Pitkäperjantairavit 7.4. klo 19.00!

Linnunlahdella ravataan! RAVIT ALKAVAT POIKKEUKSELLISESTI KLO 19.00!
Joensuun Ravirata
07.04.2023 19:00 - 07.04.2023 22:00
Joensuun Ravirata, Linnunlahdentie 5, Joensuu

Liput raveihin myynnissä ennakkoon verkkokaupassamme ja paikan päältä sisääntuloporteilta.  Halutessasi nauttia raveistamme Ravintolakatsomo Linnunradan pöydissä maittavan illallisen kera, hankithan pöytäpaikkasi ennakkoon. Ravipäivänä vapaita paikkoja ei enää välttämättä ole saatavilla. Pöytäpaikan hinta sisältää ruokailun seisovasta pöydästä.

Käsiohjelma luettavissa ja ladattavissa alasvetolaatikossa.

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Tapahtuman hintatiedot

Liput 10 €, alle 16-vuotiaat maksutta
Ravintolakatsomon pöytäpaikka  23 € (sis. ruokailu)
Sisäänpääsy Joensuun Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 2 B) 8-4-1-3-6

2 PAAVOLAN HURMOS tuntuisi tähän paalulta aika kovalle menijälle. Sillä on kokemusta vasta paikallisravitasolta, mutta tuossa se veti läpi matkan keulapaikalla ja voitti helposti. Jani Ruotsalainen on kehunut ruunaa pystyväksi aloittelijaksi ja 40 metrin etumatka pahimpaan vastustajaan tuntuu paljolta. 8 MARIDAA ei tosin saa yhtään aliarvioida, sillä uran avausstartissaan se oli tekemässä hyvää juoksua, mutta laukkasi. Ravilla tamman pitäisi kiertää mukaan voittomatsiin. 4 LAURA EVO saa nyt Maridaan nähden 20 metriä etumatkaa, kun viimeksi tammat kilpailivat toisiaan vastaan samalta paalulta. Se laukkasi tuossa viimeisen takasuoran lopussa ja menetti pelin kärkisijojen suhteen.

 

2. lähtö:

A) 5 B) 3-9-10-6-4-7-8

5 CLUB NORD CAVIAR on tähän mielenkiintoinen, sillä luokkansa puolesta tamma tuntuisi riittävältä hevoselta. Koelähdön se suoritti kuitenkin viime syksynä 2-vuotiaana, joten kehittynyt hevonen on varmasti. 3 ROYAL PILATUS ei viimeksi esittänyt ihmeitä, mutta tauolta kroppaan saatu startti vei hevosta varmasti eteenpäin ja nyt hevonen on oletettavasti parempi. 9 PREACHER oli viimeksi ihan asiallinen kolmas ja pitää huomioida tässä aikaisin takarivisitäkin. 10 NIGHTSHIFTER on myös mielenkiintoinen.

 

3. lähtö:

A) 11 B) 6-3-13-12-1-10

Vaikka 10 LANSSI lähtee matkaan 40 metrin takamatkalta, tulisi sen kiertää ravatessaan tässä kaikki vastustajansa. Viimeksi laukka tuli orille viimeisellä takasuoralla kovasta noususta, ja hevonen olisikin varmasti pärjännyt lähdössä ilman laukkaa. 6 LILLE GUBBEN on vasta nelivuotias. Se on parantanut otteitaan jatkuvasti ja oli viimeksi jo ihan hyvä kakkonen. Mikäli hevonen on nyt varmaistumaan päin, se tuntuisi riittävältä tässä. 3 PIRTTILÄN SAMPO voisi paalulta riittää ravatessaan pitkälle, mutta turhan todennäköinen laukka silläkin tahtoo olla. 13 SIRKAN SULO tulee huomioida seuraavana pelejä laatiessa, mutta täytyy muistaa ettei se ole mikään voittokone.

 

4. lähtö: Toto5-1

A) 4 B) 10-9-3-5-2

4 MURDER MIKE voitti viimeksi tyylikkäästi keulasta ja sillä on nopeana avajaana hyvä sauma toistaa sama temppu nytkin. Vastus lähdössä on kuitenkin viimekertaista aavistuksen kovempi. 10 HOPEFULLY QUICK kiinnostaisi eturivistä huomattavasti enemmän, mutta nousee takaakin kupongeille. Viimeksi hevonen oli hyvä kolmas kovakuntoisen kärkiparin takana ja meni samalla kovan tuloksen. Helppoa juoksua se ei kuitenkaan ole tässä takarivistä saamassa. 9 QUEEN’S VISA otti maksimit Joensuun T75-lähdössä ja oli keulasta kolmas. Nyt edessä on kolmas startti tauolta ja hevonen voisi vielä parantaa, mutta sillekin takarivi voi aiheuttaa omat haasteensa. 3 SPRITESINE tekee jatkuvasti asiallista työtä, mutta voitot vähän meinaavat kiertää tammaa, eikä se ole pelkästään juoksunkuluista kiinni.

 

5. lähtö: Toto5-2

A) 3 B) 11-1-7-12-5-10-8

3 ONON NOPSASUIVI vastaili Kouvolassa varmaan voittoon perittyään keulapaikan ensimmäisellä takasuoralla. Hevonen on kyllä tähänkin lähtöön kova, mikäli malttaa ravata läpi matkan, mutta laukkakaan ei tämän kohdalla saa tulla yllätyksenä. Huomioitavaa muuten on, että Terho Rautiaisen valmennettavat kilpailevat kauttaaltaan vankassa vedossa. 11 LIEKEHTII on joutunut takariviin ja se kohtaa nyt aiempaa kovemman vastuksen, joten voittojen tiellä jatkamisesta ei tule helppoa. Onnistuneella reissulla se kuitenkin on mahdollista, sillä hevonen on hyvä. 1 MERGEL on riittävä hevonen, mutta tauolta vireen ollessa täysi kysymysmerkki, tamma jää haastajaosastoon. 7 RAUHA DAHLIA varmasti ainakin vauhtiensa puolesta riittäisi tässä, mutta laukkoja tahtoo tulla startista toiseen.

 

6. lähtö: Toto5-3

A) 12 B) 4-3-1-9-2

Nyt tarjotaan voittoa! 12 NEXT TO WHEELSIN onnistumista voitonmuodossa ollaan saatu odottaa jo hetki, mutta nyt sen pitäisi tulla, sillä ruuna on päässyt passelin oloiseen tehtävään. Kaustisella hevonen oli Toto75-lähdössä asiallinen johtavan rinnalta. 4 FILION voisi hyvällä juoksulla olla suosikin pahin haastaja. Tamma lähtee auton takaa mukavasti liikkeelle ja saa tässä juoksun, jollaisella kärkikamppailuun yltäminen olisi mahdollista. Viimeksi Filion oli sijoitustaan parempi. 3 MR JONES tekee usein tasaista työtä ja on yksi suosikin ykköshaastajista. Mikäli suosikkia varmistelee, kannattaa 1 NETTIER piirtää kupongille aikaisin mukaan. Sillä meni viimeksi Toto75-lähdössä juoksu turhan raskaaksi, mutta nyt vastus on sopivampaa tasoa ja lähtöpaikka täydellinen.

 

7. lähtö: Toto5-4, Päivän Duo-1, Troikka

A) 1 B) 6-10-12-9-11-3

1 LUMI-RAMI on juossut taukonsa jälkeen kilpaa kahdesti ja tehnyt molemmissa hyvät suoritukset. Viimeksi se hävisi loppusuoran kamppailussa nyt samaisessa lähdössä juoksevalle Vihjeen Vinhalle, mutta tarjosi tälle kuitenkin kirissä vetoapua. Lumi-Rami puolustanee sisältä keulapaikan, jolloin sen tulisi olla lähellä voittoa. 6 VIHJEEN-VINHA antaa kuitenkin suosikille varmasti kovan vastuksen, mutta juoksun onnistumisessa on omat riskinsä, sillä juoksupaikka on aavistuksen ulkona. Kunnossa hevonen kuitenkin kilpailee, minkä taulukin jo kertoo. 10 NOUMANI pyrkii takarivistä yllättämään suosikkikaksikon, mikä kyllä tuntuu lähtökohtaisesti vaikealle, vaikka hevonen onkin hyvässä kunnossa. Toissa kerralla sen edelle jäi vain kovaa nousua sarjoissa tekevä Jostois. 12 LULUN-TAIKA pystyy pätkänopeudellaan spurttaamaan ohi kovistakin hevosista, mutta radalta 12 tehtävä tuntuu toivottomalle voittoa ajatellen.

 

8. lähtö: Toto5-5, Päivän Duo-2

A) 10 B) 5-4-11-3-8

10 BISMARCK COMERY avasi Kaustisella kovaa keulapaikalle, mutta ei vain kestänyt ravilla. Kunnossa kyllä hevonen kilpailee, joten se on tähän lähtöön 20 metrin takamatkasta huolimatta suosikki. Iikka Nurmonen pyrkinee valmennettavallaan matkalla lähelle kärkeä ja rankaisemaan kirissä muita. 5 HE’S A KEEPER tosin voisi keulasta heittää vahvankin haasteen suosikille, sillä se on ollut taukonsa jälkeen hyvä. Kouvolan kakkossijakin tuli sitkeän suorituksen päätteeksi. Kärkipaikalle pääseminen tässä on kuitenkin Heikki Laakkosen suojatille edellytys pärjäämiselle, sillä vapaalta radalta hevonen tekee heittämällä parhaan suoritukset. 4 CAMELEO PRESS pyrkii saamaan paalulta nätin reissun, ja yllättämään kaverit lyhyellä kirillä. Viimeksi Turussa se joutui vain turhan aikaisin kiriin ja väsähti. 11 ORLANDO KNICK tulee rankigissa seuraavana, mutta 20 metrin takamatkalta kaikkien kiertäminen olisi yllätys.

 

9. lähtö: Troikka

A) 3 B) 9-12-11-4-1-6

3 NEGROAMARON tauolta paluu Killerillä vakuutti ja se on troikkakohteen selkeä etukäteissuosikki. Ori palasi Killerille tauolta hyvin maltillisin odotuksin, mihin nähden suoritus toiselta vailla vetoapua oli mainio. Startti vei vielä oletettavasti hevosta eteenpäin, joten siltä sopii odottaa nyt voittoa. 9 MOON RICH HIGH on luokkansa puolesta suosikin ykköshaastaja. Hevonen aloittaa kilpailemisen nyt pitkältä tauolta ja uusista käsistä. Kyvyiltään ruuna voisi pärjätä vaikka heti. 12 PATRIOTIQUE juuttui viimeksi 3. radan kiertäjäksi ja väsähti. Sen jälkeen hevonen jäi startistaan vielä kertaalleen poiskin, joten kysymysmerkkejä sen ympärillä leijuu. 11 FIFTYSHADESOFPRESS tarvitsee pärjätäkseen nätin reissun, jonka saaminen takarivistä on tuurissaan. Sekään ei ollut parhaimmillaan edellisstartissa ja palaakin nyt pikku paussilta.

 

10. lähtö:

A) 8-10 B) 4-3-1-9-6-7

Hieno lähtö! Ravien nuorten sarja on kerännyt mukavan kattauksen nuoria hevosia viivalle. 8 FAMOUS VALLEY on aloittanut uransa kahdella komealla suorituksella. Mikkelissäkin hevonen kiri kokonaan juoksua hallinneen Kiikku’s Nean rinnalle. Sen sijaan uran avausstartti päättyi voittoon johtavan rinnalta. 10 CALL IT HAYDEN ei kuitenkaan häpeä suosikille, sillä viimeksikin hevonen voitti komealla kirillä. Janne Räisänen luottaneekin jälleen hevosen kirivoimaan ja sopivasti sen päästessä sitä käyttämään on muut helisemässä maalisuoralla. 4 ROCKER TIE näytti jo 3-vuotiaana mukavia otteita ja on varmasti vielä talven aikana kehittynyt. Tauolta se on kuitenkin pieni arvoitus. 3 OKEANOS voisi myös kamppailla lähdön kärkisijoista, mikäli juoksu onnistuu. Viimeksi reissu meni turhan raskaaksi ja hevonen jäi loppusuoralla kolmanneksi.

 

11. lähtö: Troikka

A) 2 B) 6-4-3-8-12-5-1

Keulaan ja kukat. 2 I ENGINEER ei ole onnistunut viimeisissään voittojen arvoisesti, mutta on suoritukset silti olleet ihan hyviä. Nyt ruunalla on oiva sauma päästä keulaan hallitsemaan lähdön tapahtumia, mistä sen tulisi olla paha lyötävä. 6 CALLELA KEENELAND tosin lähtee myös ihan hyvin matkaan ja se voisi päästä alussa suosikin edelle, mutta tuskin sillä lähdetään vastamaan, sillä viimeisissään tamma ei ole ollut ihan parhaimmillaan. Nyt alla on vielä pieni tauko. 4 CLUB NORD LOVE on tasaisessa lähdössä myös huomion arvoinen menijä. Viimeksi se hiipui taustalle, mutta on perustasoltaan riittävä menijä tähän. Nyt kyytiin vielä hyppää Iikka Nurmonen, joka ajoi tammikuussa sillä komean voitonkin. Paussilta palaava 3 JENNIROSA teki viime kaudella hyviä suorituksia, mutta nyt on tauolta aika suuri kysymysmerkki. Se kannattaa piirtää mukaan troikan alariveille, mutta voitto olisi kieltämättä yllätys.

 

Vihjesysteemit

 

Toto5 (pieni)

1.  4, 9, 10 (3, 5)

2. 1, 3, 11 (7, 12)

3. 1, 3, 4, 12 (9, 2)

4. 1 Lumi-Rami (6, 10)

5. 10 Bismarck Comery (5, 4)

36 riviä = 3,60e

 

Toto5 (suuri)

1. 4, 9, 10 (3, 5)

2. 1, 3, 5, 7, 8, 10, 11, 12 (2, 9)

3. 1, 2, 3, 4, 9, 12 (10, 5)

4. 1, 6 (10, 12)

5. 10 Bismarck Comery (5, 4)

288 riviä = 28,80e

 

Päivän Duo

1. 1 Lumi-Rami

2. 10 Bismarck Comery

2 yhdistelmää

 

Troikka (7. lähtö)

1. 1 Lumi-Rami

2. 6, 10, 12

3. 6, 9, 10, 11, 12

12 yhdistelmää * 0,5e = 6e

 

Troikka (9. lähtö)

1. 3 Negroamaro

2. 4, 9, 11, 12

3. 1, 4, 6, 9, 11, 12

20 yhdistelmää * 0,5e = 10e

 

Troikka (11. lähtö)

1. 2 I Engineer

2. 4, 6

3. 3, 4, 5, 6, 7, 9, 12

12 yhdistelmää * 0,5e = 6e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Käsiohjelma
Yhteistyökumppanit

 

      

  

Aikataulu

PÄIVÄN RAVILÄHDÖT

klo 18:30  koelähtö tasoitusajo 2140 m Yhdistetty

klo 18:40   Poni 1 A tasoitusajo 1140 m p. 3.13.0 + 20 m/ 3,5 s.

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat

klo  19:07   LÄHTÖ 1  KV tasoitusajo 2160 m p. 250 e. + 20m/ 250 e. enintään 1000 e. Etusija Suomessa syntyneet, hyvitys enintään 4v. 20m.

klo 19:27   LÄHTÖ 2  LV ryhmäajo 2140 m enintään 600 e.

klo 19:47    LÄHTÖ 3  KV tasoitusajo 2140 m p. 2000 e. + 20 m/ 1500 e. enintään 6500 e. Etusija Suomessa syntyneet.

klo 20:10    LÄHTÖ 4  LV ryhmäajo 2140 m enintään 24 000 e.

klo 20:29    LÄHTÖ 5  KV ryhmäajo 2140 m enintään 11 500 e. Etusija Suomessa syntyneet.

klo 20:48   LÄHTÖ 6 LV ryhmäajo 2140 m enintään 14 000e.

klo 21:07    LÄHTÖ 7 KV ryhmäajo 2140 m enintään 30 000 e. Etusija Suomessa syntyneet.

klo 21:26    LÄHTÖ 8  LV tasoitusajo 2140 p. 50 000 e. pt 20 m

klo 21:45   LÄHTÖ 9 LV ryhmäajo 2140 m enintään 6500 e.

klo 21:57   LÄHTÖ 10 LV tasoitusajo 2140 m p. 1000 e. +20 m/ 1500 e. enintään 3500 e. 3-4 v. Nuorten Sarja 2023

klo 22:09   LÄHTÖ 11 LV ryhmäajo 2140 m enintään 6500 e.

 

 

 

Ohjelmaa lapsille
Ravintolatarjonta

Pitkäperjantain Menu

Alkuruokapöytä

Keitettyjä kananmunia ja lohta  (L, G)

Fetajuustosalaattia (L, G)

Palvilammassalaattia (L)  

Vihreäsalaattia, heruukkakastiketta (M, G) 

Jäävettä, mehua

Leipää ja Nokkoslevitettä

Lämminruoka

Katajalla maustettua riistapataa

Puolukkaa (L, G)

Uuniperunoita  (L, G)

Jälkiruoka

Ohukaisia, marjahilloa ja kermavaahtoa (L)

Kahvia/teetä

23 € / hlö

 

Tallikahviossa kanaa ja riisiä.

 

Ensimmäistä kertaa raveissa?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi raviradallemme!

Joensuun Ravirata Oy toimii osana Suomen hevostaloutta hevosen ja raviurheilun sekä hevosten ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Me Joensuun raviradalla haluamme vaalia hevosen merkitystä yhteiskunnallemme ja raviurheilulla on tärkeä rooli muun muassa rakkaan kansallisaarteemme, suomenhevosen säilymisessä. Me teemme tätä rakkaudesta lajiin, mutta samalla muistaen yhteiskunnallisen vastuumme myös muuttuvassa maailmassa. Joensuun raviradalla on merkittävä rooli myös alueellisena toimijana, yhteistyökumppanina ja tapahtuma-areenana Pohjois-Karjalassa. Lisää meistä.

Raviradallamme pääosissa ovat hevoset, mutta ravitapahtumasta pääsee nauttimaan haluamallaan tavalla - radan varressa tunnelmaa ja kavioiden töminää aistien tai ravintolakatsomossa seisovan pöydän antimilla herkutellen. Lasten Hevosmaailma on avoinna aina ravien ajan, ja siellä viihtyvät perheen pienimmät keppihevosten ja maatilan töiden parissa. Mitä kysyttävää sinulla onkaan, henkilökuntamme auttaa mielellään. Etukäteen raviradan palveluihin ja puitteisiin pääset tutustumaan nettisivuillamme. Raviyleisön kattavan infopaketin löydät navigaatiosta kohdasta Palvelut.

Nähhään Linnunlahdella!

Kilpailijainfo

HYVÄ TIETÄÄ

Suosittelemme osallistumismaksun maksamista etukäteen. Se käy näppärästi millä vain laitteella verkkoon pääset osoitteessa www.osallistumismaksu.fi

Ohjeet kilpailijoille ja lisätiedot varikkoalueemme palveluista olemme koonneet sivuillemme tänne: Raviurheilu > Kilpailijainfo. Mitä kysyttävää sinulla ilmeneekin, ennen raveja toimiston väkemme tavoitat parhaiten puhelimitse (yhteystiedot löydät sivun alalaidasta) ja ravipäivänä henkilökuntamme on käytettävissäsi.

KATOSLISTAT

Varikon katoslistat julkaisemme viimeistään ravipäivänä ja sen löydät nettisivujemme uutisista tästä linkistä.

RATAOLOSUHTEET

Tarkemmat ratatiedot päivitämme ravien alla ja tietenkin viimeistään myös ravipäivän aamuna sekä sosiaalisen median kanaviimme että sivuillemme. Nämä lisätiedot löytyvät näppärästi aina nettisivujemme etusivulta tai tästäpä näin: Ajankohtaista > Rataolosuhteet.

 

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Joensuun raviradalle!

Liitteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK