Keskiviikkoravit 7.9.

Vauhdikkaat keskiviikkoravit Linnunlahdella
Joensuun Ravirata
07.09.2022 18:00 - 07.09.2022 21:00
Joensuun Ravirata, Linnunlahdentie 5, Joensuu

Joensuussa ravataan vauhdikkaat keskiviikkoravit 7.9.2022 klo 18:00. Päivän pääpelinä ratkeaa illan Toto65-rivi.

Liput raveihin myynnissä ennakkoon verkkokaupassamme ja paikan päältä sisääntuloporteilta. Halutessasi nauttia raveistamme Ravintolakatsomo Linnunradan pöydissä maittavan illallisen kera, hankithan sisäänpääsylipun lisäksi myös pöytäpaikkasi ennakkoon. Ravipäivänä vapaita paikkoja ei enää välttämättä ole saatavilla. Pöytäpaikan hinta sisältää ruokailun seisovasta pöydästä.

Raveissa luvassa ohjelmaa koko perheelle. Lasten ja nuorten harrastusviikon kunniaksi paikan päällä pääsee tutustumaan poneihin. Katso lisätiedot alta!

Lisätiedot, käsiohjelma ja vihjeet päivitetään sivuillemme lähtölistojen valmistuttua. Lisätietoa löydät tämän sivun alasvetovalikoista.

Varsahuutokauppa luettelot 9.9.2022 myynnissä toimistolla. 

 

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Tapahtuman hintatiedot

Liput 10 €, alle 16-vuotiaat maksutta
Ravintolakatsomon pöytäpaikka 20 € (sis. ruokailu seisovasta pöydästä)
Sisäänpääsy Joensuun Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 13-8 B) 2-1-4-6-7-10-11-12-14

13 CARMENELLA on saanut pari starttia pitkän taukonsa jälkeen. Hevonen on mennyt ihan asiallisesti, mutta on suorituksissa jäänyt parantamisen varaakin. Viimeksi sen kiri tahtoi vähän loppua kohden katketa, mutta tuo lähtö olikin kova. Nyt vastus on huomattavasti sopivampi ja hevosen odottaisi nousevan pitkältäkin takamatkalta kärkitaistoon. 8 KIHOTTO voi kuitenkin olla kova vastus. Hevonen paransi Savonlinnan tauolta paluusta merkittävästi viimeksi Joensuuhun ja saman jatkuessa se riittää tässäkin korkealle. 2 KILIHAKKA on kivan oloinen aloittelija. Paalulta sen vetäistessä 33-tulos tiskiin on takamatkankin hevosilla tekemistä voittoa ajatellen. 1 SOHVIN VINHA varmistuu ja kehittyy kaiken aikaa starttien myötä ja kohta varmaan edessä siintääkin uran avausvoitto.

 

2. lähtö:

A) 9 B) 2-10-11-1

9 TRAPASSO tuntuu tähän ylikylälle. Sunnuntaina Mikkelissä voitto tuli tosi ilmavasti keulapaikalta ja vastus vaikuttaa nyt niin sopivalta, että Trapasson voitto vaikuttaa melko todennäköiselle. 2 ELECTRIC CHERRY kesti Lappeessa ihan mukavasti perille saakka. Meno oli kuitenkin Suomen avauskisaan varsin hyvää, joten tammalta voinee odottaa menestystä tässä. 10 BÖRJESIN on ihan mukava aloittelija, mutta takarivi toki vaikeuttaa tehtävää. Mikäli juoksu ei mene ihan mahdottomaksi ei sen totosija ole mikään yllätys. 11 NICE WINDCAPE parantaa koko starttien myötä, mutta tuolta voittoon kiertäminen tuntuu vaikealle.

 

3. lähtö:

A) 5-3-11 B) 14-16-2-10-12-4-9-15

5 BITCOIN EVO otti viimeisimmän voittonsa tyylikkäällä esityksellä, vaikka voiton nappaaminen lopussa tiukoille menikin. Hevonen on tähän kyllä hyvä ja sen kuuluu nousta voittokamppailuun. 3 PRINCESS’S VISA aloitti uransa tyylikkäästi, mutta viimeksi hevosen suorittamisesta oli paras terä poissa ja sen jälkeen tamma pitikin taukoa. Nyt se palaa radoille, joten olettaa voisi kaiken olevan taas kunnossa. Sopivalla reissulle sen loppukiri on terävä. 11 ALBINO FLAME saapuu Orimattilasta haastamaan muita ja kovan haasteen tamma pystyykin tarjoamaan. Viimeksi se meni 15-vauhtisen tuloksen saatuaan reissun johtavan kannassa. Nyt juoksusta on tulossa erilainen, mutta vastuskin on tavallaan eritasoa mitä viimeksi. 14 CALL IT JULIO ja 16 NEXT TO WHEELS ovat tähän kovia menijöitä, mutta toki 40 metrin takamatkalta on paljon tekemistä, jos ihan voitosta puhutaan.

 

4. lähtö: Toto65-1

A) 8-4 B) 3-5-6-7-1-2

Päivän pääpelin avauskohteessa suosikin nimeäminen kahdesta kovasta on lähes makuasia, mutta nostetaan huonosta paikasta huolimatta 8 AMAZING WARRIOR lähdön suosikiksi.  Teivossa tuli komea voitto keulasta ja Joensuussa sen loppukiri oli rautaa. Pienessä lähdössä ruuna saa väkisin juoksun suht lähellä kärkeä, joten loppukirissään se on vaarallinen. Toki hevonen tarvittaessa avaisi tosi kovaa, mutta näistä asemista Iikka Nurmonen luottanee hevosen kirivoimaan. 4 THAI PROFIT on kolunnut kesän kovia lähtöjä, joissa se on kyllä esiintynyt edukseen, vaikka kärkisijat ovatkin jääneet saavuttamatta. Teivon Suurmestaruusajon finaalissa se tuli hyvin maaliin saakka saatuaan reissun 3. sisällä. Nyt edessä siintää keulajuoksu. 3 LEADER BRODDE lähtee sen verta lujaa, että juoksun saaminen 2. sisällä voisi olla mahdollista. Kelien viilennyttyä Leader Brodde varmasti alkaa napsimaan myös voittoja, mutta tässä sellaisen nappaaminen tuntuu työläältä. 5 QUICK VALD on tähän hyvä hevonen, mutta sille sopivan juoksun saaminen voittoa ajatellen tuntuu vaikealta.

 

5. lähtö: Toto65-2

A) 9 B) 7-4-5-1-10-11-12-2-6

9 TÄHTINEITO nousee takarivistäkin kisan suosikiksi. 6-vuotias on tosi vauhdikas menijä, joten juostavasta matkasta tuskin on hevoselle ainakaan haittaa. Savonlinnassa se nappasi komean voiton keulapaikalta, vaikka sai matkalla painetta ja nyt edessä siintänee selkäreissu. Joensuun pitkällä maalisuoralla tamma ehtii kirissään ohittaa monta. 7 MIELETÖN MELINDA otti viimeksi voittonsa varmasti. Juoksun onnistumisessa on riskinsä ulkoradoilta, mutta kunnossa hevonen kilpailee. 4 BOVERI voisi edetä tässä keulaan ja hyvänä päivänään vetää lähtöä siitä pitkään. Sillä kuitenkin päivät jonkin verran ailahtelee, joten varauksessa ei hevoseen kannata suhtautua. 5 VEEMAX on tasavauhtinen, eli lyhyt matka ei sitä suosi, mutta on ruuna saanut viime aikoina hirveästi lisää vauhtia menoonsa. Lisäksi se on kolunnut hyvätasoisia lähtöjä, joten ei hevosta sovi täysin unohtaa.

 

6. lähtö: Toto65-3, Toto4-1

A) 9 B) 5-6-10-4-1-11-12-7-3-8

9 MR COURVOISIER nousee takarivistäkin kisan suosikiksi, sillä kaikki voittonsa hevonen on ottanut tosi ilmavasti. Juostavan matkan ei ainakaan uskoisi tuottavan sille vaikeuksia. Takarivistä sen ei tarvitse osallistua alun rynnistykseen, sillä eturivin perusteella kiihdytys kisassa voi olla reipas. Loppukirissä Mr Courvoisier ohittaa monta. 5 FU KING FAB PRESS ei yksinkertaisesti riittänyt derbykarsinnoissa, mutta nyt vastus on sen omaa tasoa. Ruuna avaa auton takaa livakasti, joten keulaan pääseminen ei liene mahdotonta. 6 OTTO ERICH voitti Kajaanissa tyylikkäästi ja hevonen onkin parantanut otteitaan Matti Nisosen valmennuksesta jatkuvasti startteja saatuaan. Juostava matka tuntuisi olevan sille vain etu ja Otto Erichilla voi ajaa myös tarvittaessa aktiivisestikin. 10 FUNDERBAR on tähän kova menijä, mutta paikka toki on suht haastava. Hevonen on kärsinyt paljon ongelmista, mutta nyt se tuntuisi tekevän uutta tulemista radoille taas viime starttien perusteella.

 

7. lähtö: Toto65-4, Toto4-2, Troikka

A) 10 B) 5-7-9-3-2-11-1-4-12

10 BRIBES taipui Oulussa keulapaikalta reippaan matkavauhdin päätteeksi. Nyt edessä on takarivistä selkäreissu, joten samanlaiseen kauhotteluun hevonen ei tällä kertaa todennäköisesti osallistu. Bribes on tähän hyväluokkainen hevonen ja takaakin nousenee korkealle. 5 WONDER OF YOU laukkasi viimeksi viimeiseen kaarteeseen hyvän sijoituksen. Ravilla sen menestymiseen olisi tässä hyvät saumat, mutta hevonen tarvinnee vähän tuuria juoksunkulkuun, jotta aivan kärkimatsiin pystyy osallistumaan. 7 JAMES GONZALES palasi Killerillä pitkältä tauolta. Suoritus oli vielä varsin tasapaksu, mutta startti alla hevonen pystyy parantamaan. Ruuna ei ole näihin sarjoihin nolomenijä. 9 ADRASTHEE kärsii takarivin lähtöpaikasta. Tuolta kuitenkin juoksun jotenkin luonatessa se pystyy kirimään voittomatsiin. 3 WAR PAINT saa hyvältä paikalta hyvän reissun. Ruunan pysyessä matkalla rauhallisena sen menestys ei saa yllättää ketään. 2 HORSETAIL’S O NEIL kärkkyy hyvältä lähtöpaikalta yllätystä, mutta aavistuksen se tuuriakin tarvitsee riittääkseen voittoon asti.

 

8. lähtö: Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

A) 10 B) 3-6-7-8-4-5-9-11-1

10 VIXELI palaa radoille Kuninkuusravien jälkeen. Forssassa sen suorittaminen oli varsin hyvää ja niin kovalle hevoselle se tähän tuntuu, että väkisin kiertää pitkältä takamatkalta voittajaksi kolmella kierroksella. Vaikka vastassa on Pantheran johdolla hyviä hevosia tuntuisi suosikin lyöminen niille silti vaikealle. 3 PANTHERA kierteli tosi tyylikkäästi Teivossa voittajaksi ja samanlaisena hevonen on tässäkin korkealla, mutta nyt tuntuisi olevan yksi liian kova vastus vastassa voittoa ajatellen. 6 LUMETTAJA on parissa viimeisessä epäonnistunut laukkojen muodossa. Ravilla se olisi tähän oikeinkin hyvä menijä, mutta nyt Terho Rautiainen hakenee hevoselle vain ehjää starttia, sillä starttiväliäkin on kertynyt aika paljon edellisestä kisasta. 7 VILJU on hyvässä kunnossa ja kelien viileneminen sopii sille. 8 VIRIN URHO sai Kuopiossa paussilta startin kroppaansa ja parantaa tuosta varmasti.

 

9. lähtö: Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

A) 2 B) 4-1-8-12-7-10-6-9-5

2 RALLSTON avaa auton takaa liukkaasti ja ottaa tässä keulat. Oriin suorittaminen tällä kaudella on ollut äärimmäisen varmaa, eikä ole syytä epäillä miksei sama trendi jatkuisi. Keulasta kauden seitsemännen voiton tulee olla lähellä. 4 ASHLEY FACE voi kuitenkin antaa voiton suhteen kovan haasteen. Viimeksi se joutui kisaamaan kovia 5-vuotiaita vastaan ja suorittikin varsin mukavasti. Rallstonin ulkopuolelta lyöminen tuntuu silti haastavalle. 1 BRISENDA saa ykkösradalta väkisillä hyvän juoksun. Tamma avaa liukkaasti ja pyrkii puolustamaan paikan keulahevosen kannasta. Sieltä etenkin kakkossijan nappaaminen olisi mahdollista. 8 GALILEO AM omaa kapasiteettiä menestyä näissä lähdöissä, mutta paikka tekee tehtävästä tosi haastavan. 12 CALLELA IKAROS esiintyi edukseen kesällä jopa Joensuu-ajossa. Nyt kuitenkin rata 12 ja pieni kilpailupaussi tuntuisi tekevän tehtävästä ainakin voiton suhteen mahdottoman.

 

10. lähtö:

A) 3 B) 1-10-12-8-4-7

Mikäli 3 RUN RUNAWAY jatkaa samanlaisia suorituksia mitä edellisissä starteissa tuntuu, että muut eivät pysty lyömään sitä. Ruuna kiihtyy auton takaa kovaa, joten keulajuoksu on mahdollinen, mutta ei hevonen riippuvainen siitä ole. 1 CALL IT DOOHAN on tähän kyllä hyvä menijä, eikä varmasti myy nahkaansa suosikille halvalla. Etenkin keulasta se olisi kova ja sinne Janne Räisänen hevosella tähdänneekin. 10 FAST FLASH on myös hyvä hevonen, mutta nyt voitto voi olla tiukassa kahden kilpakumppanin saatua paremmat lähtöasetelmat. 12 RAGING kisaa elämänsä vireessä. Toki nyt paikka on niin ikävä, että jo tuuria tarvitaan, eikä rahallisestikaan lähtö ole istuvin. 8 WAT ARUN AX osaa sijoittua hyvin, mutta voitot sen kohdalla ovat usein tiukassa.

 

Vihjesysteemit

Toto65 (Pieni)

1. 4, 8 (3, 5)

2. 9 Tähtineito (7, 4)

3. 4, 5, 6, 9, 10 (1, 11)

4. 3, 5, 7, 9, 10 (2, 11)

5. 10 Vixeli (3, 6)

6. 2 Rallston (4, 1)

50 riviä = 10e

 

Toto65 (suuri)

1. 4, 8 (3, 5)

2. 1, 4, 5, 7, 9, 10, 11 (12, 2)

3. 1, 4, 5, 6, 9, 10 (11, 12)

4. 2, 3, 5, 7, 9, 10 (11, 6)

5. 10 Vixeli (3, 6)

6. 2 Rallston (4, 1)

504 riviä = 50,40e

 

Päivän Duo

1. 10 Vixeli

2. 2 Rallston

1 yhdistelmä

 

Troikka (7. lähtö)

1. 10 Bribes

2. 3, 5, 7, 9

3. 2, 3, 5 , 6, 7, 9, 11

24 yhdistelmää * 0,5e = 12e

 

Troikka (9. lähtö)

1. 2 Rallston

2. 1, 4

3. 1, 4, 7, 8, 12

8 yhdistelmää * 0,5e = 4e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Käsiohjelma

Ravien käsiohjelma selailtavana ja ladattavana versiona tästä linkistä (avautuu uuteen selainikkunaan):

KÄSIOHJELMA

Aikataulut

PÄIVÄN RAVILÄHDÖT

klo   17:30  koelähtö tasoitusajo 2140 m Yhdistetty

klo  18:07   LÄHTÖ 1  KV tasoitusajo 2140 m  p.2000 e. + 20 m/1500 enintään 6500 e. etusija Suomessa syntyneet, POHJOIS-KARJALAN HEVOSJALOSTUSLIITTO

klo 18:27    LÄHTÖ 2  LV  ryhmäajo 2140 m 1500 e.

klo 18:47    LÄHTÖ 3  LV tasoitusajo 2160 m p. 250 e. + 20 m/ 5000 e. enintään 7500 e. tammat 20 m hyvitys. 3-4 v. Nuorten sarja 2022

klo 19:10    LÄHTÖ 4  LV ryhmäajo 1640 m. enintään 250 000 e. SAHER  

klo 19:30    LÄHTÖ 5  KV ryhmäajo 1640 m. enintään 10 000 e. etusija Suomessa syntyneet LÄHITAPIOLA

klo 19:50    LÄHTÖ 6  LV ryhmäajo 2640 m enintään 16 000 e. ATFLOW

klo 20:10    LÄHTÖ 7  LV ryhmäajo enintään 28 000 e. VALJASKULMA

klo 20:30    LÄHTÖ 8  KV tasoitusajo 3140 m p. 20 000 e. + 20 m/ 20 000 e. pt. 80 m. Etusija Suomessa syntyneet. BLACK HORSE

klo 20:50    Lähtö 9 LV ryhmäajo 2140 m enintään 65 000 e. HEIKKINEN

klo 21:10   LÄHTÖ 10 LV ryhmäajo 2140 m enintään 8000 e.

Ravintolatarjonta

Ravintola Linnunradan Menu

Lehtisalaattia ja porkkanaöljyä (M, G)
Kanahedelmäsalaatti (L, G)
Kylmää vasikanpaistia, tomaattisalsaa (M, G)
Rosmariinilla maustettuja paahtokasviksia  (M, G)

Patonkia (L)
Juuso-levitettä (L, G)

Mehua, vettä

Paahdettua porsasta, gremolataa ja tsatsikia  (L, G)
Savustettua perunaa (L, G)

Pieniä leivoksia ja tuulihattuja
Kahvia/teetä

20 €/hlö


Kahvila- ja grillipisteemme palvelevat yleisöä koko ravien ajan.

Herkulliset pizzat paistuvat Linnunlahden omassa pizzauunissa! Pizzatilauksesi voit tehdä kaikista ravintolakatsomon myyntipisteiltä ala- ja yläkerrasta sekä varikon kahvila- ja grillipisteeltä.

Ohjelmaa lapsille

Tutustu poneihin paikan päällä

Keskiviikkoraveissa voi tutustua poneihin, ja innostuksenkärpäsen puraistessa paikan päällä voi sopia tallikäynnistä esittelijöiden kotitalleille Joensuussa ja lähiseudulla.

Raveissa mahdollisuus talutusratsastukseen aidatulla alueella. Ponit tavattavissa paikan päällä klo 17:30-19:00.

Hevosmaailma keppihevosineen palvelee perheen pienimpiä ravien aikana katsomorakennuksen alakerrassa.

 

Kiinnostuitko?

Lasten ja nuorten harrastusviikkoa vietetään valtakunnallisesti 5.-11.9.2022. Harrastusviikon tarkoituksena on saada erilaisista harrastustoimista tietoa ja mahdollisuuksia tutustua eri lajeihin. Linkkejä viikon tarjontaan:

Yhteistyökumppanit

 

 

  

Kilpailijainfo

TALLIKAHVION/OHJASTAJATILOJEN REMONTIN VUOKSI MUUTOKSIA KÄYTÄNTÖIHIN

Miesten pukutilat ovat nyt naisten pukutiloissa (puhallutuskopin vieressä).

Naisten pukutilat ovat puhallutuskopissa.

Ohjastajien puhallutus on sisäänkirjoituksessa.

Varikolta saa ravien aikana makkaraa, kahvia sämpylän ja pullan kera sekä pizzatilaukset normaalisti. Lämmintä ruokaa vain ravintolakatsomosta yleisöalueelta.. Kahvi- ja makkarapiste sijaitsee varikolla makkarakojussa. 

 

HYVÄ TIETÄÄ

Suosittelemme osallistumismaksun maksamista etukäteen. Se käy näppärästi millä vain laitteella verkkoon pääset osoitteessa www.osallistumismaksu.fi

Ohjeet kilpailijoille ja lisätiedot varikkoalueemme palveluista olemme koonneet sivuillemme tänne: Raviurheilu > Kilpailijainfo. Mitä kysyttävää sinulla ilmeneekin, ennen raveja toimiston väkemme tavoitat parhaiten puhelimitse (yhteystiedot löydät sivun alalaidasta) ja ravipäivänä henkilökuntamme on käytettävissäsi.

KATOSLISTAT

Varikon katoslistat julkaisemme viimeistään ravipäivänä ja sen löydät nettisivujemme uutisista tästä linkistä.

RATAOLOSUHTEET

Tarkemmat ratatiedot päivitämme ravien alla ja tietenkin viimeistään myös ravipäivän aamuna sekä sosiaalisen median kanaviimme että sivuillemme. Nämä lisätiedot löytyvät näppärästi aina nettisivujemme etusivulta tai tästäpä näin: Ajankohtaista > Rataolosuhteet.

 

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Joensuun raviradalle!

Liitteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK