Maanantairavit 27.2.2023

Linnunlahdella ravataan!
Joensuun Ravirata
27.02.2023 18:00 - 27.02.2023 21:00
Joensuun Ravirata, Linnunlahdentie 5, Joensuu

Liput raveihin myynnissä ennakkoon verkkokaupassamme ja paikan päältä sisääntuloporteilta.  Halutessasi nauttia raveistamme Ravintolakatsomo Linnunradan pöydissä maittavan illallisen kera, hankithan pöytäpaikkasi ennakkoon. Ravipäivänä vapaita paikkoja ei enää välttämättä ole saatavilla. Pöytäpaikan hinta sisältää ruokailun seisovasta pöydästä.

Käsiohjelma luettavissa ja ladattavissa alasvetolaatikossa.

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Tapahtuman hintatiedot

Liput 10 €, alle 16-vuotiaat maksutta
Ravintolakatsomon pöytäpaikka  15 € (sis. ruokailu)
Sisäänpääsy Joensuun Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 6-8-9-5 B) 7-11-10-4-1-16-15

6 VIPINÄN VIUHTI laukkasi viimeksi pahoin alkuun, mutta teki laukan jälkeen tosi kovan juoksun ehtien vielä kolmanneksi. Viimeisellä takasuoralla hevonen liikkui kuin erisarjan hevonen ja osoitti omaavansa kapasiteettia tätä lähtöä kovempiin tehtäviin. Ravilla Janne Räisäsen ajokki on lähellä pärjäämistä, mutta sen ravaamiseen ei voi luottaa varauksetta. 8 LANSSI oli puolestaan Kuopiossa hyvä laukan jälkeen. Ori on tehnyt lupaavia esityksiä Marika Pääkkösen valmennuksesta ja varmasti voittaakin kohta jossain. 9 I.P. MYRSKY esitti viime kaudella hyviä vauhtivarojaan. Hevonen on tähän lähtöön hyvä, mutta suosikki sen ei tauolta kuulu olla. 5 VALVASSELI otti toiseen starttiinsa jo huomattavasti paremmin kyytiä mitä ensimmäisessä. Se ei välttämättä riitä tässä lähtökohtaisesti, mutta on paalulta kiinnostava hevonen etenkin kaksaripeleihin suosikkien merkittävän laukkariskin vuoksi.

 

2. lähtö:

A) 10-3 B) 5-4-12-1-8-6

10 NEMEA LAHAN on ollut kahteen otteeseen hyvä toinen ja varmasti jo ansaitsisi uran avausvoitonkin. Hevonen myös vaikuttaa nyt ravivarmemmalta mitä alku-urallaan, joten eiköhän se nähdä tässä korkealla. 3 GIMME LOVE pystyisi valmentajansa mukaan huomattavasti parempaan mitä on radoilla näyttänyt. Viimeksi se oli tasapaksu muiden takaa, mutta Kuopiossa nappasi voiton keulajuoksun päätteeksi. Nyt sillä on taas sauma päästä keulaan. 5 NEMEA ICEMAN debytoi Janita Antti-Roikolta. Viime kauden esitysten perusteella voitto suoraan tauolta olisi yllätys, mutta se voi parantaa vaikka kuinka uudelta valmentajaltaan. 4 OUTWIT, 12 SIMPLY THE DIAMOND ja 1 EL HASHTAG tulevat rankingissa seuraavina. Hyvänä päivänään niistä jokaisella on tässä saumansa.

 

 

3. lähtö:

A) 7 B) 6-5-1

Montelähdössä suosikkia ei tarvitse kauaa miettiä. 7 ALIEN SCOUT on näyttänyt olevansa ylivoimainen näihin lähtöihin ja neljännen peräkkäisen voiton ottaminen tuntuu varsin selvältä. Hevosen käytöskin on ollut viime starteissa vain parempaan päin. 6 PRIMO AMIR on lähdön todennäköisin kakkonen. Viimeksi se laukkasi ja sijoittui kuudenneksi. Nyt ravi maittanee auton takaa. 5 ANYTHING GOES lähti edellisstartissa hämmentävän hyvin liikkeelle ja oli asiallinen kakkonen. Samanlaisena se kamppailee taas kakkossijasta, mutta voitto olisi toki yllätys.

 

4. lähtö:

A) 5-9 B) 8-7-6-2

5 SOMA SUOMALAINEN saapuu ensi vierailulleen Karjalaan kaukaa Orimattilasta, eikä reissusta ole tulossa turha. 5-vuotias tamma on aloittanut uransa tosi lupaavasti ja napannutkin kahdeksasta startistaan neljä komeaa voittoa. Viimeksi se oli Vermossa hyvä kakkonen häviten vain Arille, joka on sarjoissaan kova hevonen. Tapio Perttunen ottanee Soma Suomalaisella alun rauhassa, mutta ajanee ajoissa eteenpäin ja juoksupaikka on lopulta todennäköisesti keulassa. 9 ELLI HALOO on kieltämättä suosikille kova haastaja. Se voitti tyylikkäällä esityksellä Kuopiossa ja tuntui, että tammalle jäi jopa varaa. Takarivistä se saa selkäjuoksun, mutta toivottavasti valjakko selviää lähdössä ensimmäiset sadat metrit ongelmitta, sillä välillä tammassa on ollut turhan paljon painetta. 8 TÄHTINEITO on lähdön kolmosrankki, vaikka kasiradalta tamma onkin auttamatta haastajan roolissa ja voitto tauolta olisikin yllätys. Sillä on kuitenkin tähän hyvät kyydit, eikä hyvä sijoitus tulisi yllätyksenä. 7 HIPSTERI teki viime kaudella muutaman ihan mukiinmenevän suorituksen, mutta nyt tauolta hevonen on aika lailla arvoitus.

 

5. lähtö:

A) 1 B) 10-9-12-3-7-11-8-2-5-6

1 ELENDIIL teki viimeksi tosi kovan esityksen jouduttuaan kiertämään kirissä kolmatta. Voitto tuli kuitenkin tosi hienolla tyylillä ja hevonen osoitti jatkavansa kunnossa Lappeen epäonnistumisstartin jälkeen. Hyvältä lähtöpaikalta ori saa varmuudella hyvän juoksun, jollaisella sen tulisi olla nykyvireessään lähellä voittoa. Keulapaikkaa se ei välttämättä pysty alussa puolustamaan, mutta ei pärjääminen siihen kaadu. 10 JOE’S HILDA WHO on rahojen puolesta tosi istuvassa sarjassa ja nousee tauosta huolimatta lähdön ideamerkiksi. Viime kaudella hevonen teki muutaman tosi rehdin esityksen ja osoitti olevansa lähtöihinsä pärjäävä hevonen. 9 NEXT YET tekee tasaista työtä startista toiseen, mutta voittaa pirun harvoin. Viimeksikin hevonen oli ihan hyvä, vaikka sijoitus jäi neljänneksi. 12 CALL IT JULIO saattaa olla lähdön kova kapasiteettisin menijä, mutta lähtöpaikka tuntuu menestyksen puolesta lähes toivottomalta. Parhaimmillaan ollessaan ruuna saattaisi kiertää täältäkin jopa voittoon, mutta nyt viime startin jälkeen virekin on pieni arvoitus, sillä esitys ei ollut parasta Call It Juliota.

 

6. lähtö: Toto4-1

A) 1-7 B) 3-10-4-2-9-5

Juoksunkulku ratkaisee. 1 OXAN COCKADOODLEDO sai Killerillä hyvän juoksun, jonka jälkeen kiri vielä open strechiä pitkin kolmanneksi. Taukonsa jälkeen ruuna on ollut hyvä ja vire jopa tuntuisi olevan nousussa. Ykkösradalta se ei pystyne puolustamaan keulaa, mutta on kirikamppailussa vaarallinen. Joensuun talvirata on hevoselle iso plussa. 7 DAZZLING PRESS rokottaa myös kilpakumppaneita, mikäli alussa sorrutaan hurjasteluun. Siihen on kuitenkin iso sauma, sillä eturivissä on useampi nopea hevonen, joilla varmasti haluttaisiin ajaa keulapaikalta. Viimeksi Kuopiossa Dazzling Press oli vähintäänkin asiallinen neljäs johtavan rinnalta, mikä ei ole tämän mielipaikka. 3 TAJFUNRAIN oli hyvä kakkonen Jokimaalla, mutta lähtö oli tätä kevyempi. Nyt sarja ei hevoselle erityisemmin istu, mutta hyvältä paikalta sen juoksu ei voi kovin pieleen mennä. 10 SMOKIN RIDEN kuuluisi parhaimmillaan ollessaan olla tämän lähdön suosikki, mutta viime startit ovat jättäneet toivomisen varaa. Nyt vähemmän ajava valmentaja hyppää hevosen kyytiin, mistä voisi ounastella kilttiä taktiikkaa. 4 LA DONNA PERFETTA on todennäköisin nimi vetojuhdan paikalle.

 

7. lähtö: Toto4-2, Troikka

A) 3 B) 9-11-12-2-7-5-10-4-8-1-6

Selväpiirteistä. 3 ELECTRIC CHERRY kiersi Jokimaalla vastustajansa takarivistä tyylikkäästi. Nyt paremmalta lähtöpaikalta sen tulisi olla lähellä voittoa, sillä vastuskin on viime starttia jopa aavistuksen kevyempi. Janita Antti-Roiko ottanee hevosella alun rauhassa, mutta ajaa aikaisessa vaiheessa sen kärkipaikalle. 9 BWT GAIA tuntuisi olevan parhaimmillaan selkäreissulla ja takarivistä sellainen on luvassa. Lappeessa hevonen oli oikeasti hyvä toinen, mutta toki se hyötyi kärjen avaustuhannen kaahoittelusta. Mikäli matkalla pidetään vauhtia, on Kimmo Kärkkäisen ajokki vaarallinen lopussa. 11 MURDER MIKE sai viimeksi nappiressun, jolla ylsi totoon. Nyt juoksusta on tulossa haastavampi, joten ihan voitto yllättäisi, vaikka vastus viime kisasta keveneekin. 12 LIGHTNING LUCA kärsii tosi paljon lähtöpaikasta, sillä tuntuisi että hevonen on keulasta selkeästi parempi mitä muiden takaa.

 

8. lähtö: Toto4-3, Päivän Duo-1

A) 10-6-8 B) 2-3-9-4-5

Suosikit erottuu. 10 ELLIN SISU kierteli Seinäjoella tätä helpomman lähdön voittoon, mutta tyyli oli kyllä miellyttävä. Hevosen kunto vaikuttaisi nyt menevän koko ajan oikeaan suuntaan, joten Ellin Sisu nousee niukaksi suosikiksi. Santtu Raitala pyrkinee tarjoamaan Ellin Sisulle hyvää selkäreissua, jonka jälkeen se voisi rankaista kirissä muita pätkänopeudellaan. 6 KOSKELAN AKSELI hämmensi Kuopiossa laukoillaan, sillä tavallisesti hevonen on tosi ravivarma. Ruuna on taas nopeasti viivalla, joten eiköhän kaikki ole kunnossa. Keulasta hevonen olisi parhaimmillaan ja sillä onkin oiva sauma edetä sinne. 8 KARTIER on kisan kolmas kova, mutta sen tarkka vire on pieni arvoitus. Sekin laukkasi tuossa Kuopion samaisessa tehtävässä. Muuten Kartier näytti tuona päivänä ihan hyvältä.

 

9. lähtö: Toto4-4, Päivän Duo-2

A) 3 B) 10-2-4-6-9-11

Keulaan ja kukat. 3 REBEL RAPID ei kestänyt viimeksi tätä kovemmassa tehtävässä paikkaa johtavan rinnalla. Nyt vastus on viimekertaista sopivampi ja nopeana avaajana ruuna etenee alussa kärkipaikalle, josta sen tulisi olla lähellä voittoa. Vireen kuitenkin pitäisi olla edelleen ok. 10 MR DEAUVILLE ei hyödy suosikin tapaan matkasta. Vihdoin ravirytmistä kiinni saanut voimanpesä on noussut hyvään kuntoon, mutta takarivistä se on auttamatta muiden armoilla. 2 NAZARETH saattaa pystyä pitämään alussa keulan, mutta sille kelpaa satavarmasti suosikin selkä. Viimeksi tamman palattua tauolta suoritus ei vakuuttanut, joten eiköhän nyt haeta vain nättiä reissua. 4 BENOBI ZET on tehnyt taukonsa jälkeen hyviä startteja. Se kuitenkin saa tässä oletettavasti suosikkeja haastavamman juoksun, joten voittoon asti yltäminen tuntuisi haastavalta.

 

 

Vihjesysteemit

 

Toto4 (pieni)

1. 1, 7 (3, 10)

2. 3 Electric Cherry (9, 11)

3. 6, 8, 10 (2, 3)

4. 3 Rebel Rapid (10, 2)

6 riviä = 6 euroa

 

Toto4 (suuri)

1. 1, 3, 4, 7, 10 (2, 9)

2. 3, 9 (11, 12)

3. 6, 8, 10 (2, 3)

4. 3 Rebel Rapid (10, 2)

30 riviä = 30 euroa

 

Päivän Duo

1. 6, 10

2. 3 Rebel Rapid

2 yhdistelmää

 

Troikka (7. lähtö)

1. 3 Electric Cherry

2. 2, 9, 11

3. 2, 4, 7, 9, 11, 12

15 yhdistelmää * 0,5e = 7,50e

 

Troikka (9. lähtö)

1. 3 Rebel Rapid

2. 2, 4, 10

3. 2, 4, 10

6 yhdistelmää * 0,5e = 3e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Käsiohjelma
Yhteistyökumppanit

 

      

  

Aikataulu

klo 17:30  koelähtö tasoitusajo 2140 m Yhdistetty

klo  18:07   LÄHTÖ 1  KV tasoitusajo 2140 m p. 1200 e. + 20m/ 1200 e. enintään 4800 e. Etusija Suomessa syntyneet

klo 18:27   LÄHTÖ 2  LV tasoitusajo 2140 m p. 1200 e. + 20 m/ 2400 e.  enintään 3600 e.

klo 18:47    LÄHTÖ 3  LV ryhmäajo 2140 m MONTE enintään 27 000 e.

Criollo Karjala Monte´-Cup karsinta

klo 19:07    LÄHTÖ 4  KV ryhmäajo 2140 m enintään 7500 e. Tamma lähtö, kohti divisioonaa, Etusija Suomessa syntyneet

klo 19:27    LÄHTÖ 5  LV ryhmäajo 2140 m enintään 7700 e.

klo 19:55    LÄHTÖ 6 LV ryhmäajo 2140 m enintään 35 000e.

klo 20:10    LÄHTÖ 7 LV ryhmäajo 2140 m enintään 15 500 e.

klo 20:25    LÄHTÖ 8  KV tasoitusajo 2140 p. 14 000 e., 20 m/ 28 000 e, 40 m/ 56 000 e. Etusija Suomessa syntyneet

klo 20:40   LÄHTÖ 9 LV ryhmäajo 1640 m enintään 80 000 e. Pronssidivisioonakarsinta

 

Ohjelmaa lapsille
Ravintolatarjonta

Ravintola Linnunradan menu

 

Vihersalaatti, yrttiöljy (m, g)

Perunasalaatti (l, g)

Vesi, mehu

Leipää ja Levite

 

Lindströmin pihvit (l, g)

Perunamuhennos (l, g)

 

Pullavanukas

Vaniljakastike

 

Kahvi / tee

 

15 €

Ensimmäistä kertaa raveissa?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi raviradallemme!

Joensuun Ravirata Oy toimii osana Suomen hevostaloutta hevosen ja raviurheilun sekä hevosten ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Me Joensuun raviradalla haluamme vaalia hevosen merkitystä yhteiskunnallemme ja raviurheilulla on tärkeä rooli muun muassa rakkaan kansallisaarteemme, suomenhevosen säilymisessä. Me teemme tätä rakkaudesta lajiin, mutta samalla muistaen yhteiskunnallisen vastuumme myös muuttuvassa maailmassa. Joensuun raviradalla on merkittävä rooli myös alueellisena toimijana, yhteistyökumppanina ja tapahtuma-areenana Pohjois-Karjalassa. Lisää meistä.

Raviradallamme pääosissa ovat hevoset, mutta ravitapahtumasta pääsee nauttimaan haluamallaan tavalla - radan varressa tunnelmaa ja kavioiden töminää aistien tai ravintolakatsomossa seisovan pöydän antimilla herkutellen. Lasten Hevosmaailma on avoinna aina ravien ajan, ja siellä viihtyvät perheen pienimmät keppihevosten ja maatilan töiden parissa. Mitä kysyttävää sinulla onkaan, henkilökuntamme auttaa mielellään. Etukäteen raviradan palveluihin ja puitteisiin pääset tutustumaan nettisivuillamme. Raviyleisön kattavan infopaketin löydät navigaatiosta kohdasta Palvelut.

Nähhään Linnunlahdella!

Kilpailijainfo

HYVÄ TIETÄÄ

Suosittelemme osallistumismaksun maksamista etukäteen. Se käy näppärästi millä vain laitteella verkkoon pääset osoitteessa www.osallistumismaksu.fi

Ohjeet kilpailijoille ja lisätiedot varikkoalueemme palveluista olemme koonneet sivuillemme tänne: Raviurheilu > Kilpailijainfo. Mitä kysyttävää sinulla ilmeneekin, ennen raveja toimiston väkemme tavoitat parhaiten puhelimitse (yhteystiedot löydät sivun alalaidasta) ja ravipäivänä henkilökuntamme on käytettävissäsi.

KATOSLISTAT

Varikon katoslistat julkaisemme viimeistään ravipäivänä ja sen löydät nettisivujemme uutisista tästä linkistä.

RATAOLOSUHTEET

Tarkemmat ratatiedot päivitämme ravien alla ja tietenkin viimeistään myös ravipäivän aamuna sekä sosiaalisen median kanaviimme että sivuillemme. Nämä lisätiedot löytyvät näppärästi aina nettisivujemme etusivulta tai tästäpä näin: Ajankohtaista > Rataolosuhteet.

 

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Joensuun raviradalle!

Liitteet

OSTA LIPPU

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK