Maanantairavit 26.6.2023

Linnunlahdella ravataan!
Joensuun Ravirata
26.06.2023 18:00 - 26.06.2023 21:00
Joensuun Ravirata, Linnunlahdentie 5, Joensuu

Liput raveihin myynnissä ennakkoon verkkokaupassamme ja paikan päältä sisääntuloporteilta.  Halutessasi nauttia raveistamme Ravintolakatsomo Linnunradan pöydissä maittavan illallisen kera, hankithan pöytäpaikkasi ennakkoon. Ravipäivänä vapaita paikkoja ei enää välttämättä ole saatavilla. Pöytäpaikan hinta sisältää ruokailun seisovasta pöydästä.

KÄSIOHJELMA ladattavissa alasvetolaatikossa.

Tervetuloa Linnunlahdelle!

Tapahtuman hintatiedot

Liput 10 €, alle 16-vuotiaat maksutta
Ravintolakatsomon pöytäpaikka  (sis. ruokailu)
Sisäänpääsy Joensuun Raviradan ja Hippoksen kausikorteilla

Lisätietoja tapahtumasta

Tapahtuma on esteetön
Tapahtuma on ikärajaton

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 3-7 B) 4-6-2-5

3 ANNEN LAHJA nappasi Lieksasta uransa avausvoiton tyylikkäällä suorituksella ja on tässä samantasoisella suorituksella korkealla. Tamma on kilpaillut urallaan vasta kolmesti, joten sen voi olettaa menevän starttien myötä jatkuvasti eteenpäin. 7 B. ULJAS ei kuitenkaan ravatessaan ole helppo vastus pidettävänä takanaan. Viimeksi se laukkasi etusuoralla, mutta kulki tuon jälkeen vielä kovaa ja meni tähän porukkaan tosi kovan tuloksen. Ravilla ori menestyy varmasti. 4 PISKON PIONI on kahdessa viimeisessä startissa polkenut kiltisti ravia ja toivottavasti sama jatkuu tässäkin. Aikaisempien suoritusten perusteella suosikkikaksikolle riittäminen tulisi yllätyksenä, mutta hyvään sijoitukseen tamma pystyy. 6 KOVIKON VIXULLA oli Lieksassa laukkapäivä, mutta toivottavasti tuo oli vain yksittäinen sellainen.

 

2. lähtö:

A) 2 B) 3-7-11-8-9-12-1-

2 MAURITZ MATCHIN menestys tuntuisi tässä olevan varsin selvää, mikäli hevonen vain polkee läpi matkan ravia. Oulussa sillä oli toisessa kurvissa samassa kohtaa kummallakin kierroksella vähän haasteita ravin kanssa, mutta tuli kuitenkin asiallisesti maaliin saakka ollen viides. Nyt se avaa keulaan ja vetää pitkään. 3 LUCKY HANSMAN oli tekemässä hyvää juoksua uran avausstartissaan Lieksassa, mutta meni loppusuoralla vinoksi ja laukkasi. Joka tapauksessa hevonen näytti kykyjään ja ravatessaan riittää tässä korkealle. 7 SILENCE SHOTGUN oli viimeksi asiallinen kakkonen keulan selästä. Sen otteet paranevat starttien myötä, mutta nyt lähtöpaikka on turhan ulkona. 11 WINTER VISA meni maaliskuussa koelähdössä ihan mukavan tuloksen muiden mukana. Osaavista käsistä tulevaa aloittelijaa ei kannata unohtaa peleistä.

 

3. lähtö:

A) 4 B) 8-10-9-3-2-5-1-7-6

4 MARIDA oli viimeksi Joensuussa täysin suvereeni ja samaa voi olla luvassa nytkin. 6-vuotias tamma on osannut aloittaa uransa tyylikkäällä tavalla. Antti Kinnunen laskenee hevosella heti alusta eteenpäin ja se käy pokkaamassa piikkipaikan aikaisin haltuunsa. 8 SAVON SOKERI näytti viime syksynä hyviä otteita, mutta nyt vire on toki tauolta arvoitus. Talvitauon aikana viisivuotiaaksi kääntynyt tamma on varmasti kehittynyt ja hyvänä ollessaan kiertää tässä heti korkealle. 10 SOME näytti myös viime kaudella hyviä otteita. Kausi kuitenkin alkoi aika tasaisella suorituksella. 9 VAUHDIKAS-VENLA oli Killerillä ihan hyvä kolmas ja parantaa otteita taukonsa jälkeen. Nyt taas valmentaja hyppää hevosen kyytiin ammattikuskin jälkeen.

 

4. lähtö:

A) 3-6 B) 2-4-11-10-12-9-5-1

3 JUSTPAYMYBILLS kilpailee komeassa kolmen voiton putkessa, eikä neljännen peräkkäisen voiton ottaminenkaan mahdotonta ole. Ruuna kilpailee nyt ensimmäistä kertaa ryhmäajossa, mutta on ainakin voltista osannut kiihdyttää matkaan tosi napsakasti. Keulasta se vetää tätä pitkään. 6 DARE TO SHINE aloitti uransa komeasti kahdella voitolla. Viimeksi hevonen palasi tauolta tehden ihan hyvän juoksun 5. ulkoa. Startti vei varmasti myös sitä eteenpäin. 2 PREACHER sortui viimeksi laukkailuun, mutta siitä aikaisemmin nappasi voiton keulan kupeelta. Nyt lähdössä on pari hyvää hevosta etukäteen vastassa, mutta ei tämänkään voitto mahdotonta ole. 4 STRAWINSKI suorittaa starteissaan hyvin, mutta ottaa myös vähän ikäviä laukkoja. Ehjällä juoksulla hevonen voisi vaikka voittaa, mutta ei laukkakaan saa yllättää. Voiton kannalta laukkaan ei nyt ole varaa.

 

5. lähtö:

A) 5 B) 2-8-1-6-9-11-4

5 EVERYDAY JO on noussut ihan elämänsä vireeseen. Hiljattain Joensuusta tuloksena oli voitto sitkeän suorituksen päätteeksi ja Lieksassa hevonen kiri hyvin maaliin ehtien kakkoseksi. Ruuna on ollut aika tasainen avaaja, mutta vitosradalta juoksun pitäisi onnistua edes jotenkin. 2 IOSCO DU LYS paikkasi Lieksassa laukkansa ihan mukavasti ehtien vielä lähtönsä neljänneksi. Se on tähän kapasiteetiltaan ihan riittävä hevonen, mutta onnistumiset kiertävät sitä epävarmuuden vuoksi. 8 PENNYMAKER on tauluaan parempi menijä. Sen lähtöpaikka vaan on vaikea, mutta juoksun yhtään luonatessa tamma voi olla yllättävän korkealla.

1 FELIX JOURNEYN juoksu todennäköisesti onnistuu hyvältä paikalta, eikä etenkään hyvä sijoitus tunnu mahdottomalle.

 

6. lähtö: Toto4-1

A) 4 B) 8-3-10-5-2

4 HAKALAN HERTTUA teki Riksussa komean esityksen, joka vielä kääntyi sen eduksi, kun voitto irtosi maalikamerassa. Ruuna on viime aikoina ollut hyvä ja samanlaisena ei häpeä tässä kellekään. 8 DEMONI oli Vieremän välistartissa hyvä kakkonen ja kilpailee nyt lyhyellä starttivälillä, mutta ei tuon pitäisi haitata hevosta. Vieremällä se kilpaili ilman kaikkia kenkiä ja näyttäisi jatkavan Joensuussa samalla balanssilla. 3 KAHAKKA juoksi viimeksi kovassa lähdössä, kun vastassa oli ikäluokan kärkihevosiin kuuluva Wertti ja kumppanit. Se ei tuossa riittänyt, mutta nyt vastus on merkittävästi sopivampi. 10 SOHVIN VINHA riittää vauhtiensa puolesta myös takarivistä korkealle, mutta turhan epävarma se tahtoo olla.

 

7. lähtö: Toto4-2, Troikka

A) 4-8-3 B) 10-9-1-5-6

Marja Haakanan talli kilpailee kovassa vireessä ja niinpä kaksikko 4 LAKE’S CERAFINA ja 8 BETULLA C.R. nousee lähdön suosikkipariksi. Lake’s Cerafina kiri Loviisassa tyylikkäästi lopussa tallikaverinsa edelle ja niin voi käydä nytkin. Betulla C.R. on kuitenkin kova hevonen tähän ja juostava matka tasaa puntteja. 3 HOHO HAHA SISU on kuitenkin näille kova vastus lyötäväksi, sillä se on lähdön todennäköisin johtonimi ja keulasta ori on ollut parhaimmillaan. Kunto sillä ainakin on mallillaan, sillä Kajaanissakin hevonen ehti hienosti neljänneksi pahan alkumatkan laukan jälkeen. 10 MR MIDNIGHT tykkää myös juostavasta matkasta, mutta sen viimeisimmästä voitosta on häiritsevän paljon aikaa. Viimeksi Kuopiossa kiri kantoi maaliin vain tasaisesti.

 

8. lähtö: Toto4-3, Päivän Duo-1

A) 6-3 B) 11-8-7-12-2-10

6 FIFTYSHADESOFPRESS on tähän lähtöön varmasti riittävä hevonen, vaikka taulu sen kohdalla aika sekaiselta näyttääkin. Onnistumiset ovat kiertäneet sitä, mutta on osa lähdöistä ollut oikeasti aika hyvätasoisiakin. Nyt vastus näyttää etukäteen ihan sopivalta ja ruuna nostetaan lähdön suosikiksi. 3 FILION saa hyvältä lähtöpaikalta varmasti hyvän juoksun, jollaisella se pystyy kamppailemaan kärkisijoista. Viimeksi sen kohdalla kommentit olivat etukäteen varsin maltilliset, joten suoritus niihin peilaten oli hyvä. 11 NIGEL ALE on tähän lähtöön vahva hevonen ja Henri Bollströmiltä voikin odottaa takarivistä huolimatta matkalla aikaista ratkaisua. Viimeksi suoritus päättyi outoon laukkaan, mutta sitä aikaisempi kakkossija tuli hyvällä esityksellä. 8 LITTLE MISSY kärsii lähtöpaikasta, mutta on hevosena tähän ihan varteenotettava yllättäjä.

 

9. lähtö: Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

A) 5 B) 4-3-1-9-7-2

5 DIDI DAM on tässä lähellä voittoa mikäli pääsee keulaan. Tamma lähtee auton takaa kyllä reippaasti liikkeelle, joten sillä on hyvä mahdollisuus päästä kärkipaikalle. Viimeksi se ei kuitenkaan syystä taikka toisesta ollut parhaimmillaan, mutta ei yhteen starttiin kannata liikaa tuijottaa. 4 HUGO JOURNEY voitti Kajaanissa toissa kerralla tyylikkäästi, mutta viimeksi meno oli vaisumpaa. Toki lähtökin oli tuolloin kovempi. Hyvältä lähtöpaikalta se kuitenkin saa varmasti vähintään asiallisen juoksun, jollaisella pystyy olemaan voittokahinoissa. 3 Q-REX OAK oli Kajaanissa asiallinen kolmas. Hevonen ei ole tänä vuonna ollut sellainen mitä se oli aivan parhaimmillaan, mutta ehkä viime startit ovat näyttäneet vähän paremmalta. 1 DOWNSHIFTER meni talvella hyvin, mutta viime starteissa ei ole enää tullut menestystä. Nyt se saa hyvältä lähtöpaikalta juoksun aivan kärjen tuntumassa, jollaisella sen tulisi kamppailla kärkipään sijoituksista.

 

10. lähtö:

A) 6-5 B) 3-7-1-2

6 FRANSUA meni Kuopiossa ravia ja tuloksena oli heti komea voitto. Nyt lähtöpaikka on voltin vitosella, mutta sen selvittäessään hevonen kyllä menestyy. 5 RAPSODI oli Lieksassa hyvä kolmas keulasta ja hävisi vain kovalle kärkiparille. Nyt vastus on viime kertoja sopivampi, eikä Rapdsodin voitto ole varmasti kaukana. 3 LISSUN MYRSKY suorittaa tasaisesti ja kamppailee totosijoista, mutta kärkikaksikon lyöminen ilman niiden epäonnea yllättäisi. 7 TEMPAISUUN ja 1 KIIEKSEN VIHTORIIN pätevät pitkälti samat sanat.

 

Vihjesysteemit

Toto4

1. 3, 4, 8, 10 (5, 2)

2. 3, 4, 8 (10, 1)

3. 3, 6, 8, 11 (7, 12)

4. 5 Didi Dam (4, 3)

48 riviä = 9,60 euroa

 

Päivän Duo

1. 3, 6, 8, 11

2. 5 Didi Dam

4 yhdistelmää

 

Troikka (7. lähtö)

1. 4, 8

2. 3, 4, 8

3. 1, 3, 4, 5, 8, 10

16 yhdistelmää * 0,5e = 8e

 

Troikka (9. lähtö)

1. 5 Didi Dam

2. 1, 3, 4

3. 1, 2, 3, 4, 9

12 yhdistelmää * 0,5e = 6e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Käsiohjelma
Aikataulu

PÄIVÄN RAVILÄHDÖT

klo 17:40   Poni 1 B tasoitusajo 1660 m p. 2.05.0 + 20 m/ 1,5 s.

klo 17:30  koelähtö tasoitusajo 2140 m Yhdistetty

klo 18:15   LÄHTÖ 1  KV tasoitusajo 2140 m p. 500 e. + 20m/ 500 e. enintään 2000 e. Etusija Suomessa syntyneet

klo 18:35   LÄHTÖ 2  LV ryhmäajo 2140 m. enintään 500 e. Etusija 3-4 vuotiaat

klo 18:55    LÄHTÖ 3  SH tasoitusajo 2140 m p. 1500 e + 20 m /1200 e. enintään 6300 e. 3-4 vuotiaat, tammalähtö, Tammasarja 2023

klo 19:15    LÄHTÖ 4  LV ryhmäajo 2140 m enintään 2200 e.

klo 19:35    LÄHTÖ 5  LV ryhmäajo 2140 m enintään 4500 e. Amatööriohjastajien SM-liiga, C-kortilliset

klo 20:00   LÄHTÖ 6 KV ryhmäajo 2140 m enintään 8000e. Etusija Suomessa syntyneet

klo 20:20   LÄHTÖ 7 LV ryhmäajo 2640 m enintään 19 500 e.

klo 20:40   LÄHTÖ 8  LV ryhmäajo 2140 m enintään 10 000 e.

klo 20:55   LÄHTÖ 9 LV ryhmäajo 2140 m enintään 65 000 e.

klo 21:10   LÄHTÖ 10 KV tasoitusajo 2140 m p. 15 000 e, 20 m/ 30 000 e, 40 m/ 55 000 e. pt. 60 m. Etusija Suomessa syntyneet

 

 

 

 

Ravintolatarjonta

Ravintola Linnunradan menu

 

Mansikkavihannessalaatti ja sitruunakastiketta (M, G)

Kukkakaalikurkkusalaatti (M, G)

Seesamimarinoituja vihanneksia (M, G)

 

Mehua, jäävettä

Leipää ja levitettä

 

Ankkaa ja kanaa appelsiinikastikkeessa

Pähkinäperunoita (M, G)

 

Omenapaistosta, vaniljakastiketta (L. G)

 

Kahvi / Tee

 

18 €

Ensimmäistä kertaa raveissa?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi raviradallemme!

Joensuun Ravirata Oy toimii osana Suomen hevostaloutta hevosen ja raviurheilun sekä hevosten ja ihmisten hyvinvoinnin edistämiseksi. Me Joensuun raviradalla haluamme vaalia hevosen merkitystä yhteiskunnallemme ja raviurheilulla on tärkeä rooli muun muassa rakkaan kansallisaarteemme, suomenhevosen säilymisessä. Me teemme tätä rakkaudesta lajiin, mutta samalla muistaen yhteiskunnallisen vastuumme myös muuttuvassa maailmassa. Joensuun raviradalla on merkittävä rooli myös alueellisena toimijana, yhteistyökumppanina ja tapahtuma-areenana Pohjois-Karjalassa. Lisää meistä.

Raviradallamme pääosissa ovat hevoset, mutta ravitapahtumasta pääsee nauttimaan haluamallaan tavalla - radan varressa tunnelmaa ja kavioiden töminää aistien tai ravintolakatsomossa seisovan pöydän antimilla herkutellen. Lasten Hevosmaailma on avoinna aina ravien ajan, ja siellä viihtyvät perheen pienimmät keppihevosten ja maatilan töiden parissa. Mitä kysyttävää sinulla onkaan, henkilökuntamme auttaa mielellään. Etukäteen raviradan palveluihin ja puitteisiin pääset tutustumaan nettisivuillamme. Raviyleisön kattavan infopaketin löydät navigaatiosta kohdasta Palvelut.

Nähhään Linnunlahdella!

Kilpailijainfo

HYVÄ TIETÄÄ

Suosittelemme osallistumismaksun maksamista etukäteen. Se käy näppärästi millä vain laitteella verkkoon pääset osoitteessa www.osallistumismaksu.fi

Ohjeet kilpailijoille ja lisätiedot varikkoalueemme palveluista olemme koonneet sivuillemme tänne: Raviurheilu > Kilpailijainfo. Mitä kysyttävää sinulla ilmeneekin, ennen raveja toimiston väkemme tavoitat parhaiten puhelimitse (yhteystiedot löydät sivun alalaidasta) ja ravipäivänä henkilökuntamme on käytettävissäsi.

KATOSLISTAT

Varikon katoslistat julkaisemme viimeistään ravipäivänä ja sen löydät nettisivujemme uutisista tästä linkistä.

RATAOLOSUHTEET

Tarkemmat ratatiedot päivitämme ravien alla ja tietenkin viimeistään myös ravipäivän aamuna sekä sosiaalisen median kanaviimme että sivuillemme. Nämä lisätiedot löytyvät näppärästi aina nettisivujemme etusivulta tai tästäpä näin: Ajankohtaista > Rataolosuhteet.

 

Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan Joensuun raviradalle!

Liitteet

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK