Magic Monday

Magic Mondayn Toto65-kierros ajetaan yhdessä Porin kanssa
Kuva tulossa

Joensuun Ravirata Magic Monday

22.02.2021 18:00 - 22.02.2021 22:00
Joensuun Ravirata, Linnunlahdentie 5, Joensuu

Nopean tempon maanantairaveja päästään jännittämään tammi-maaliskuussa sekä loka-joulukuussa. Nämä Magic Monday -ravit ajetaan ilman yleisöä.

Tervetuloa Linnunlahdelle vastaanottimien välityksellä!

 

KÄSIOHJELMA

 

Ravien aikataulu

Lähtö      Matka Tasoitukset Pelit    
1. lähtö 18:07 ryhmäajo lv 2140 m: enintään 1500 e.      
2. lähtö 18:29 ryhmäajo kv 2140 m: enintään 10 000 e.      
3. lähtö 18:52 ryhmäajo lv 2140 m: enintään 4000 e. Troikka    
4. lähtö 19:16 ryhmäajo lv 2140 m: enintään 9000 e.      
5. lähtö 19:46 ryhmäajo lv 2140 m: enintään 20 000 e. Toto65-1    
6. lähtö 20:06 ryhmäajo kv 2140 m: enintään 30 000 e. Toto65-3 Toto4-1  
7. lähtö 20:26 ryhmäajo lv 2140 m: enintään 55 000 e. Toto65-5 Toto4-3 Duo-1
8. lähtö 20:46 ryhmäajo kv 2140 m: enintään 3000 e. Troikka    
1. koelähtö 17:40 tasoitusajo yhd 2140 m:      

Jaa tapahtuma

Vihjeet

Joensuu lähtö 1:

A) – B) 8-2-4-7-3-1

Ennakkoon tasaiseen lähtöön suosikiksi nousee 8 FELICIA LABOUR. Viimeksi tamma teki 4. ulkoa asiallisen kirin ollen maalissa tasainen viides. Toissakerralla se liftasi johtavan kannasta toiseksi. Felicia Labour lähtee auton takaa hyvin liikkeelle ja on lähdön todennäköinen keulahevonen, josta se vetänee lähtöä pitkään. 2 HELGA LOUKKO oli viimekerralla 3. sisältä asiallinen neljäs. Se kulki viimeisen kierroksen 17,0-vauhtia ja meni muutenkin asiallisen tuloksen. Samanlaisena se riittää kyllä tässäkin. 4 SILICA DREAM oli viimeksi 3. ulkoa asiallinen toinen. Toissakerralla 4. sisältä se kiri mukavasti kolmanneksi. Onnistuneella juoksulla se ei ole ulkona tässä kärkikamppailusta. 7 MAY BE MERRY on ollut starteissaan hieman tasainen, mutta omaa potentiaalia nähtyä parempaan.

 

Joensuu lähtö 2:

A) 7 B) 3-4-2-5-1-6

7 TIITUKKA ei ole viime starteissaan esittänyt aivan parastaan, mutta nyt se kohtaa erittäin sopivan vastuksen ja voittoa tarjotaan. Tiitukka avaa kovaa ja etenee heti alussa keulapaikalle. Matkavauhti tulee todennäköisesti olemaan maltillista. 3 KOIVIKON MIISU on suosikin ykköshaastaja, sillä se on tehnyt jatkuvasti asiallista työtä. Perjantain välistartissa Killerillä tamma jäi lopulta johtavan rinnalle, josta taipui reippaan avauskierroksen jälkeen viidenneksi. 4 KAPENEVA laukkasi viimeksi 2. ulkoa maalisuoralle tultaessa. Esitys oli ihan asiallinen ja ravatessaan se olisi tässä kärjen tuntumassa. 2 CARDA seuraili viimeksi tasaisesti kuudenneksi sisäratareissun jälkeen. Tamma tykkää talvikeleistä ja on ihan kunnossa, mutta pärjätäkseen se tarvitsee suosikkien epäonnea.

 

Joensuu lähtö 3: TROIKKA

A) 4 B) 7-11-2-3-6-9-12-1-5-10

4 MINBRISK lähtee matkaan suosikkina, vaikka viimeksi esitys oli hiukan pehmeä keulapaikalta. Ruuna avaa auton takaa reippaasti ja ottaa lähdössä helposti keulat, josta sillä myös ajettaneen. 7 RUNAWAY SAVOY oli välistartissaan keulapaikalta pehmeä ja kaukana parhaastaan. Toissakerralla se oli selkäjuoksulla oikein hyvä. Viimekertaisen vaisuuden myötä Kimmo Taipaleen luulisi tarjoavan oriille taas selkäreissua. 11 FRANCIS JOURNEY on luokkansa puolesta ihan lähdön kärkihevosia, mutta alla on todella pitkä kilpailutauko ja sen luulisi näkyvän myös taktiikassa. 2 MR JONES oli viimeksi 2. ulkoa ihan asiallinen. Hyvältä lähtöpaikalta ori saanee hyvän reissun ja voi loppukirissä ohittaa monta.

 

Joensuu lähtö 4:

A) 4-7 B) 5-3-2-1-6

4 BOULDER ILLUSION kiri Oulussa 4. ulkoa tiloja saatuaan hyvin loppua ja osoitti kunnon olevan hyvällä mallilla. Nyt se voisi päästä keulaan hallitsemaan juoksua, ellei 1 WONDER OF YOU:lla haluta kokeilla viimekertaiseen tapaan ajaa keulasta. 7 QUEENSTYLE on todella hieno sukuinen ja pystyvä tamma, mutta sillä on omat haasteensa. Viimeksi se kiri kovaa maaliin saakka 4. sisältä, ollen hyvä toinen. Kurvijuoksu ulkoradoilla ei ole ollut tammalle helppoa, mutta pienen lähdön myötä kierrettävää ei tule niin paljoa. Selkäjuoksu voisi tähän lähtöön olla todennäköisempi taktiikka, vaikka tarvittaessa Queenstyle avaa niin kovaa, että voisi päästä uloimmaltakin lähtöpaikalta jopa keulaan saakka. 5 E.V. ESKO oli viimeksi tasainen kirissään, vaikka asetelmatkin olivat pärjäämiselle haastavat heikon lähtöpaikan vuoksi. Ori kyllä pystyy viime startin esitystä parempaan, eikä ole parhaimmillaan ollessaan tässä lähdössä menestyksen suhteen ulkona. 3 NINTH NOBLEMAN on kuntonsa puolesta hyvällä mallilla, mutta vastus aavistuksen kovenee viimestarteista. Kuopion välistartissaan se oli hyvä toinen.

 

Joensuu lähtö 5: TOTO65-1

A) 6 B) 7-11-4-1-5-8-9-2-3

6 MIDLETON teki viimeksi vahvan esityksen 2. ulkoa häviten vain kovakuntoiselle Astrumille. Ruunalla on usein haluttu ajaa selkäjuoksuja ja sellainen on todennäköisesti hakusessa nytkin. Sopivan reissun saadessaan, Midleton kirii vahvasti loppuun saakka ja sen tulisi taistella tässä voitosta. 7 GAMBLING FACE oli toissakerralla Bodenissa asiallinen neljäs johtavan takaa ja välistartissa Kuopiossa voitto tuli varmaan tyyliin monté lähdössä. Gambling Face lähtee auton takaa matkaa niin kovaa, että varmasti antaa oman mausteensa kiihdytykseen ja voi jopa päästä keulaan saakka, mikäli Henri Bollström ajaa ruunalla voimalla eteenpäin. 11 EURO BOY voitti viimeksi varmasti saatuaan nappireissun johtavan kannassa. Nyt asetelmat ovat haastavammat takarivin paikan vuoksi, mutta Euro Boy on osoittanut pystyvänsä menestymään, vaikka joutuisi tekemään töitä ulkoradoilla. 4 RANCH QUITOJE on voitokas menijä, joka palaa tähän tauolta. Hevonen on ollut kyllä usein hyvä tauolta, mutta viimeksi sen joutuessa juoksemaan pitkistä hokeista meno oli melko haastavaa, joten kysymysmerkkejä ruunan ympärillä pyörii.

 

Pori lähtö 5: TOTO65-2

A) 7-3 B) 4-12-10-8-5-9-1

7 LEX NICOLAS laukkasi viimeksi ensimmäiseen kurviin yrittäessään puolustaa keulapaikkaa. Nyt vastus on sopiva ja ori avaa heti lähdöstä keulapaikalle, josta vetää pitkään. 3 MARYLAND laukkasi myös viimeksi lähdössä, mutta teki laukan jälkeen takajoukoista oikein asiallisen juoksun ja osoitti jatkavansa kunnossa. Ravilla tamman voi odottaa taistelevan voitosta, sillä vastus on erittäin sopiva. Lisäksi Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettavat kilpailevat kovassa vireessä. 4 PROSPECT TAG ja 12 LEEMARK’S GIDEON olisivat suosikkikaksikolle ensimmäiset varmistusmerkit, mutta molemmat vaativat suosikkien epäonnea noustakseen aivan kärkisijoille.

 

Joensuu lähtö 6: TOTO65-3, TOTO4-1

A) 2 B) 4-1-6-7-8

2 HUJAKE on laukkaillut viime starteissaan, mutta ruunassa on todella kova kapasiteetti näihin sarjoihin. Auton takaa Hujake on ollut varmempi ravaamaan ja, jos nyt ruunalle ravi maittaa niin se taistelee tässä ihan kärkisijoista. 4 HIPSUN POJU on myös laukkaillut viime starteissaan. Selkäjuoksulla ori on yleensä esittänyt parastaan ja nyt, jos ensimmäistä kertaa kyytiin hyppäävä Henri Bollström saa sellaisen Hipsun Pojulle tarjottua se heittää lopussa hyvän haasteen muille. 1 HISSUN TURBO laukkasi lauantaina Mikkelin 75-lähdössä viimeisellä takasuoralla. Hissun Turbo on tehnyt viime starteissaan vahvoja esityksiä ja on yksi mahdollisista menestyjistä tässäkin. Usein se on tehnyt parhaat juoksunsa selkäreissuilla ja nyt se ykkösradalta saa sellaisen. Kiritiloja saadessaan Hissun Turbo esittää terävän kirin. 6 VIENNAN MYRSKY lienee ensimmäisenä kyselemässä keulaa ulkoa nopeasti avaavalta 7 MINSKAUKSELTA. Keulasta Viennan Myrsky voisi vetää lähtöä pitkään, mutta viime startista esitystä pitää parantaa, mikäli ruuna mielii nyt voittajaksi.

 

Pori lähtö 6: TOTO65-4, TOTO4-2

A) 3-7 B) 2-1-5-4

3 EETU ROLS oli viimeksi pitkään vailla kiritilaa, mutta kiritilojen auettua tuli maaliin todella terävästi. Toissakerralla laukka tuli alkumatkasta, mutta sen jälkeen ruuna teki vahvan esityksen. Jos nyt juoksu lopultakin onnistuisi Eetu Rols olisi lähellä voittoa. 7 MUSTAMANI tulee starttiin pieneltä tauolta, mutta se on ollut usein heti tauoltakin hyvä. Ruuna avaa tarvittaessa reippaasti ja keulaan pääseminenkään ei olisi mahdottomuus, mutta ruunalla ei välttämättä haluta heti ajaa hampaat irvessä, joten selkätaktiikkakaan ei nyt yllättäisi. 2 MANIONNI on ottanut kaksi tyylikästä voittoa, mutta nyt vastus on viime startteja kovempi. Viimeksi ruuna esitti vauhdikkaan 25,1-vauhtisen kirin viimeiselle 700 metrille, mutta avaustuhat tuossa koitoksessa oli todella maltillinen, joten kelloakaan ei kannata liikaa tuijottaa. 1 LAYLA lähtee rauhallisesti matkaan, mutta tulee aina vahvasti loppua. Vastus on nyt hyvää tasoa ja tamma jää tässä haastajan rooliin.

 

Joensuu lähtö 7: TOTO65-5, TOTO4-3, PÄIVÄN DUO-1

A) 3 B) 9-1-7-6-4-2-8-10-5

3 REBEL RAPID on tehnyt pitkään hyviä suorituksia ja ansaitsisi jo voiton. Viimeksi Killerillä ruuna oli keulapaikalta todella hyvä. Nyt tie on avoin keulapaikalle, josta Rebel Rapid vetänee lähtöä maaliin saakka ja toimii kierroksen varmana. 9 MAS DOMINANT oli Kuopiossa tauolta tasainen, mutta terävöitynee nyt startti alla. Ruuna pystyy esittämään sopivalla selkäreissulla vauhdikkaan loppukirin, mutta kirimisestä ei välttämättä tule helppoa, sillä on iso vaara, että matkavauhti menee keulassa rauhalliseksi. 1 CALLELA LOUIS oli Kaustisella johtavan kannasta asiallinen toinen. Nyt juoksupaikka lienee jälleen johtavan takana. Viimeinen kurvi on ollut Callela Louikselle usein haastava, joten sisäradalla juokseminen toisi kurvijuoksuun apua. 7 INTUTO kesti viimeksi Lappeenrannassa johtavan rinnalta todella maltillisen matkavauhdin jälkeen asiallisesti neljänneksi. Intutolla on usein pyritty välttelemään paikkaa johtavan rinnalla ja ruuna hyötyisi paljon, jos matkavauhti olisi kärjessä reipasta.

 

Pori lähtö 7: TOTO65-6, TOTO4-4, PÄIVÄN DUO-2

A) 3 B) 4-6-9-1-12-11-7-8-10

3 WANT TO WHEELS voitti viimeksi varmaan tyyliin keulasta ja lähtee matkaan taas suosikkina. Tamma lähtee liikkeelle reippaasti ja edennee jälleen keulapaikalle, josta vetää porukkaa pitkään. 4 LEEMARK’S GHOST oli viimeksi pitkältä tauolta palatessaan asiallinen viides juostuaan 2. ulkona. Hyvältä lähtöpaikalta Leemark’s Ghost saa taas hyvän reissun parijonossa ja on starttialla yllätysvalmis. 6 OVE oli viimeksi johtavan kannasta hyvä kolmas. Startti kroppaansa saatuaan Ove mahdollisesti parantaa, mutta sillä on nyt riski jäädä toiselle radalle ilman vetoapua mistä voittaminen ei ole helppoa. 9 JULIENNE CANE voitti viimeksi varmasti keulasta. Tamma on ollut parhaimmillaan keulapaikalta, joten takarivistä voittoon nouseminen on haastavaa. 1 ELAIZA CAMTO oli ennen taukoa starteissaan vaisu. Se lähtee reippaasti liikkeelle ja pyrkii puolustamaan paikan johtavan kannasta.

 

Joensuu lähtö 8: TROIKKA

A) 6 B) 1-9-4-10-2-3-5-7

6 ALPERTTO oli Kuopion välistartissaan oikein hyvä toinen. Ravatessaan se on pärjännyt usein, mutta laukkariski Alperton kohdalla on suuri. Vapaalta radalta ori on aina ollut parhaimmillaan ja etenkin keulaan päästessään se vetäisi tätä lähtöä pitkään. Alpertto on kerran ollut kilpailutilanteessa auton takana, mutta silloin se lähti matkaan todella hiljaa ja laukkasi. 1 FRANSUA on startannut pari kertaa taukonsa jälkeen. Esitykset ovat olleet nousujohteisia ja samanlaista menoa jatkaessaan ruuna pärjää tässäkin. 9 TÄHEN USVATAR oli Kuopion välistartissa tasainen neljäs. Sijoitus toto kolmikossa ei olisi tässä porukassa yllätys. 4 MUTRIN MAKSI tuli viimeksi kirissään tasaisesti neljänneksi. Ravatessaan ruuna on usein tahtonut saada tauluunsa hyviä sijoituksia ja niin varmasti kävisi nytkin.

 

Vihjesysteemit

TOTO65 (pieni systeemi)

1. 4, 6, 7, 11 (1, 8)

2. 3, 7 (4, 12)

3. 2 Hujake (4, 1)

4. 3, 7 (2, 1)

5. 3 Rebel Rapid (9, 1)

6. 3 Want To Wheels (4, 6)

16 riviä = 1,60 €

 

TOTO65 (suuri systeemi)

1. 4, 6, 7, 11 (1, 5)

2. 3, 7 (4, 12)

3. 1, 2, 4, 6 (7, 8)

4. 1, 2, 3, 7 (5, 4)

5. 3 Rebel Rapid (9, 1)

6. 3, 4, 6 (9, 1)

384 riviä =38,40e

 

TOTO4 (pieni systeemi)

1. 2 Hujake

2. 2, 3, 7 (1, 5)

3. 3 Rebel Rapid (9, 1)

4. 3 Want To Wheels (4, 6)

3 riviä = 0,60 €

 

TOTO4 (suuri systeemi)

1. 1, 2, 4, 6 (7, 8)

2. 1, 2, 3, 7 (5, 4)

3. 3 Rebel Rapid ( 9, 1)

4. 3, 4, 6, 9 (1, 12)

64 riviä = 12,80 €

 

PÄIVÄN DUO

1. 3 Rebel Rapid

2. 3, 4 (6, 9)

2 yhdistelmää

 

TROIKKA (Joensuu lähtö 3)

1. 4 Minbrisk

2. 2, 3, 7, 9, 11

3. 2, 3, 6, 7, 9, 11

25 yhdistelmää * 0,50 € = 12,50 €

 

TROIKKA (Joensuu lähtö 8)

1. 6 Alpertto

2. 1, 4, 9

3. 1, 2, 3, 4, 5, 7, 9, 10

21 yhdistelmää * 0,50 € = 10,50 €

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK