Maanantain iltaravit 30.8.2021

Linnunlahdella ravataan
Joensuun Ravirata
30.08.2021 18:00 - 30.08.2021 22:00
Joensuun ravirata, Joensuun ravirata

Lämminveristen nuortensarja 3-4 vuotiaille lämminverisille houkutteli  nuoria hevosia mittelöimään Linnunlahden kaviouralle täyden kuudentoista valjakon voimin. Lähtö ravataan illan yhdeksäntenä ja troikkalähtönä. Amatööriohjastajien SM- liigalähtö on tasokas kahdentoista valjakon ryhmä. 

Tältä sivulta löydät lisätiedot maanantairaveistamme sekä kattavat vihjeet. Yleisöä raveissa palvelee monipuoliset katsomo- ja ravintolapalvelumme.

 

KÄSIOHJELMA

 

Tervetuloa Linnunlahdelle tai vastaanottimien ääreen!

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 3 B) 4-2-7-8-6

3 ONON NOPSASUVI meni hyvän tuloksen Joutsan paikallisraveissa ja samanlaisia vauhteja mennessään se on tässä erittäin lähellä voittoa. 4 LENNOKASKO on asiallisen oloinen aloittelija, mutta kuskin viimekertaisten kommenttien mukaan vielä lapsellinen. Laukka ei sen kohdalla saa yllättää. Kärkipari erottuu lähdössä ennakolta melko selkeästi. 2 TOPORI oli Joensuussa tasainen neljäs. Se saa paalulta hyvän reissun, jollaisella totosija ei olisi yllätys. 7 MELEKO RINSESSA palailee tähän tauolta. Tamma on ravivarma menijä, mutta pikkaisen lisää puristusta suoritukset kaipaisivat. 8 HOVILAN VALTTI olisi ravilla ihan pystyvä menijä, mutta laukat tahtovat tämän kohdalla sotkea menoa jatkuvasti.

 

2. lähtö:

A) 5 B) 9-8-3-11-1-2-12-10

5 RUN RUNAWAY laukkasi Lieksassa keulapaikalta viimeiseen kurviin todennäköisen voittonsa. Se on tähän hyvä hevonen, mutta on laukannut uransa jokaisessa kilpailussa, joten kysymysmerkkejäkin on ilmassa. Ravatessaan se olisi tässä lähellä uran avausvoittoa. 9 GOLDEN GAIA voitti viimeksi helposti Run Runawayn laukattua keulasta. Se voitti tuon hyvällä tyylillä ja samanlaista menoa jatkaessa se pärjää kyllä tässäkin. 8 EVITA’S BAD BOY on muuttanut Kyösti Salojensaarelta Marja Haakanan valmennukseen. Pitkästä starttivälistä huolimatta, se on tähän mielenkiintoinen menijä. Tosin lähtöpaikka ei mitenkään suosi ruunaa. 3 SILICA ODDS on tehnyt starteissaan asiallista työtä ja saa hyvältä lähtöpaikalta varmasti tasaisen juoksun, jollaisella totosija ei olisi mikään yllätys. 11 I DO seuraili uransa avauskilpailussaan tasaisesti viidenneksi. Se voi startti alla parantaa, mutta niin pitääkin, jotta se takarivistä tässä suosikit kiertäisi.

 

3. lähtö:

A) 4 B) 1-2-8-3-10-11

4 MURDER MIKE teki Kuopiossa hyvän kirin takajoukoista, ollen maalissa toinen. Nyt tie on nopealle avaajalle avoin keulapaikalle, josta ruuna vetää lähtöä pitkään. Ainakin hevosen kuski on aivan lähdön eliittiä. 1 JONTTE JUNIOR oli viimeksi todella sitkeä voittaessaan johtavan rinnalta. Lähtöpaikka ei nyt suosi tasaisesti kiihtyvää hevosta, mutta sisäradalta Jontte Juniorin päästessä pois se ohittaa lopussa monta. 2 HOPE OF NAZARETH sai edetä Teivossa sisärataa pitkin sujuvasti ollen maalissa toinen. Tamma tarvitsee tarkan reissun pärjätäkseen, joten voitto voi tässä olla tiukassa. 8 DOWNSHIFTER kesti Lappeessa keulapaikalta oikein sitkeästi reippaan matkavauhdin. Lähtöpaikka on sitä vastaan, mutta kuski ajanee tuoltakin aktiivisesti. 3 SILICA MAN on tasaisen varmassa kunnossa, mutta melko harvoin onnistuu voiton arvoisesti.

 

4. lähtö: TOTO5-1

A) 5-7-14 B) 1-10-3-16-2-6-15

5 LIINAN SÄIHKE on ollut kahdessa edellisessä startissaan oikein hyvä toinen. Etenkin toissakerralla esitys oli hyvä, eikä hevonen paljoa hävinnyt lähdön voittaneelle Tuuli-Eikalle, johon se saa nyt 20 metriä etumatkaa. 7 R.R. KISU voitti Lappeessa lähtönsä keulasta ylivoimaisesti. Hevonen on kovassa kunnossa ja vauhtiensa puolesta riittää pitkälle, mutta katkonaisesti kilpailemaan päässeellä tammalla on tässä omat kysymysmerkkinsä. 14 TUULI-EIKKA on vahva hevonen, joka omaa hyvän kirin. Se pystyy nousemaan tässä takamatkaltakin korkealle, mikäli juoksu luonaa ja eiköhän Mikko Miettinen ajane hevoseen luottaen. 1 TULIOPAALI debytoi hienosti voitolla Miika Tenhusen valmennuksesta. Se saa nyt hyvän reissun, jollaisella voi kamppailla voitosta. Tosin rima nousee menestyksen suhteen viime kerrasta ihan jonkin verran. 10 LOISTO-VEIKKO välistarttaa vielä Oulussa ennen Joensuun kilpailua. Se tekee monesti vahvoja juoksuja ja on tähänkin yksi mahdollisista. Tosin ruuna on voittanut urallaan melko harvoin.

 

5. lähtö: TOTO5-2

A) 2 B) 5-8-10-7-5-1-4

2 WAS VEGAZ ei ole tällä kaudella kohdannut parempaansa, eikä todennäköisesti kohtaa sitä nytkään. Hevonen lähtee hyvin liikkeelle, mutta ei ole varmaa pystyykö se pitämään alussa kovaa lähtevän Rebel Royalin ulkopuolella. Sen ei pitäisi kuitenkaan hidastaa menoa, sillä ori pystyy voittamaan myös johtavan rinnalta. 5 REBEL ROYAL on nyt mielimatkallaan ja tähyää kiihdytyksessä keulapaikalle. Keulapaikalta sillä on sauma katkaista suosikin voittokulku. 8 WINNERTAKESITALL S oli viimeksi asiallinen neljäs, mutta nyt lähtöpaikka ja juostava matka taitaa tehdä tehtävästä liian vaikean ainakin voiton suhteen. Lähtö vaatisi kovaa ylivauhtia, jotta ruuna kärkeen tuolta kiertäisi. 10 CURAKAO on hyvä hevonen tähän lähtöön, mutta se ei ole ollut viime aikoina aivan parhaalla tasollaan, joten jää tässä haastajaosastoon. 7 EXOTIC LINDA on tällä kaudella napannut peräti kolme voittoa, mutta nuo lähdöt ovat olleet huomattavasti tätä helpompia.

 

6. lähtö: TOTO5-3

A) 6 B) 2-5-1-7-8-3

6 HUJAKE jaksoi puristaa Ylivieskassa vahvasti kolmanneksi juostuaan toisella ilman vetoapua. Ikäluokkakisoissakin väläytellyt ruuna on tähän kova hevonen ja ravatessaan varmasti lähellä palata voittokantaa. 2 MINSKAUS on noussut tosi kovaan kuntoon. Ylivieskassa se paikkasi laukkansa hienosti ja oli myös viimeksi Killerillä Toto75-tammalähdössä hyvä kolmas kirittyään kärkirintamaan tilojen avauduttua. Tamma avaa auton takaa kovaa ja eiköhän Tuomas Pakkanen tähyä sen kanssa keulapaikalle, josta sillä myös koko matka ajettaneen. 5 TUTUN TILTU nappasi Savonlinnassa kauden avausvoittonsa keulahevosen kannasta. Tamma lähtee kovaa ja voi alussa värittää kiihdytystä, mutta Janne Räisänen halunnee ajaa hevosella nytkin selkäreissun. 1 VAROITUS teki viimeksi taustalla vahvan lopetuksen ehtien neljänneksi. Se on kovassa kunnossa, mutta onnistuu melko harvoin voiton arvoisesti. 7 KAAPPI voisi parhaimmillaan riittää tässä korkeallekin, mutta eiköhän nyt Eero Laitisen tavoite ole ajaa oriilla koko matka ravia välttääkseen Kaapin joutumisen koelähtöön.

 

7. lähtö: TOTO5-4, PÄIVÄN DUO-1, TROIKKA

A) 5-8-12 B) 2-3-4-9-7-1

5 SPRITESINE palasi viime starttiin pieneltä tauolta. Se lähti hyvin liikkeelle, mutta laukkasi pudoten porukan hännille. Tamma tuli kuitenkin oikein hyvin perille ja näytti olevansa vahvassa kunnossa. Hevonen avaa sen verta kovaa, että sillä on hyvä sauma päästä tässä keulaan tai johtavan kantaan, josta se olisi varmasti korkealla. 8 HANDSOME ROB omaa hyvän statistiikan ja suoritukset ovat viimeisimmässään ollut hyviä. Henri Bollström ajanee ainakin alussa heikolta lähtöpaikalta eteenpäin ja käy kysymässä keulapaikkaa Spritesinelta. 12 BOULDER ARTEMIS laukkasi viimeksi heti kiihdytyksessä. Se on kovassa kunnossa, mutta toki lähtöpaikka heikentää pärjäämismahdollisuuksia. Vaikka hevonen on ottanut voittonsa keulapaikalta, niin kyllä sen pitäisi osata tulla takaakin. 2 CASH MATCH on tehnyt viimeisissään hyvää työtä, mutta aivan samanlaista lennokkuutta ei olla nähty mitä toukokuun voittostartissa. 3 HOPEFULLY QUICK on mennyt mukavasti montéssa, mutta nyt tehtävä on hyvin erilainen ja voittoon asti yltämiseen vaadittaisiin tason nostoa.

 

8. lähtö: TOTO5-5, PÄIVÄN DUO-2

A) 7 B) 6-9-2-4-10

7 STARO MOSCHINO kilpaili viimeksi Suurmestaruuden-finaalissa, jossa se kohtasi maan parhaita hevosia. Nyt vastus helpottuu todella paljon ja tehtävä näyttää muutenkin sopivalta. Sisäpuolelta avaava 6 EXUBERANCE on todennäköisesti eturivin nopein ja ottaa alussa keulapaikan haltuunsa, mutta eiköhän sille kelpaa suosikin selkä eteensä. 9 MR DEAUVILLE ei tähän ravatessaan olisi mitenkään nolo hevonen, mutta laukkoja tahtoo tulla turhan usein. Eikä tässä suosikin kiertäminen ulkokautta olisikaan helppo tehtävä. 2 TOUR KNIGHT palasi viime starttiin tauolta ollen tasainen viides. Se voi nyt startti alla parantaa, mutta niin pitääkin, jotta tamma kärkeen riittäisi. Henri Bollström yrittänee päästä hevosella sisäradalle, ja yrittää kiritilojen auettua järjestää yllätyksen. 4 SAHARA TRUE LIES oli viimeksi sisäratareissun päätteeksi tasainen viides. Matti Nisonen pyrkinee sille nytkin tarjoamaan nätin reissun.

 

9. lähtö: TROIKKA

A) 14 B) 9-12-15-13-6-16-11-8-3-7-4-5

14 NIGEL ALE jyräsi Kouvolassa johtavan rinnalta lopussa helppoon voittoon. Ori vaikuttaa lupaavan oloiselle aloittelijalle ja osaavista käsistä starttaava hevonen varmasti kiertää tässäkin lähelle kärkeä takamatkasta ja voltin takarivistä huolimatta. 9 JOKER PRIDE on kyvykäs hevonen, mutta ei vielä mene starteissa tosissaan. Harvakseltaan kesällä starttaillut varsa on voinut kehittyä ja parantaakin menoaan tähän jo huomattavasti. Kannattaa hevosen balanssia tarkkailla, sillä kengittä juostessa sen meno on ollut vakuuttavampaa. 12 BLACK SWAN voitti Vieremällä niukasti, mutta viimeksi tuli laukka sen jäätyä jumiin väsyvän taakse. Laukan jälkeen tamma tuli vielä mukavasti maaliin ja jatkaa kunnossa. 15 MR MIDNIGHT on voittanut urallaan kahdesti ja suoritukset ovat olleet hyviä. Sen lähtöpaikka ei ole kaikista helpoin, mutta ruuna voi saada vetoapua suosikista, joka avittaisi varmasti. 13 E.V. ANDY on tehnyt tähän asti melko tasaista työtä ja palaa tähän tauolta. Se on voinut kesän aikana kehittyä ja voi onnistua heti. 6 SILICA GEM oli Lieksan voittostartissa hyvä, mutta viimeksi tuli laukka. Ravilla senkään pärjääminen ei tässä onnistuneella reissulla ole mitenkään mahdotonta.

 

10. lähtö:

A) 5 B) 3-8-1-4-11-7-10-12

5 KATIN MESTARI voitti Lieksassa kesällä pariinkin otteeseen lähtönsä. Vastuksen puolesta tehtävät eivät olleet huimia, mutta tyyli on ollut hyvä. Samanlaista menoa tässä jatkaessaan Vaittisen ajovärit nähdään lopussa kärkitaistossa. 3 HOVINEITONEN ei ravinsa puolesta ole pelihevosena kiinnostavin, mutta on tähän lähtöön hyvä menijä. Vieremällä se polkaisi täyden matkan läpi 1.30-vauhtia, jollaisella tässä oltaisiin korkealla. 8 TOEVO ei riittänyt viimeksi keulasta nelossijaa parempaansa. Vaikea sanoa oliko hevonen tuossa parhaimmillaan, mutta sen tulisi normaalina ollessaan tässä kamppailla ihan kärkisijoista. 1 TÄHTI-HATTIVATTI puristi Killerillä ykköseksi johtavan kannasta. Voittotulos ei mitenkään ollut kova, mutta tuona päivänä olosuhteetkin olivat hitaat. 4 KUUN SÄIHKE metsästää vieläkin uransa avausvoittoa. Se tekee usein asiallista työtä, joten totosija ei saa yllättää, mutta voitot ovat todella harvassa, kuten taulusta näkee.

 

VIHJESYSTEEMIT

TOTO5 (pieni)

1. 1, 5, 7, 10, 14, 16 (2, 6)

2. 2 Was Vegaz (5, 8)

3. 2, 6 (5, 1)

4. 5, 8, 12 (2, 3)

5. 7 Staro Moschino (6, 9)

36 Riviä = 3,60e

 

TOTO5 (suuri)

1. 1, 5, 7, 10, 14, 16 (2, 6)

2. 2, 5 (8, 10)

3. 1, 2, 5, 6 (7, 8)

4. 5, 8, 12 (2, 3)

5. 7 Staro Moschino (6, 9)

144 Riviä = 14,40e

 

PÄIVÄN DUO

1. 5, 8, 12

2. 7 Staro Moschino

2 Yhdistelmää

 

TROIKKA (7. lähtö)

1. 5, 12

2. 2, 5, 8, 12

3. 2, 3, 4, 5, 8, 9, 12

30 Yhdistelmää * 0,5e = 15e

 

TROIKKA (9. lähtö)

1. 14 Nigel Ale

2. 9, 12, 15

3. 6, 9, 12, 13, 15, 15

18 Yhdistelmää * 0,5e = 9e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Kilpailijainfo

Varikon katoslistat julkaisemme viimeistään ravipäivänä ja sen löydät nettisivujemme uutisista tästä linkistä. Tarkemmat ratatiedot päivitämme ravien alla ja tietenkin viimeistään myös ravipäivän aamuna sekä sosiaalisen median kanaviimme että sivuillemme. Nämä lisätiedot löytyvät näppärästi aina nettisivujemme etusivulta tai tästäpä näin: Ajankohtaista > Rataolosuhteet.

Ohjeet kilpailijoille ja lisätiedot varikkoalueemme palveluista olemme koonneet sivuillemme tänne: Raviurheilu > Kilpailijainfo. Mitä kysyttävää sinulla ilmeneekin, ennen raveja toimiston väkemme tavoitat parhaiten puhelimitse (yhteystiedot löydät sivun alalaidasta) ja ravipäivänä henkilökuntamme on käytettävissäsi.

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Joensuun Ravilauantaihin!

Ravintolatarjonta

Ravintola Linnunradan menu

 

Tonnikalapastasalaatti (M,G)

Coleslaw salaatti(L,G)

Vihreäsalaatti, persiljaöljy  (M,G)

 

Patonki, levite(L)

 

Vesi, mehu

 

Italialainen lihapata (Ragu)

Parmesaaniperunat (L,G)

 

Pappilanhätävara(L)

Kahvia, teetä

 

15 €/hlö

Ravien aikataulu

PÄIVÄN RAVILÄHDÖT

klo 17:40    A-Ponit tasoitusajo 1140 m, p. 3.10.0 + 20 m/ 3,3 s. 

klo 17:30   koelähtö yhdistetty tasoitusajo 2140 m Avoin.

klo  18:07   LÄHTÖ 1 KV tasoitusajo 2140 m p. 500 e. + 20 m/ 350 e. enintään 1900 e.

klo 18:27    LÄHTÖ 2 LV ryhmäajo 2140 m  enintään 800 e.

klo 18:47    LÄHTÖ 3 LV ryhmäajo 2140 m Amatööriohjastajien SM-liiga enintään 14 000 e.

klo 19:10    LÄHTÖ 4 KV tasoitusajo 2140 m p. 6600 e.+ 20 m/3300 e. enintään 19 800 e.

klo 19:31    LÄHTÖ 5 LV ryhmäajo 1640 m enintään 26 500 e. 

klo 19:52    LÄHTÖ 6 KV ryhmäajo 2140 m  enintään 40 000 e.   Valjaskulma 

klo 20:13    LÄHTÖ 7 LV ryhmäajo 2140 m enintään 7 200 e.

klo 20:34    LÄHTÖ 8 LV ryhmäajo 2140 m  enintään 90 000 e.

klo 20:49    LÄHTÖ 9 LV tasoitusajo 2140 m 3-4v. Suom. synt. Nuorten Sarja 2021 p. 1500 e. + 20 m/ 2500 e. enintään 4000 e.

klo 21:04    LÄHTÖ 10 KV ryhmäajo 1640 m enintään 3 800 e.

 

Yhteistyökumppanit

Liitteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK