Kauden päätös: Pikkujouluravit

Pikkujouluravit - tervetuloa Linnunlahdelle!
Kuva tulossa
10.12.2021 18:00 - 10.12.2021 22:00
Joensuun Ravirata, Joensuun Ravirata

Linnunlahden ravikausi taputellaan näiden ravien myötä pakettiin. Tervetuloa nauttimaan ravi-illasta ja viettämään vaikkapa pikkujouluja omalla porukalla! Kokki on loihtinut meille jouluisen menuun, josta riittää herkuteltavaa monenlaiseen makuun. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etukäteen. Pöytävaraus onnistuu lipunmyynnin käynnistyessä lipunoston yhteydessä verkkopalvelusta.

Varaa pöytäpaikkasi ajoissa!

 

KÄSIOHJELMA

Tapahtuman hintatiedot

Liput 10 €, alle 16-vuotiaat maksutta
Ravintolakatsomon pöytäpaikka (sis. joulumenu) 25 €
Sisäänpääsy Joensuun Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 3-2 B) 1-5-4

Aloittelijat viivalla. 3 SISSI DAHLIA suoritti laukan jälkeen tasaisesti uran avauskisassaan. Tamma näytti omaavansa alle 40-vauhdit, joten ravilla se kamppailee tässä ihan voitosta. 2 RAUTIANNA suoriutui koelähdöstään tyylikkäästi ja on paalulta  kakkossuosikki, mutta ei aloittelevaan hevoseen voi silti varauksetta luottaaa. 1 NEITI NÄPPÄRÄ otti kokeessa laukan heti kiihdytyksessä. Se on taas voltin vetäjänä, joten ei laukka yllätyksenä saa tulla. 5 VAUHDIKAS-VENLA on jo napannut vyölleen voiton paikallisraveista, eikä sitä saa täysin unohtaa 20 metrin takamatkalta.

 

2. lähtö:

A) 4 B) 1-5-8-6-7-3-2

4 HONEY TRIX laukkasi viimeksi kärkisijan loppukaarteessa. Tamma kisaa vahvassa vireessä, mutta onnistumiset tahtovat kiertää sitä. Ravilla se kiertelisi 20 metrin takamatkaltakin lähelle kärkeä. 1 MOUNTAIN MADDOX on paalulta todella mielenkiintoinen haastaja. Koelähdön ori suoritti oikein mallikkaasti johtavan rinnalta. Samalla tasolla suorittaessaan mitä kokeessa ei uran käynnistyminen voitolla yllättäisi. 5 BACKSLIDER pilasi viime kisansa laukkaan, mutta sitä aiemmin se oli keulasta ihan hyvä toinen. Voltin kakkosrata ei kuitenkaan ole lähtöpaikkana sille mitenkään etu. 8 FLOORLADY on kyvyiltään tähän pystyvä menijä, mutta lämpöinen luonne ei kilpailutilanteessa ole ollut sille eduksi. 6 XODOOMILTA on odotettu enemmän mitä se on tässä vaiheessa esittänyt. Tosin se on viimeisissään kohdannut hieman tätä lähtöä parempia hevosia.

 

3. lähtö:

A) 8 B) 3-6-1-2-7

Todella vaikeaa. 8 MULORI nousee lähdön suosikiksi, vaikkei kahdessa viimeisessään ole esiintynytkään edukseen. Uran avauskisassa se oli kuitenkin hyvä ja samalle tasolle palatessaan ei voisi välttyä menestykseltä tässä. 3 TUISKUN VIIMAN vauhdit riittävät tässä pitkälle, mutta ravaaminen sille on ollut todella vaikeaa. 6 SOHVIN MIINA erottuu tasaisesta porukasta seuraavana. Sitä puoltaa ainakin ravivarmuus ja oli hevonen edellis startissaan ihan asiallinen kakkonen häviten vain kovasukuiselle Carmenellalle. 1 SIREENIN SOINTU ei vakuuttanut uran avauskisassa, mutta meni kuitenkin tähän porukkaan suhteutettuna sellaisia vauhteja joilla ei voi olla kaukana kärkimatsista. 2 VAPASSI suoritti kokeensa vajaat vuosi sitten. 4-vuotias on paalulta tähän ihan mielenkiintoinen menijä, mutta samalla iso arvoitus.

 

4. lähtö:

A) 1-8 B) 4-2-5-6-3

1 GOLDEN GAIA kiihdytti viimeksi heti alussa kärkipaikalle, josta hallitsi lähtöä varmasti maaliin saakka. Sillä on hyvä sauma päästä tässäkin keulaan, josta olisi kyllä paha lyötävä.  8 DANGER ZONE joutui arvonnassa heikkoihin asemiin, mutta kiihtyy niin reippaasti, että voi ulkoakin haastaa suosikin keulataistossa. Viimeksi se kesti oikein rehdisti maaliin saakka reippaan matkavauhdin. Henri Bollström ajanee ruunalla alussa eteenpäin, mutta välttänee paikkaa johtavan rinnalla. 4 EVITA’S BAD BOY pilasi viime suorituksensa laukkoihin, mutta sitä aiemmin oli kelpo kolmas, eikä samanlaisena olisi välttämättä tässäkään ulkona kärkisijoista. 2 VINCENT DELL nappasi viimeksi tasoltaan vaatimattomasta tehtävästä kolmossijan. Se saa tässä hyvän reissun, mutta aivan kärkisija kyllä eittämättä yllättäisi.

 

5. lähtö:

A) 1 B) 2-4-5-3-6

1 JULIANNE DAHLIA oli Kuopiossa oikein hyvä kakkonen häviten vain selästä ohispurtanneelle Ellin Sisulle. Se lähtee todennäköisesti tässäkin vetämään joukkoja paalulta, eikä samanlaisena mitä viime kerralla ole kyllä kaukana voitosta. 2 R.R. VALSSITAR palailee pieneltä paussilta. Viimeksi sen suoritus oli kyllä aika tasainen, joten se jää nyt kakkosrankkaukseksi, muttei parhaimmillaan häpeäisi suosikille. 4 VILMA LYYDIALLE talvikelit ovat eduksi. Hevoselta löytyy parhaimmillaan vahva loppuveto, mutta paras terä on nyt ollut hieman kateissa.

 

6. lähtö: TOTO4-1

A) 2 B) 1-9-10-3-7-8-5

Kolmas perättäinen? 2 TAZER on ottanut taukonsa jälkeen kaksi komeaa voittoa ja on Toto4-avaukseen selkeä suosikki. Se kiihtyy auton takaa reippaasti, joten juoksupaikka keulassa on erittäin todennäköinen, kuten myös koko matkan johto. 1 NOTORIUS NOVA voittaa harvoin, ja olisi voitto nytkin yllätys, mutta etenkin kaksaripeleissä se on huomioitava aikaisin. Se pystynee puolustamaan paikan suosikin takaa ja matkavauhdin ollessa todennäköisesti maltillista sen mahdollisuudet paranisi merkittävästi. 9 DOWNSHIFTER on saanut monesti raskaita reissuja. Jorma Tiilikainen luottaa usein suoraviivaisen taktiikkaa, mutta näistä asemista ajaminen parijonosta on todennäköisempi vaihtoehto. 10 RIM BAY GIFTIN sijoitus oli viimeksi odotuksiin nähden pettymys, mutta ei juoksunkulku saati matkavauhtikaan suosineet sitä. Takarivistä se hakee yllätystä.

 

7. lähtö: TOTO4-2, TROIKKA

A) 3 B) 2-9-7-11-6-10

3 FRANCIS JOURNEY palasi viimeksi voittokantaan halliten kisaa keulasta maaliin saakka. Hevonen kiihtyy auton takaa hyvin liikkeelle ja pääsee tässä keulaan, josta sen ei tulisi hävitä. 2 NOPE’S DYNAMITE oli viimeksi ihan asiallinen viides toiselta ilman vetoapua. Nyt se saanee selkäreissun jolla on parhaimmillaan. 9 SAND OF HOLMÖ epäonnistui viimeksi laukan muodossa tätä kovemmassa tehtävässä, mutta sitä aiemmin suoritukset oli hyviä. Se on parhaimmillaan riittävä hevonen tähän, mutta näistä asemista voitto olisi eittämättä pieni yllätys. 7 MACCABI YOSEF on noussut hämmentävän hyvään vireeseen. Viimeksikin tuloksena keulapaikalta oli voitto varmaan tyyliin, mutta nyt juoksusta tulee viime kertaa haastavampi ja hevosella on pieni riski jäädä johtavan rinnalle. 11 ERIK FLASH on parhaimmillaan vahva hevonen, jolla voi tehdä myös omaa juoksua, mutta viimeksi suoritus oli heikko.

 

8. lähtö: TOTO4-3, PÄIVÄN DUO-1

A) 8-7-3 B) 9-13-5-6-11-10-2-5

Paalulta tullaan? 8 MAS DOMINANT ei ole nyt startannut hetkeen, mutta hevonen teki syksyllä ihan hyviä juoksuja ja se on tähän hyvä hevonen, joten nousee tasaisen lähdön niukaksi suosikiksi. 7 OTHELLOS MAGI kisasi kesällä hurjassa vireessä, mutta viimeisissä etenkin ravaaminen on ollut todella haastavaa. Veli-Pekka Toivanen ajanee juoksuradalta hevosella heti eteenpäin, sillä Othellos Magi on parhaimmillaan vapaalta radalta. 3 VESUVIO WISE L tuli viimeksi lopun terävästi tiloja saatuaan. Se palasi tuohon pikkutauolta, joten voi olla nyt startin saatuaan terävämpi. 9 CYRIUS D’ARIANE on kisannut viimeisissään tätä lähtöä kovempia hevosia vastaan. Se tarvinnee ehkä hieman onnekkaita sattumia juoksunkulkuun riittääkseen tässä ihan voittoon asti. 13 PIEDMONT sijoittui viimeksi pienen lähdön kolmanneksi. Ruuna on aina parhaimmillaan talvisissa olosuhteissa, mutta ei lähtöasetelmat pärjäämiselle ole tietenkään kaikista helpoimmat.

 

9. lähtö: TOTO4-4, PÄIVÄN DUO-2, TROIKKA

A) 12-14-15-16 B) 13-7-6-1-8-9-11-10

12 KILUN POIKA sai Kuopiossa nappireissun 2. ulkona, josta se kiri varmasti voittoon. Se on kehittyvä menijä, mutta myös todella epävarma, joten laukka ei saa tulla yllätyksenä. 14 LOTTOPOTTI PEE oli viimeksi tosi hyvä toinen häviten vain edellä mainitulle. Sen meno näytti viimeksi paremmalle, kuin tauolta paluussa joten suoritusten jatkuessa nousujohteisena ei hevonen voi kohta voitoltakaan välttyä. 15 ONNEN HÄIVÄ oli edelliskerralla oikein hyvä toinen, mutta kierrettävää on kieltämättä paljon. 16 CUPIDO on tähän todella hyvä hevonen, mutta ei 80 metrin takamatkalta voittaminen kovin usein helppoa ole. 13 KARJALAN KEISARI riittäisi vauhtiensa puolesta tässä pitkälle, mutta ravaaminen on sille kyllä vaikeaa. Nyt hevonen kokee mielenkiintoisen kuskinvaihdoksen. 7 VILLILEMPI tuli viimeksi vahvasti maaliin saakka, eikä onnistuessaan ole tässä välttämättä ulkona kärkikamppailusta.

 

10. lähtö:

A) 2-4 B) 7-1-5-3

2 NOUMANI on tehnyt jo pidemmän aikaa tasaisen hyvää jälkeä. Viimeksi se oli oikeinkin hyvä tauolta palatessaan kirittyään porukan hänniltä aivan voittajan ulkopuolelle. 4 VIESTINVIEJÄ kierteli Kuopiossa muut hallitusti vielä alkulaukankin jälkeen. Se palasi tuohon tauolta, joten suorittaminen voi olla nyt jopa parempaa startin kroppaan saatuaan. 7 VIRREE pilasi viimeksi juoksunsa laukkaan viimeisellä takasuoralla. Sitä aikaisemmat voitot tulivat oikeinkin mukavilla esityksillä. Nyt laukkoihin ei todellakaan ole varaa mikäli ruuna haluaa palata voittokantaan. 1 VETOKISÄLLI saa lähteä paalulta vetämään joukkoja. Se on hyvässä kunnossa, mutta voitto olisi kuitenkin kieltämättä pieni yllätys. 5 PIRTTILÄN NIILO ja 3 CHARMI ovat hevosina tähän ihan hyviä, mutta laukat niiden kanssa ei kyllä saa yllättää.

 

11. lähtö: TROIKKA

A) 1 B) 8-10-2-11-6-9-3-4-5

1 HORSETAIL’S O'NEIL oli viimeksi vähän pehmeä vaikka sai hyvän juoksun, mutta se on tässä silti varteenotettava voiton tavoittelija. Hevonen on saanut hyvän lähtöpaikan, eikä vastuskaan ole yhtä kova mitä viimeksi, joten Horsetail’s O'neillin kauden kuudes voitto voi hyvin tulla tässä. 8 FETE DU MONT tekee aina tasaista työtä. Sillä ei ole kauheaa pätkänopeutta, mutta nyt vastuksen puolesta passelissa tehtävässä uran avausvoiton nappaaminen olisi mahdollista. 10 DAREON oli Kouvolassa voittaessaan jättiyllättäjänä ihan hyvä, mutta viimeksi esitys oli kyllä vaatimattomampi. 2 BEAK’S YDRA oli Kuopiossa asiallinen kakkonen. Se saa nyt hyvän reissun, jollaisella ei ole ulkona voittokamppailustakaan.

 

Vihjesysteemit

TOTO4 (Pieni)

1. 2 Tazer (1, 9)

2. 3 Francis Journey (2, 9)

3. 3, 7, 8, 9, 13 (5, 6)

4. 7, 12, 14, 15, 16 (13, 6)

25 Riviä = 5 euroa

 

TOTO4 (Suuri)

1. 2 Tazer (1, 9)

2. 3 Francis Journey (2, 9)

3. 2, 3, 6, 7, 8, 9, 11, 13 (

4. 1, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 14, 15, 16 (

80 Riviä = 16 euroa

 

PÄIVÄN DUO

1. 3, 7, 8

2. 12, 14

6 Yhdistelmää

 

Troikka (7. lähtö)

1. 3 Francis Journey

2. 2, 9

3. 2, 5, 6, 7, 9, 10, 11

12 Yhdistelmää * 0,5e = 6e

 

TROIKKA (9. lähtö)

1. 12 Kilun Poika

2. 7, 14, 15, 16

3. 1, 6, 7, 8, 9, 11, 13, 14, 15, 16

36 Yhdistelmää * 0,5e = 18e

 

TROIKKA (11. lähtö)

1. 1 Horsetail’s O'neil

2. 2, 8, 10

3. 2, 5, 6, 8, 9, 10, 11

18 Yhdistelmää * 0,5e = 9e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Aikataulu

PÄIVÄN RAVILÄHDÖT

klo 17:20    B-Ponit tasoitusajo 1640 m p. 2.20.0 + 20 m/ 1,7 s

klo 17:30    A-Ponit tasoitusajo 1140 m Keski-Karjalan Hys:n Pikkupamaus p. 3.00.0 + 20m/ 3,0 s

klo  18:15   LÄHTÖ 1  KV tasoitusajo 2160 m enintään 3-v. p. 0e, 20 m/ 400 e, 40 m/ 1200 e, 60 m/ 2500 e. enintään 2500 e. tammat 20 m hyv.

klo 18:35    LÄHTÖ 2  LV tasoitusajo 2140 m p. 350 e + 20 m/ 1500 e. enintään 1850 e.

klo 18:55    LÄHTÖ 3  KV tasoitusajo 2140 m p. 0 e + 20 m/ 150 e. enintään 600 e.

klo 19:15    LÄHTÖ 4  LV ryhmäajo 2140 m enintään 2500 e.

klo 19:35    LÄHTÖ 5  KV tasoitusajo 2160 m p. 30 000 e. + 20 m/ 70 000 e, 40 m/ 140 000 e. enintään 140 000 e. tammat 20 m hyv.

klo 20:00    LÄHTÖ 6  LV ryhmäajo 2140 m. Kummun Maanrakennus Oy enintään 12 000 e.

klo 20:20    LÄHTÖ 7  LV ryhmäajo 2140 m. Biofarm enintään 24 000 e.

klo 20:40    LÄHTÖ 8  LV tasoitusajo 2140 m. Pohjois-Karjalan Yrittäjät p. 50 000 e. pt 20 m.

klo 21:00    LÄHTÖ 9  KV tasoitusajo 2140 m 4-6 v. Keski-Karjalan Hys:n Pamaus p. 2000 e +20 m/ 2000 e. enintään 10 000 e

klo 21:15    LÄHTÖ 10 KV tasoitusajo 2140 m p. 5500 e + 20 m/ 3500 e. enintään 16 000 e.         

klo 21:30    LÄHTÖ 11 LV ryhmäajo 2140 m enintään 6000 e. etusija 3-4 v.

 

 

 

Ravintolatarjonta

Ravintola Linnunradan Joulumenu

Kylmäpöytä

Koivumarinoitua lohta, sinapinsiemenkreemiä
Metsäsienisalaattia  
Paahdettua vinegret-salaattia, piparjuurikastiketta
Vihannessalaattia ja viikunaa

Petäjällä maustettua kotikaljaa
Kanervavettä

Leipä
Karjalanpiirakoita (peruna- ja riisipiirakoita)
Munavoita

 

Lämpimät

Joulukinkkua, viskisinappia (kinkku kylmänä)
Keitetyt perunat
Punajuuri-aurajuustolaatikko
Porkkanalaatikko
Kalkkunaa ja omenaa
Kasvispaistosta

                                                     

Jälkiruoka

Piimävanukas, hapankirsikkakastike
Kahvi/tee
Joulutorttu

25 €

 

Tallikahvio

Kinkku, keitetyt perunat, porkkanalaatikko, rosolli.

 

Kilpailijainfo

HYVÄ TIETÄÄ

Osallistumismaksu on hyvä maksaa etukäteen. Se käy näppärästi millä vain laitteella verkkoon pääset osoitteessa www.osallistumismaksu.fi

Ohjeet kilpailijoille ja lisätiedot varikkoalueemme palveluista olemme koonneet sivuillemme tänne: Raviurheilu > Kilpailijainfo. Mitä kysyttävää sinulla ilmeneekin, ennen raveja toimiston väkemme tavoitat parhaiten puhelimitse (yhteystiedot löydät sivun alalaidasta) ja ravipäivänä henkilökuntamme on käytettävissäsi.

KATOSLISTAT

Varikon katoslistat julkaisemme viimeistään ravipäivänä ja sen löydät nettisivujemme uutisista tästä linkistä.

RATAOLOSUHTEET

Tarkemmat ratatiedot päivitämme ravien alla ja tietenkin viimeistään myös ravipäivän aamuna sekä sosiaalisen median kanaviimme että sivuillemme. Nämä lisätiedot löytyvät näppärästi aina nettisivujemme etusivulta tai tästäpä näin: Ajankohtaista > Rataolosuhteet.

 

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Joensuun raviradalle!

Yhteistyössä

Liitteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK