Torstairavit

Raveissa teemana Hevosenomistajat - yhteistyössä Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat
Joensuun Ravit
25.11.2021 18:00 - 25.11.2021 22:00
Joensuun Ravirata, Linnunlahdentie 5, Joensuu

Hevosenomistaja-teemaravit yhteistyössä Pohjos-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistyksen kanssa

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto SHKL juhlii tänä vuonna 45-vuotista taivaltaan ja Hevosenomistajien nimikkolähdöissä voittajille lahjoitetaan juhlavuoden loimi.

SHKL:n jäsenille ilmainen ruokailu Ravintola Linnunradassa tai tallikahviossa. Ruokalipukkeen saa voimassa olevaa SHKL:n / Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien jäsenkorttia näyttämällä Tallikahviossa tai ravintolakatsomossa. Ravintola Linnunradassa on Hevosenomistajille varattu nimikoidut pöytäpaikat. Hevosenomistajayhdistyksen jäsenille on tänä vuonna ilmainen sisäänpääsy Linnunlahden raveihin, kun on noutanut kausikortin etukäteen raviradan toimistosta. Lisätiedot jäsenedusta sivuiltamme kohdasta Liput.

Tervetuloa viettämään Linnunlahdelle torstai-iltaa!

 

KÄSIOHJELMA

Tapahtuman hintatiedot

Liput 10 €, alle 16-vuotiaat maksutta
Ravintolakatsomon pöytäpaikka (sis. ruokailu) 15 €
Sisäänpääsy Joensuun Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 5 B) 7-1-6-3

5 STEEFANI nousee lähdön suosikiksi otettuaan kaksi vakuuttavaa voittoa. Mikkelissä se meni hyvän tuloksen ja varaakin vaikutti vielä jäävän. Ruuna saa tässä vielä 40 metriä etumatkaa ykköshaastajaansa, joten lähtöasetelmienkin puolesta tehtävä vaikuttaa varsin sopivalta. 7 HUIHARI voitti viimeksi Joensuussa helposti keulasta vetäen viimeisen lenkin 29-kyytiä. Nyt tehtävä on erilainen pitkän takamatkan vuoksi, mutta vauhtiensa puolesta hevonen on tähän erittäin kova menijä. 1 SÖRKÄN JÄTKÄ juoksi viimeksi kovatasoisessa Satakunta-ajo karsinnassa, josta lunasti paikan finaaliin, mistä jäi pois. Nyt alla on vähän pidempi starttiväli, mutta ori on ihan potentiaalinen menijä. 6 ONNEN HÄIVÄ on aloittanut uransa mukavasti, mutta tehtävä vaikuttaa melko haastavalle ainakin voittoa ajatellen.

 

2. lähtö:

A) 1-7 B) 2-4

Todella vaikeaa. Tauolta palaava 1 ESMERALDA CRUZ on vaihtanut valmentajaa. Viime kisassaan Porissa sillä ei voinut olla missään nimessä kaikki kunnossa, annettuaan keulapaikalta periksi 500 metriä ennen maalia. 7 FERGUS on kahdessa viimeisessään laukannut, mutta kesällä Lieksasta ja Hankasalmelta napatut kolmossijat tulivat ihan mukavilla esityksillä. Samanlaisena mitä tuolloin se ei välttämättä olisi tässä ulkona. 2 FLOORLADY olisi vauhtiensa puolesta lähtöön hyvä menijä, mutta laukkaa kuumana käyvälle hevoselle tahtoo tulla lähes aina. Tosin nyt se pääsee lähtemään liikkeelle auton takaa, mikä voisi olla etu. 4 HONEY TRIX teki Rovaniemellä kovan juoksun laukan jälkeen, mutta kahdessa edellisessä onnistumiset ovat kiertäneet.

 

3. lähtö:

A) 3-4 B) 6-5-2-1

Ravaako suosikki? 3 KARJALAN KEISARI pärjäisi tässä ravilla varmasti, mutta laukkaa tahtoo tulla lähes joka kerta. Viimeksi hyppy tuli ensimmäisessä kaarteessa, jonka jälkeen hevonen polki vielä mukavasti viidenneksi. 4 PILSSIN TAIKA jyräsi vakuuttavasti Oulussa voittoon toiselta ilman vetoapua. Sen tyyli ei aina ole kaikista varmimman näköistä, mutta ravilla se ei voi olla tässä kovin kaukana menestymisestä. 6 CHARMI ei olisi tähän vauhtiensa puolesta mitenkään nolo menijä, mutta laukkaa tulee kyllä usein. 5 FAKTORIN tulee rankingissa seuraavana, mutta ei sille voi antaa mitään hirmuisia saumoja tässä voittoon, sillä ruuna ei ole vielä voittanut kertaakaan.

 

4. lähtö: TOTO5-1

A) 4-2 B) 1-3-6-5

Kaksi erottuu. 4 ROBERTO DIVERILLA ei viimeksi tainnut olla kaikki kunnossa, sillä se antoi pitkästä starttivälistä huolimatta aivan liian helposti keulapaikalta periksi. Se on niin nopea avaaja, että pääsee alussa keulapaikalle, mutta viimekertaisen suorituksen perusteella keulan pois luovuttaminenkaan ei olisi mitenkään yllätys. 2 MINTO’S DON JUAN spurttasi viimeksi hyvin maaliin. Se joutunee tässä tekemään työt johtavan rinnalta, mikäli Roberto Diverilla ajetaan keulasta. Tosin vapaalta radalta hevonen on ollut hyvä ja erityisesti viilenevät kelit ovat sen mieleen. 1 PIEDMONT tykkää myös kylmistä keleistä. Se saa tässä juuri tarvitsemansa juoksun pärjäämiselle, sillä juoksupaikka on kärjen tuntumassa, mutta matkavauhti lienee tässä melko maltillista, joka ei kyllä suosi Piedmonttia. 3 SAHARA TRUE LIES olisi sisäradalta tarkalla reissulla parhaimmillaan. Nyt sillä on poisjäänti alla aja melko paljon starttiväliä, joten se jää haastajaosastoon.

 

5. lähtö: TOTO5-2

A) 7-8 B) 2-9-5-1

7 WAT ARUN AX on päässyt rahallisesti tosi sopivaan tehtävään. Viimeksi se tuli kirissään ohi hyvästä hevosesta, ja samanlaisena pystyy menestymään tässäkin. 8 PENNYMAKER oli viime startissaan hyvä toinen. Se saa tässä selkäreissun, jolla on tavannut olla parhaimmillaan ja vauhtiensa puolesta riittää kyllä pitkälle. 2 CERESTHEE on eittämättä paalun osallistujista mielenkiintoisin menijä. Voltin kakkosradalta se pääsee hyvin liikkeelle ja juoksee todennäköisesti keulapaikalla. Tosin tauon jälkeisissä kisoissaan tammalta ei vielä parasta puristusta ole löytynyt. 9 GODDESS DIONE palasi viime kisaansa pitkältä tauolta ja kiri heti yllätysykköseksi. Esitys oli positiivinen, mutta nyt vastassa on viime kertaa kovemmat hevoset, joten voitto olisi tälläkin kertaa pienehkö yllätys.

 

6. lähtö: TOTO5-3

A) 7-9 B) 6-4-1-3-8

7 LUSH LIFE matkasi viimeksi 4. sisällä, josta ruuna tuli mukavasti maaliin saakka ja voimiakin vaikutti jäävän. Mailin matka on sille etu ja ruunalla on hyvä sauma päästä keulapaikalle, mikäli kuski satsaa kiihdytykseen. 9 TAZER on jäänyt kahdesta edellisstartistaan pois, joten starttiväli tähän on aika pitkä, mutta parhaimmillaan se kiertäisi tässä takaakin korkealle. 6 EXPRESS EVE on myös sähäkkä alussa ja se yrittääkin päästä alussa kärkipaikalle, josta luovuttanee vetotyöt tallikaverille. Tosin viimeksi suoritus johtavan takaa oli vaisu. 4 ANYTHING GOES kesti viimeksi pitkän kirinsä hyvin maaliin asti. Töitä ulkoradoilla lienee nytkin edessä, muttei sen yltäminen tässä kärkisijoille olisi mahdotonta. 1 NEYMAR avaa reippaasti ja voi alussa torjua ulkoa kiihdyttävät, mutta sillä kyllä luovutettanee keulapaikka suosiolla pois.

 

7. lähtö: TOTO5-4, PÄIVÄN DUO-1, TROIKKA

A) 5-4 B) 1-9-6-3-2-10-8-11

5 FERNANDO VIXI avasi Vermossa tosi kovaa ottaen kiihdytyksessä keulat ja maalisuoralla se laukkasi hyvän sijoituksen. Hevonen avaa reippaasti ja sillä on sauma päästä keulaan ja etenkin sisäradalle pääseminen olisi sille hyväksi. Tosin kengät tulevat nyt jalkaan, joka on kyllä miinus. 4 JONATHAN BOKO ei Oulussa esittänyt parastaan ja Seinäjoella sijoitus jäi heikoksi vaikean vauhdinjaon myötä. Parhaimmillaan se riittäisi tässä pitkälle. 1 HARD CHIP tulee lähtöön poisjäänti alla, mikä tuo kysymysmerkkejä, mutta suorituksien ollessa samaa tasoa mitä edellisissä kisoissa ruuna riittää tässä varmasti. Tosin ykkösradan paikka ei ole sille mitenkään etu. 9 NOPE’S DYNAMITE alkaa löytämään kuntonsa viilenevien kelien myötä. Mikäli kärki innostuu pitämään yhtään tempoa matkalla, Nope’s Dynamite pystyy rokottamaan lopussa. 6 PAM HALLOVER on kisannut kovissa tehtävissä. Voitosta puhuttaessa sen tulisi päästä iskemään kärjen tuntumasta sisäradalta, jonne pääseminen näistä asemista ei ole helppoa.

 

8. lähtö: TOTO5-5, PÄIVÄN DUO-2

A) 6-9 B) 5-4-1-3-7-8

6 KOSKELAN AKSELI on tosi kova menijä tähän porukkaan. Viimeksikin ruuna tuli hyvin maaliin kiriin noustuaan. Torstain talviset olosuhteet ovat kyllä ruunalle iso etu. Tosin kierrettävää 60 metrin takamatkalta tulee paljon, mikä ei tee tehtävästä helppoa. 9 HISSUN TURBO pilasi viime kisansa laukkaan. Nyt vastus on viime kertaa huomattavasti sopivampi ja Tuomas Pakkanen ajanee vahvalla ruunalla tässä aktiivisesti. 5 IERIKKA palaa tauolta, mutta on tähän tosi mielenkiintoinen hevonen. Viime talven suoritukset olivat loistavia ja hevonen teki kovaa nousua sarjoissa. Se tuskin on tauolta heti terävimmillään, joten on haastaja. 4 PONTRIOT teki syksyllä kovaa jälkeä, mutta kahdessa viimeisessä laukat ovat sotkeneet menoa. Ravatessaan ruuna pystyisi kamppailemaan ihan kärkisijoista. 1 R.R. KISU on myös viettänyt viime kisansa jälkeen taukoa. Tamma on pystyvä, mutta sen voitto tässä porukassa olisi kuitenkin yllätys.

 

9. lähtö: TROIKKA

A) 2 B) 8-1-7-5-9

Suosikin nimeäminen vaikeaa. 2 RIM BAY GIFTILLÄ olisi nyt loistosaumat ottaa pitkästä aikaa ykkössija. Juostava matka sopii sille ja hyvältä lähtöpaikalta hevonen saa tasaisen juoksun, jolla voisi olla lähellä. 8 NICEMAN WINDCAPE oli viimeksi ihan hyvä kolmas. Se kisaakin asiallisessa vireessä, mutta on tavannut tarvita hyvän reissun pystyäkseen sijoittumaan hyvin, jonka saaminen kasiradalta ei ole helppoa. 1 TIGER DILLON lähtee hyvin liikkeelle ja saa varmuudella hyvän reissun kärjen lähellä, jolla ei ole kyllä voittokamppailustakaan ulkona. 7 MERCEDESBERGS voitti viimeksi keulasta, ja oli toissakerralla mukava kolmas. Rahallisesti se kisaa nyt oikein sopivassa tehtävässä ja on yksi mahdollisista. 5 ZAMANTHA KNICK suorittaa usein hyvin, mutta voitosta kamppaillakseen sen tulisi vielä terävöittää taistelutahtoaan.

 

10. lähtö:

A) 8 B) 2-3-5-4

8 KIHOTTO on päässyt sopivan näköiseen tehtävään. Viimeksi Mikkelissäkin hevonen polki täyden matkan läpi 33-kyytiä, jolla olisi tässä kyllä jo lähellä voittoa. Olli Innanen ajaneekin nyt jo heti alussa hevosella ulkoakin eteenpäin. 2 TOPORI oli viimeksi ihan mukava kakkonen, mutta nyt alla on poisjäänti, joka nostaa kysymysmerkkejä. 3 VALTTING palailee tähän pitkältä tauolta. Uran ensimmäisissä starteissa hevonen osoitti olevansa näihin sarjoihin ihan riittävä menijä, joten siltä voi tauosta huolimatta odottaa hyvää panosta tässäkin. 5 VIIRIN VILKAS tahtoo laukata usein. Ravilla sen totosija ei yllättäisi, mutta voitto olisi kieltämättä pieni yllätys.

 

Vihjesysteemit

TOTO5 (Pieni)

1. 2, 4 (1, 3)

2. 7 Wat Arun Ax (8, 2)

3. 4, 6, 7, 9 (1, 3)

4. 1, 4, 5 (9, 6)

5. 6, 9 (5, 4)

48 Riviä = 4,80e

 

TOTO5 (Suuri)

1. 2, 4 (1, 3)

2. 2, 7, 8 (9, 5)

3. 1, 4, 6, 7, 9 (3, 8)

4. 1, 3, 4, 5, 9 (6, 2)

5. 3, 4, 5, 6, 9 (1, 7)

750 Riviä = 75e

 

PÄIVÄN DUO

1. 5 Fernando Vixi

2. 6, 9

2 Yhdistelmää

 

Troikka (7. lähtö)

1. 5 Fernando Vixi

2. 1, 4, 9

3. 1, 2, 3, 4, 6, 9

15 Yhdistelmää * 0,5e = 7,50e

 

TROIKKA (9. lähtö)

1. 2 Rim Bay Gift

2. 1, 7, 8

3. 1, 5, 7, 8

9 Yhdistelmää * 0,5e = 4,50e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Yhteistyökumppanit

Yhteistyössä kanssamme tänään


Ravien aikataulu

PÄIVÄN RAVILÄHDÖT

klo 17:30   koelähtö yhdistetty tasoitusajo 2140 m Avoin.

klo 17:40    A-Ponit tasoitusajo 1140 m Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat - SHKL 45 vuotta p. 3.10.0 + 20m/ 3.3 s

klo  18:07   LÄHTÖ 1  SH tasoitusajo 2140 m 4-v. p. 800e, 20 m/ 1600 e, 40 m/ 2600 e, 60 m/ 4000 e. enintään 6000 e. Nuorten sarja

klo 18:27    LÄHTÖ 2  LV ryhmäajo 2140 m enintään 800 e.

klo 18:47    LÄHTÖ 3  LV tasoitusajo 2140 m Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat - SHKL 45 vuotta p. 3000 e + 20 m/ 2000 e. enintään 9000 e.

klo 19:10    LÄHTÖ 4  LV ryhmäajo 2140 m enintään 125 000 e.

klo 19:31    LÄHTÖ 5  LV tasoitusajo 2140 m p. 2500 e. + 20 m/ 3500 e. enintään 6000 e.

klo 19:52    LÄHTÖ 6  LV ryhmäajo 1640 m. Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat - SHKL 45 vuotta enintään 19 000 e.

klo 20:13    LÄHTÖ 7  LV ryhmäajo 2140 m. Kespro enintään 35 000 e.

klo 20:34    LÄHTÖ 8  KV tasoitusajo 2140 m LATO p. 16 000 e, 20 m/ 28 000 e, 40 m/ 50 000 e. pt 60 m.

klo 20:49    LÄHTÖ 9  LV ryhmäajo 2640 m enintään 9500 e.

klo 21:04    LÄHTÖ 10 KV ryhmäajo 2140 m enintään 1500 e.

Ravintolatarjonta

Ravintola Linnunradan Menu

Vihannessalaatti, persilja öljyä (M,G)
Palvipossua, viskisinappikastiketta (M,G)
Keitettyjä kananmunia ja lohimoussea (L,G)

Mehua, jäävettä
Leipää, levitettä

Paistettuja muikkuja
Tillikermaviiliä
Ruohosipuliperunamuusia (L)

Puolukkarahka (L)
Kahvi / Tee

15 €

Lisäksi Linnunlahden pizzaa omasta pizzauunista. Kahvila- ja grillipisteet palvelevat.

Tallikahviosta

Karjalanpaisti perunamuusilla

Liitteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK