 OOGIE BOOGIE saa hyvältä lähtöpaikalta hyvän reissun, jolla totosija ei yllätäisi.

 

8. lähtö:

A) 7 B) 5-1-4-6-2-3-8

7 PARAPARA voitti Kuopiossa varmasti. Se teki erittäin vakuuttavan suorituksen, sillä hevosella on ollut monesti paljon epävarmuuttakin. Takamatkaa paaluun on paljon, mutta samanlaista menoa jatkaessaan mitä viimeksi se kiertää tässäkin korkealle. 5 VUARAN VIHU tekee usein vahvoja esityksiä, mutta laukat sotkevat menoa. Nyt ravinmaistuessa uran avausvoiton nappaaminen ei yllättäisi. 1 TOEVO saa paalulta hyvän juoksun, jollaisella voi riittää tässä pitkälle. 4 TULIOPAALI aloittaa Miika Tenhusen valmennuksesta ja on mielenkiintoinen seurattava. 6 VERÄJÄN VARTIJA tekee monesti mukavaa työtä, mutta pikkasen tulisi vielä otteiden terävöityä, jotta se aivan kärkeen riittäisi.

 

9. lähtö: TROIKKA

A) 3-1 B) 6-5-2-10-12-8-11

3 BOULDER ARTEMIS nappasi kesältä kolme komeaa Lieksan keulavoittoa ja sillä on hyvä sauma jatkaa tässä menestystä etenkin, jos se pääsee keulaan. Ensimmäinen keulahevonen lienee sisäpuolelta avaava Minbrisk, mutta sillä tuskin täydellä matkalla koitetaan keulasta ja Boulder Artemis pääsenee tuulenhalkojaksi. 1 QUEEN’S VISA kiri Kuopiossa hyvin toiseksi. Vauhtiensa puolesta se riittää tässä varmasti, mutta juoksunonnistuminen sisäradalta voi olla tuurissaan. 6 TOP DREAM napsi useamman komean ykkösen perättäin, mutta viime suorituksessa hevonen ei mitenkään loistanut. 5 SPRITESINE palailee tähän pikkutauolta. Se on nopea hevonen ja voi alussa värittää kiihdytystä. Tauosta ei tarvitse olla huolissaan, sillä Tapani Korhosen hevoset ovat usein valmiita menestymään, vaikka taukoa olisikin. 2 MINBRISK on vaihtanut hiljattain treenaria. Se saanee tässä nappireissun johtavan kannassa ja on mielenkiintoista nähdä mihin se siitä riittää.

 

10. lähtö:

A) 8-4 B) 6-2-3-10-5-9

8 DREAM TOGETHER jäi viimeksi väsyvän taakse ja tuohon paloi muutama sija. Hevonen on osoittanut olevansa pystyvä menijä ja varmasti sopivassa tehtävässä rutistaa heikommaltakin lähtöpaikalta mukaan voittomatsiin. 4 PEAK C.R.SEVEN on kisannut urallaan kovissa tehtävissä. Vermossa se oli asiallinen ja Joensuusta tuli tyylikäs voitto. 6 SILICA GEM nappasi hienon voiton Lieksasta. Se kisasi tuossa lähdössä kengittä, josta kuskin mukaan hevoselle oli merkittävä apu, joten balanssia kannattaa sunnuntainstarttiin tarkkailla. 2 GARCON MERCI voitti Kuopiossa varmasti. Ravatessaan se pystyy riittämään tässä melko pitkälle. 3 ROSELUCK tekee usein asiallista työtä ja autolähtö suosii sitä volttia enemmän, mutta pikkaisen tulisi kuitenkin vielä otteiden terävöityä, jotta tamma tässä kärkeen riittäisi.

 

Vihjesysteemit

TOTO4 (pieni)

1. 5 Roberto Diver (2, 3)

2. 2, 7 (1, 4)

3. 1, 5, 6, 8, 11 (7, 10)

4. 2 Tazer (3, 9)

10 Riviä = 2e

 

TOTO4 (suuri)

1. 2, 5 (3, 6)

2. 1, 2, 7 (4, 9)

3. 1, 3, 5, 6, 7, 8, 10, 11, 12 (9, 4)

4. 2 Tazer (3, 9)

54 Riviä = 10,80e

 

PÄIVÄN DUO

1. 11 Tähtisekki

2. 2 Tazer

1 Yhdistelmä

 

TROIKKA (7. lähtö)

1. 2 Tazer

2. 3, 6, 9

3. 1, 3, 6, 9

9 Yhdistelmää * 0,5e = 4,50e

 

TROIKKA (9. lähtö)

1. 1, 3

2. 1, 3, 5, 6

3. 1, 2, 3, 5, 6

18 Yhdistelmää * 0,5e = 9e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Ravintolatarjonta

Ravintola Linnunradan Menu

Vihersalaattia, salviakastiketta (M,G)
Lohisalaattia (L,G)
Juustosalaattia (L,G)

Leipälajitelma, voita (L)
Vesi, mehu

Maalaispyttipannu
Suolakurkku (M,G)

Rahkapannukakku, vaahdotettua vuolukermaa, marjahilloa (L,G)
Kahvia, teetä

15 €/hlö

Lisäksi paikan päällä avoinna ravintolakatsomon kahvila ja grilli sekä Terassiravintola. Varikkoalueella kilpailijoita palvelee Tallikahvio.

Kilpailijainfo

Varikon katoslistat julkaisemme viimeistään ravipäivänä ja sen löydät nettisivujemme uutisista tästä linkistä. Tarkemmat ratatiedot päivitämme ravien alla ja tietenkin viimeistään myös ravipäivän aamuna sekä sosiaalisen median kanaviimme että sivuillemme. Nämä lisätiedot löytyvät näppärästi aina nettisivujemme etusivulta tai tästäpä näin: Ajankohtaista > Rataolosuhteet.

Ohjeet kilpailijoille ja lisätiedot varikkoalueemme palveluista olemme koonneet sivuillemme tänne: Raviurheilu > Kilpailijainfo. Mitä kysyttävää sinulla ilmeneekin, ennen raveja toimiston väkemme tavoitat parhaiten puhelimitse (yhteystiedot löydät sivun alalaidasta) ja ravipäivänä henkilökuntamme on käytettävissäsi.

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Joensuun raviradalle!

Aikataulu

Päivän lähdöt

klo 12:00    A-Ponit tasoitusajo 1140 m, p. 2.50.0 + 20 m/ 2,8 s. 
klo 12:17    A-Ponit tasoitusajo 1140 m p. 3.25.0 + 20 m/ 3.5 s.
klo 12:34    B-Ponit tasoitusajo 1640 m p. 2.10.0 + 20 m/1,6 s.
klo 12:51    A-Ponit tasoitusajo 1140 m p. 2.32.5 + 20 m/ 2.5 s
klo  13:08   A-Ponit tasoitusajo 1140 m p. 3.05.0 + 20 m/ 3.0 s.

klo  13:30   koelähtö yhdistetty tasoitusajo 2140 m Avoin.

klo  14:07   LÄHTÖ 1 SH tasoitus ajo 2160 m p. 100 e. + 20 m/ 150 e. enintään 700 e Suomenhevosliitto ry:n kannustuslähtö
klo 14:27    LÄHTÖ 2 
LV tasoitusajo 2160 3-4 v. aloittelevien nuorten lähtö p. 0 e. + 20 m/ 1000 e. enintään 1000 e. tammalähtö hyv. enint. 3 -v. 20 m.
klo 14:47    LÄHTÖ 3 LV Monte’ ryhmäajo 2140 m Idän Monte-Ässä karsinta enintään 25 000 e. Criollo Hevosrehut
klo 15:10    LÄHTÖ 4
 LV ryhmäajo 1640 m 1.11.0 hit.
klo 15:30    LÄHTÖ 5 LV ryhmäajo 214 m enintään 35 000 e. 
klo 15:50    LÄHTÖ 6 KV tasoitusajo 2140 m 1.28.0 + 20 m/ 1,5 s pt 60 m. MT Ravinetti
klo 16:10    LÄHTÖ 7
 LV ryhmäajo 1640 m enintään 15 000 e.
klo 16:30    LÄHTÖ 8 KV tasoitusajo 2140 m p. 2000 e. + 20 m/ 15   e. enintään 8000 e.
klo 16:45    LÄHTÖ 9 LV ryhmäajo 2140 m enintään 7000 e.
klo 17:00    LÄHTÖ 10 LV ryhmäajo 2640 m enintään 3200 e.

 

Yhteistyökumppanit

Liitteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK