Kavioliiga-ravit Joensuu-ajo & Aarne Rauman muistoajo 23.7.2022

Joensuussa ajetaan lauantaina hienotasoiset Kavioliiga-ravit. Ohjelmassa ovat mm. suurkilpailut Aarne Rauman muistoajona tunnettu Kuusivuotiskunkku ja Joensuu-ajo sekä Cartivet Meeting -finaali.
Joensuun ravit
23.07.2022 17:00 - 23.07.2022 22:00
Joensuun ravirata, Linnunlahdentie 5, Joensuu

Joensuun ravikesän huipennus on täällä. Kavioliiga-raveissa 23.7. nähdään Linnunlahden kaviouralla hieno kattaus huippuhevosia. Ponilähtö starttaa klo 16:30 ja ravit käynnistyvät klo 17:00. Liput raveihin myynnissä ennakkoon verkkokaupassamme ja paikan päältä sisääntuloporteilta.

Halutessasi nauttia raveistamme Ravintolakatsomo Linnunradan pöydissä maittavan päivällisen kera, hankithan sisäänpääsylipun lisäksi myös pöytäpaikkasi ennakkoon. Ravipäivänä vapaita paikkoja ei enää välttämättä ole saatavilla. Hinta sisältää ruokailun seisovasta pöydästä.

 

Tapahtuman hintatiedot

Liput 15 €, alle 16-vuotiaat maksutta
Ravintolakatsomon pöytäpaikka (sis. ruokailu) 36 €
Sisäänpääsy Joensuun Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 3-8 B) 5-4-7-10

3 AIKA-VASTUS ravasi viimeksi 2. ulkona, josta tuli ihan mukavasti maaliin mennen hyvän tuloksen. Samanlaisella 32-tuloksella se ei paalulta voine välttyä menestymiseltä. 8 VILLAPPU on tehnyt uransa kolmessa startissa tasaisen varmaa työtä, Samanlaista menoa jatkaessaan se kiertää pakiltakin korkealle. 5 HETVIN KINGI tuli ihan mukavasti viimeksi maaliin saakka. Samanlaisena se pystyy tässäkin sijoittumaan hyvin, mutta kaiken tulee mennä nappiin, mikäli voittotilin hevonen haluaa aukaista. 4 UKON UNELMA voisi paalulta olla kiinnostava pelihevonen. Sen taulu ei todellakaan paljoa lupaa, mutta ravatessaan se voisi kykyjensä puolesta riittää pitkälle. Laukkariski on kuitenkin armoton, mutta mielenkiintoista nähdä mitä uusi kuski saa hevosen kanssa aikaan.

 

2. lähtö:

A) 11-5-2 B) 1-4-3-7-12-6-10

11 PRINCESS’S VISA on oikein lupaava aloittelija. Se on tehnyt starteissaan tähän asti kaiken oikein ja voittanut varmasti. Nyt lähtöpaikka on takarivissä, mutta varmasti tamma kiertää sieltäkin korkealle sopivan vastuksen kohdatessaan. 5 LE COSSETTE voi tosin antaa ainakin kovan haasteen suosikille, etenkin päästessään etenemään keulaan. Siitä hevonen on ottanut voittonsa oikeinkin ilmavasti. Sillä onkin hyvä sauma päästä taas keulaan, sillä 2 COMPLICATED lähtee livakasti liikkeelle, mutta taipui viimeksi sen verta pahoin, joten luulisi taustavoimien haluavan sille nyt selkäreissua. 1 BOLD DIABLO kerännee hyvältä lähtöpaikalta peliä, mutta ei se hevosena ole tähän kuitenkaan mikään maistuva pelikohde. Tähän asti sen meno on ollut melko tasaista, eikä viimeksikään ruuna Vermossa ihmeitä esittänyt vaikka tulikin kirikierroksen muiden mukana reippaasti. 4 ALBINO FLAME tulee huomioida seuraavana. Se on näyttänyt hyviä otteita ja kyllä Vermon voitto aina jotain hevosen hyvyydestä kertoo.

 

3. lähtö:

A) 6-9 B) 2-7-8-5-11-1-12

6 FU KING FAB PRESS teki Vermossa hyvän kirin tullen rehdisti ulkoratoja pitkin maaliin saakka. Nyt edessä on lyhyt matka ja ruuna saa ensimmäistä kertaa peräänsä jenkkikärryt, joten eiköhän taktiikka ole ajaa eteenpäin. 9 BRIBES tuli Mikkelissä hyvin maaliin saakka mennen kovan ajan. Takarivistä se pääsee starttaamaan nopean hevosen takaa, mutta juoksun onnistumisessa takaa on aina omat mutkansa, joten tamma jää kakkosrankkaukseksi. 2 FREE FROM FINES oli todella sitkeä tuossa samaisessa Mikkelin lähdössä johtavan rinnalta. Nyt edessä voisi olla keulataktiikka, jolla toissakertaisen voiton uusiminen ei olisi mahdotonta. 7 KYLE WEB on saanut pitkän tauon jälkeen pari starttia kroppaansa ja parantaa kaiken aikaa, mutta voitto tässä kohtaa olisi kuitenkin pienoinen yllätys. 8 SURPRISE DAISY oli viimeksi keulasta ihan asiallinen, mutta voittoakin tarjottiin. Tamman tulisi pärjätäkseen päästä juoksemaan lähellä kärkeä, minne pääsemisessä voi kasiradalta olla omat haasteensa.

 

4. lähtö: Troikka

A) 2 B) 8-12-1-6-11-7-10-4-3

2 EDIMA väsyi Kaustisella jouduttuaan taivaltamaan päätöslenkin toisella ilman vetoapua. Se kuitenkin hävisi tuossa vain aika hyville hevosille ja saa nyt moneen muuhun nähden varmuudella tasaisen juoksun, joka on etu 2640 metrin matkaa juostaessa. Etenkin selkäreissulla tammalta voitaisiin nähdä Mikkelin tapaan vihainen loppukiri. 8 RIVERCAPES WAY voitti Kajaanissa vaatimattoman lähdön vaivatta keulasta. Hevonen on kyllä hyvä ja kasiradalta juoksun onnistuessa se kamppailee voitosta. Jukka-Pekka Kauhasen luulisi ajavan heti alussa eteenpäin, sillä hyvin pärjännyt hevonen kerännee lähdössä kunnioitusta. 12 PERFECT CHAPMAN kiitti Kokemäellä kärkeä ylivauhdista kirittyään helppoon voittoon. Töitä olisi heikolta paikalta tiedossa taas ihan urakalla ulkoradoilla ja vastuskin on nyt kovempaa tasoa mitä viimeksi. 1 BETULLA C.R. saa hyvältä paikalta loistoreissun ihan kärkiporukoissa, joten ainakin troikan alariveille se kannattaa ajoissa piirtää. 6 CHASING HIGS on tavannut olla keulasta sinnikäs, mutta juostavan matkan soveltuvuus sen kohdalla hieman arveluttaa.

 

5. lähtö: Toto75-1

A) 9-1 B) 8-10-14-13-2-3-12-11-5-7-6-15

9 MAGAZINE MATCH on Cartivet Meeting finaalin suosikki. Viimeksi Jokimaalla Shackhill’s Twisterin voittamassa nelivuotispokaalissa Magazine Match tuli 5. ulkoa kirinsä ilman selkää tosi vankasti maaliin asti. Ruuna lähtee asiallisesti matkaan ja se pääsenee heti takamatkaltakin mukaviin asemiin. 1 SKY MUSCLE on suosikin ykköshaastaja. Kajaanissa hevonen voitti keulasta tosi helposti, mutta sai toki tehdä oman juoksunkin. Ori kiihtyy voltistakin hyvin liikkeelle ja keulataktiikka on taas tiedossa. 8 EL INDEED jäi Jokimaalla pussiin 2. ulos ja viimeksi tamma kiri 3. ulkoa hyvin maaliin asti, mutta toki tuon lähdön vauhdinjaolla jopa voittoa hevoselle tarjottiin. Voltin ykkösradalta EL Indeed lähtee hyvin liikkeelle, joten sen juoksullakin on takamatkalta hyvät mahdollisuudet onnistua. 10 SMOKIN RIDE sai Kuopiossa edetä sujuvasti keulaan, mutta toki ensimmäinen tuhat tuossa oli tosi reipas ja hevonen kesti sen hyvin. Nyt vastus on finaalin myötä viime kertaa kovempi, mutta ei ruunan saadessa nappijuoksun takamatkalta sen menestys mitenkään mahdotonta ole. 14 NU DEL on vaikea arvioitava. Kyvyt ja kunto hevosella riittää vaikka voittoon asti, mutta ruuna on melko haastava ajettava ja etenkin ulkoratojen kiertäminen ei sitä suosi, joten takamatkalta se jää ohipeliksi. Lisäksi voltti lähtötapana arveluttaa, sillä siitä hevosella on kokemusta todella vähän.

 

6. lähtö: Toto75-2

A) 8 B) 2-7-5-3-6-1-9

Ulkoakin keulaan. 8 AMAZING WARRIOR palailee starttiin tauolta, mutta Iikka Nurmosen tietäen hän tuo hevosen lähtöön hyvänä. Parhaimmillaan Amazing Warrior on tähän tosi kova hevonen ja sillä onkin hyvä sauma päästä keulaan, sillä ruunalla ladattessa se lähtee liikkeelle aivan raketisti ja ekat keulat ottavalta Roberto Diverilta kärkipaikka on varmasti tarjolla. 2 MR BIG STAR teki hyvät juoksut Suur-Hollolassa ja tuli finaalissakin mahdottomista asemista vielä vankasti maaliin saakka. Maili ei kuitenkaan ole sille paras matka ja ori onnistuu voittojen arvoisesti suuhteellisen harvoin. Lisäksi se ei lähde mitenkään kovaa, joten töitä ulkoradoilla on jälleen edessä, eikä sieltä voittaminen etenkään lyhyellä matkalla ole helppoa. 7 LAKE’S ACTION lähtisi myös tarvittessa lujaa, mutta tuntuisi ettei Henri Bollström halua lähteä ulkoradoilta kaahoittamaan, koska tuolta keulaan pääseminen veisi väkisin paljon voimia. 5 FRANKENSTEIN AM tuli Teivossa johtavan rinnaltakin hyvin maaliin saakka. Vaara jäädä samalle paikalle hevosella on nytkin, mutta kuntonsa puolesta se voisi kamppailla jopa lähdön voitosta. Lahden startin voi unohtaa, sillä tuossa tempo matkalla oli aivan älytön, eikä ulkoradoilta kiertäminen ollut helppoa.

 

7. lähtö: Toto75-3, Troikka

A) 4-13-16 B) 15-5-10-9-1-6-2-3

4 FRANSUA teki Kajaanissa laukankin jälkeen vielä kovan juoksun kierreltyään 26-vauhteja 5. ulkoa vankasti maaliin saakka. Fransua saa nyt 20 metriä etumatkaa moneen takamatkan osallistujaan, joka varmasti omalta osaltaan helpottaa tehtävää. Ravilla se kamppailee ihan kärkisijoista. 13 RAPSODI sai viimeksi rankan reissun, jonka seurauksena kangistui lopussa. Vaikka juoksusta tuli rankka, niin suoritus ei välttämättä ollut siltikään ihan parasta Rapsodia. Nyt edessä on selkäjuoksu, joka voi tehdä hevosella vain hyvää. 16 PROFIILI kannattaa tasavahvana puurtajana huomioida aikaisin, mutta ei sen kuitenkaan ehkä suosikki kuulu lähdössä olla. 15 SIIRIN LIISI on myös hyvä hevonen. Se on kuitenkin noussut sarjoissaan paljon ja edessä on nyt kierrettävää. Veijo Lipposen kaksikko 5 SINGIN RUUTI ja 10 LIISINKO tulevat rankingissa seuraavana. Niistä molemmat kisaavat kunnossa, mutta kumpikin tuntuisi tarvitsevan hieman suosikkien epäonnea riittääkseen ihan kärkisijoille.

 

8. lähtö: Toto75-4, Toto4-1

A) 5-9 B) 6-7-4-8-2-1

5 VAUHTIS lähtee tavoittelemaan Kuusivuotiskunkun titteliä suosikkina, sillä oriilla on hyvä mahdollisuus edetä kisassa nopeasti vetojuhdaksi kärkipaikalle, josta olisi paha ohitettava. Viimeksi Jokimaallakin hevonen oli kärkipaikalta aivan ylivoimainen ja on osoittanut pystyvänsä keulasta vastaamaan todella sitkeästi vastustajille. 9 VILLE KALLE on huomioitava kuitenkin aikaisin, sillä hevosena se lienee lähdön kovin, mutta laukat sotkevat jatkuvasti menoa. Nytkin sen laukkariski on merkittävä, joten ei hevosta voi varmaksi suositella, mutta lapulle se kuuluu piirtää mukaan aikaisin. 6 SIPSISEE ja 7 CORE tuntuu ennakkoon suhteellisen tasavahvoilta toisiinsa nähden, mutta nostetaan starttirytmissä kilpaileva Sipisee niukasti Coren edelle. Se on kehittynyt kesällä paljon, eikä takamatkalta päästessä etenemään vetävissä selissä ole ulkona kärkikamppailusta. Core teki tosi kovan kevätkauden, mutta nyt alla on taukoa, joten hevosen tarkka päivän vire on kysymysmerkki ja se jääkin siksi ulos vihjesuosituksesta.

 

9. lähtö: Toto75-5, Toto4-2, Troikka

A) 3 B) 6-7-4-11-2-9-1-5-12

3 RALLSTON on ottanut neljä upeaa peräkkäistä voittoa. Tuntuisi, että samanlaista menoa jatkaessaan viidennen peräkkäisen voiton ei tulisi olla kovin kaukana, mutta ei ykkössija välttämättä helpolla tule. Jani Ruotsalainen tähdännee hevosella kärkipaikalle, mutta ainakin Ashley Facella on tavattu ajaa usein aktiivisesti ja se ei päästä suosikkia helpolla mikäli tulee johtavan rinnalle pitämään tempoa. 6 ASHLEY FACE kärsi Mikkelissä epäonnistuneesta juoksunkulusta, mutta tuli porukanperältä mukavasti maaliin saakka. Jokimaalla esitys johtavan rinnalta oli aivan hirmu sitkeä, eikä samanlaisena häpeä tässäkään kellekään. 7 COVER PRINCE tuli viimeksi hyvin pikamatkalla maaliin saakka ja tulee muistaa, ettei maili ole todellakaan tälle paras matkana. Toki lähtöpaikka on taas turhan ulkona ja juoksun onnistuminen on taas aikalaillakin tuurissaan. 4 INDYANA JONES olisi peleissä tähän oikeinkin maistuva hevonen, mutta laukat sotkevat jatkuvasti hevosen menoa. Kyvyiltään se riittäisi tässä kyllä varmasti pitkälle ja jos vain ravaa kiertää ruuna loppukirillään korkealle. 11 FLEXIBLE JOURNEY on kapasiteetiltaan lähtöön todella kova, mutta ei tauolta ja takarivistä ole kiinnostavimpia pelihevosia. Luulisi hevosen tarvitsevan startin tai kaksi kroppaansa, pystyäkseen kiertämään näin hyvät hevoset mitä sen edestä matkaan pääsee.

 

10. lähtö: Toto75-6, Toto4-3, Päivän Duo-1

A) 2 B) 6-3-4-7-5

Suur-Hollolassa kolmanneksi sijoittunut 2 MAJESTIC MAN lähtee Joensuu-ajoon selkeänä suosikkina. Hevonen on auton takaa sähäkkä avaaja, joten edessä on nyt keulajuoksu. Siitä hevosen tulee kamppailla voitosta. 6 ATUPEM jäi viimeksi johtavan rinnalle, josta kangistui lopussa kovan matkavauhdin jälkeen. Santtu Raitala ei varmasti halua hevosen joutuvan nyt tuolle paikalle, joten alkuun tuskin satsataan, vaan ajetaan heti suosiolla muiden takaa luottaen kirivoimaan. Todennäköisin juoksupaikka oriilla nyt lienee 2. ulkona. 3 DEANGELO lähtee myös reippaasti liikkeelle ja Hannu Torvinen yrittänee päästä sillä keulahevosen kantaan, josta kiriluukkujen avauduttua voisi osallistua voittokamppailuun, sillä kunnossa hevonen on. 4 MARTIN DE BOS teki Mikkelissä pitkän kirin ja tuli vankasti maaliin saakka. Nyt se juoksenee johtavan rinnalla, mutta on hevonen, joka kestää tuon juoksupaikan. Toki suosikin lyöminen siitäkin tuntuu haastavalle.

 

11. lähtö: Toto75-7, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

A) 12 B) 13-8-1-9-2-5-10-6-4-7-3

12 VIXELI viimeistelee Joensuussa kuninkuuskilpailuun. Lähtö on sille aika sopivan oloinen ja periaatteessa vain voitto nyt kelpaakin. Mikkelissä ori joutui tahkoamaan reilut 1200 metriä kolmatta rataa pitkin, minkä kesti ihan hyvin. Jokimaalla ja Teivossa suoritukset olivat hyviä, joten kunnossa hevonen tuntuisi olevan. 13 JOKIVARREN KUNKKU saa takamatkalta salamastartin ja Raitala ajaakin hevosella varmasti heti eteenpäin. Pihtiputaalla se voitti varmasti, mutta ei varmasti katkonaisesti kilpaileva hevonen ole vielä parhaimmillaan. 8 SÄIHKEEN SÄHINÄ nappasi viimeksi sairaspaussilta palatessaan helpon voiton 2. ulkoa. Se tarvinnee tässä pärjätäkseen taas hieman reissua muiden selissä, mutta niin vankassa kunnossa hevonen tuntuisi olevan, ettei sen pärjääminen ole mitenkään mahdotonta. 1 VAROITUS saa paalun osallistujista parhaan reissun, jollaisella sen uskoisi ainakin sijoittuvan hyvin mikäli vain tamma ravaa. Voitto olisi toki iso yllätys. 9 HERRA HEINÄMIES on parhaimmillaan kova hevonen tähän, mutta parasta virettä hevoselta ei kuitenkaan ole viime aikoina nähty. Kaustisella se juoksi kaukana kärjestä, ja tuli taustalla ihan asiallisesti maaliin, mutta hieman terävämpää menon toki olisi toivonut olevan.

 

Vihjesysteemit

Toto75 (pieni)

1. 1, 8, 9 (10, 14)

2. 8 Amazing Warrior (2, 7)

3. 4, 13, 15, 16 (5, 10)

4. 5, 9 (6, 7)

5. 3, 6 (7, 4)

6. 2 Majestic Man (6, 3)

7. 8, 12, 13 (1, 9)

144 Riviä = 7,20 euroa.

 

Toto75 (suuri)

1. 1, 2, 8, 9, 10, 13, 14 (3, 12)

2. 8 Amazing Warrior (2, 7)

3. 4, 5, 10, 13, 15, 16 (9, 1)

4. 5, 9 (6, 7)

5. 2, 3, 4, 6, 7 (11, 9)

6. 2 Majestic Man (6, 3)

7. 8, 12, 13 (1, 9)

1260 Riviä = 63 euroa

 

Toto4

1. 5, 6, 7, 9 (4, 8)

2. 3, 6 (7, 4)

3. 2, 6 (3, 4)

4. 12 Vixeli (13, 8)

16 Riviä = 3,20

 

Päivän Duo

1. 2 Majestic Man

2. 12 Vixeli

2 Yhdistelmää

 

Troikka (4. lähtö)

1. 2 Edima

2. 1, 8, 12

3. 1, 6, 7, 8, 11, 12

15 Yhdistelmää * 0,5e = 7,50e

 

Troikka (7. lähtö)

1. 4, 13, 16

2. 4, 5, 10, 13, 15, 16

3. 4, 5, 10, 13, 15, 16

60 Yhdistelmää * 0,5e = 30e

 

Troikka (9. lähtö)

1. 3 Rallston

2. 2, 4, 6, 7

3. 2, 4, 6, 7, 9, 11

20 Yhdistelmää * 0,5e = 10e

 

Troikka (11. lähtö)

1. 12 Vixeli

2. 8, 13

3. 1, 9, 8, 13

6 Yhdistelmää * 0,5e = 3e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

 

Käsiohjelma

Ravien käsiohjelma selailtavana ja ladattavana versiona. Raveissa käsiohjelmia on myynnissä infopisteessä.

KÄSIOHJELMA

Yhteistyökumppanimme

KONEURAKOINTI SEPPO TIKKA

RAVIFUTIKSEN SM-22

   

    

 

Aikataulut

PÄIVÄN RAVILÄHDÖT

klo 16:30    B-Ponit tasoitusajo 1640 m p 2.40.0 + 20 m/ 2,0s

POHJOIS-KARJALAN HEVOSENOMISTAJAT

klo  17:07   LÄHTÖ 1  KV tasoitusajo 2140 m  p. 1 500 e. + 20 m/1 000 e. enintään 4 500 e. etusija Suomessa syntyneet

KONEURAKOINTI SEPPO TIKKA

klo 17:28    LÄHTÖ 2  LV  ryhmäajo 2140 m enintään 4 000 e. etusija 3-4 vuotiaat

LATO

klo 17:50    LÄHTÖ 3  LV ryhmäajo 1640 m  enintään 18 500 e.

RAVIFUTIKSEN SM-22

klo 18:15    LÄHTÖ 4  LV ryhmäajo 2640 m enintään 15 000 e. Tammalähtö

KIINTEISTÖNVÄLITYS MAURI AHVALO LKV

klo 18:45    LÄHTÖ 5  LV tasoitusajo 2140 m Avoin

CARTIVET MEETING FINAALI

klo 19:05    LÄHTÖ 6  LV ryhmäajo 1640 m enintään 115 000 e.

KIILAX

klo 19:25    LÄHTÖ 7  KV tasoitusajo 3140 m p. 7 500 e. + 20 m/ 5 500 e. enintään 24 000 e.

KARJALAN PULTTI

klo 19:45    LÄHTÖ 8  KV tasoitusajo 2160 m 6- v. p. 20 000 e. + 20 m/ 50 000 e. , 40 m/ 450 000 e. enintään 450 000e.

AARNE RAUMAN MUISTOAJO & KUUSIVUOTISKUNKKU

klo 20:05   LÄHTÖ 9 LV ryhmäajo 2140 m enintään 55 000 e.

KOFF

klo 20.25  LÄHTÖ 10 LV ryhmäajo Avoin

JOENSUU AJO

klo 20.45  LÄHTÖ 11 KV tasoitusajo 2140 m. p. 45 000 e. + 20 m/ 45 000 e. pt. 40 m.

RAKENNUTTAJATOIMISTO PROTIIMI OY

Ravintolatarjonta

Ravintola Linnunradan Menu

Kylmäpöytä

Sitruunamaustettua lohta ja kevätsipulia (G, M)
Vasikkaa ja tomaatteja (G, M)
Kana-caesarsalaattia (G, L)
Kurkkuretiisisalaattia (G, M)
Kantarellipikkelssiä (M, G)
Melonia ja vihreää salaattia (M, G)

Hampunsiemenleipää, valkosipulilevitettä

Jäävettä
Herukkamehua

Lämmin ruoka

Karitsanpaistia, mäntykastiketta (L, G)
Paahdettuja kasviksia kesän vihanneksista (L, G)
Uusia perunoita

Jälkiruoka

Mansikkahedelmäsalaattia (M,G)
Pienet Suklaabrowniet (L) 

Kahvia/teetä

36 €/hlö

 

Ulkogrillistä

Muurinpohjalettuja 4 €

Grillimakkara 2 €

 

Tallikahvio

Pannupihvi
Paistetut perunat

                                                                  

Kilpailijainfo

Varikon katoslistat julkaisemme viimeistään ravipäivänä ja sen löydät nettisivujemme uutisista tästä linkistä. Tarkemmat ratatiedot päivitämme ravien alla ja tietenkin viimeistään myös ravipäivän aamuna sekä sosiaalisen median kanaviimme että sivuillemme. Nämä lisätiedot löytyvät näppärästi aina nettisivujemme etusivulta tai tästäpä näin: Ajankohtaista > Rataolosuhteet.

Ohjeet kilpailijoille ja lisätiedot varikkoalueemme palveluista olemme koonneet sivuillemme tänne: Raviurheilu > Kilpailijainfo. Mitä kysyttävää sinulla ilmeneekin, ennen raveja toimiston väkemme tavoitat parhaiten puhelimitse (yhteystiedot löydät sivun alalaidasta) ja ravipäivänä henkilökuntamme on käytettävissäsi.

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Linnunlahdelle!

Verkkokaupasta liput ja fanituotteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK