Sunnuntairavit

Linnunlahdella ravataan
Kuva tulossa
21.03.2021 16:00 - 21.03.2021 20:00
Joensuun Ravirata, Linnunlahdentie 5, Joensuu

Cazador, kuva: Aada PölönenLinnunlahden ravikausi jatkuu 11 lähdön kisoilla sunnuntaina 21.3. klo 16:00 alkaen! Sunnuntaina mukana  on mm. viime kerran Ravilauantain sankari Cazador.

Ravien käsiohjelma katsottavissa ja ladattavissa myös tulostettavana versiona sivun alalaidasta Lataa käsiohjelma -painikkesta.

Koronavirustilanteesta johtuen nämä ravit ajetaan ilman yleisöä.

 

Tervetuloa Linnunlahden raveihin vastaanottimien ääreen!

 

Yhteistyökumppanimme

Menossa mukana Suomenhevosliitto r.y ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry

  

 

Tallikahvion Menu sunnuntaille

Lihapata, paahdetut perunat

Vihersalaatti

Kahvi/tee

 

Ravien aikataulu

Lähtö     Matka Tasoitukset     Pelit
1.lähtö 16:07 tasoitusajo lv 2140  p. 0 e + 20 m/ 900 e. enintään 900 e      
2.lähtö 16:27 tasoitusajo sh 2160  p. 0 e + 20 m/ 150 e. enintään 600 e      
3.lähtö 16:47 Monte tasoitusajo lv 2140  p. 15 000 e + 20 m/ 25 000 e.      
4.lähtö 17:10 tasoitusajo kv 2140  p. 13 000e, 20 m/ 21 000e, 40 m/ 30 000e. enintään 30 000 e     Toto5-1
5.lähtö 17:30 ryhmäajo lv 1640  enintään 22 000 e.     Toto5-2
6.lähtö 17:50 ryhmäajo kv 2140  enintään 8000 e.     Toto5-3
7.lähtö 18:10 ryhmäajo lv 2140  enintään 10 500 e.     Toto5-4 Duo-1 Troikka
8.lähtö 18:30 tasoitusajo lv 2140  p. 34 000e.     Toto5-5 Duo-2
9.lähtö 18:50 ryhmäajo lv 2140  enintään 2800 e.     Troikka
10.lähtö 19:05 tasoitusajo kv 2140  p. 1000 e + 20 m/ 1000 e. enintään 5000 e      
11.lähtö 19:20 ryhmäajo lv 2140  enintään 5700 e.     Troikka
1.koelähtö 15:30 tasoitusajo yhd 2140 m:      

 

Jaa tapahtuma

Vihjeet

1. lähtö:

A) 4 B) 7-2-1-3-5

4 JOKER PRIDE suoritti 2-vuotiaana koelähdön Kaustisella oikein asiallisella tyylillä. Ruuna aloittaa uransa taitavasta valmennuksesta ja lienee heti valmis menestymään. 7 BLACK SWAN oli hyvä toinen kauden avausstartissaan Kuopiossa. Startti alla tamma voi jopa parantaa ja kiertänee nyt takamatkaltakin pienessä lähdössä korkealle. 2 HESMERALDA ja 1 BLUEJEANS N ANGEL saavat molemmat paalulta hyvät reissut ja ovat heti uran avausstarteissa potentiaalisia menestyjiä.

 

2. lähtö:

A) 1-2 B) 6-7-4-3-5

1 V.G. VOITTO olisi mennyt uran avauskisaan kovemman tuloksen, ellei olisi laukannut lyhyesti loppusuoralla. Paalulta se pääsee hyvin liikkeelle ja ravilla taistelee varmasti voitosta. 2 SAVON SISU jäi Killerillä niukasti kolmanneksi. Tulos oli kuitenkin tähän porukkaan hyvä ja samanlaisia vauhteja mennessään se on tässäkin kärkitaistossa. 6 MELEKO RINSESSA laukkasi Kuopiossa keulasta kierros ennen maalia. Tamma on tähän asti ollut tasavauhtisen oloinen tapaus, joten paalulta lähtevän suosikkikaksikon vauhdit voi olla sille vielä tässä vaiheessa liian reipasta. 7 VIRMAAN VENLA palaa tauolta. Ennen taukoa se oli johtavan kannasta asiallinen kolmas. Molemmat takamatkalaisista voi sijoittua hyvin, mutta voittoon asti yltäminen vaatisi jo suosikkikaksikon epäonnistumista.

 

3. lähtö:

A) 4 B) 9-6-5-7-8-3

4 GRAFFITI ARTISTIN piti juosta keskiviikkona välistartti Vermossa, mutta se poistettiin lähdöstä juuri ennen starttia. Ruuna on usein ennen starttia aika virtavana, mutta voltista sen pitäisi kyllä päästä hyvin matkaan. Asetelmat ainakin puoltaa Graffiti Artistia, sillä pahimmat vastustajat lähtevät matkaan sen takaa. Taktiikka Graffiti Artistilla lienee suoraviivainen, eli Anette Antti-Roiko kierrättää ruunan aikaisessa vaiheessa keulapaikalle. 9 REVEREND DRED teki viimeksi Lappeessa hyvän kirin ehtien toiseksi ja näytti, että kuntokäyrä näyttää nyt oikeaan suuntaan. Tehtävä ei kuitenkaan ole helppo ainakaan voiton suhteen noin pitkältä takamatkalta, mutta hyvässä kunnossa tämäkin Kimmo Aholan valmennettava on. 6 PRAYER’S HOPE voitti viimeisimmän starttinsa Joensuussa. Starttiväli on nyt aika pitkä ja vastus kovenee viime kerrasta, mutta Prayer’s Hope on ihan pystyvä menijä tähänkin tehtävään. 5 TRIPLE RAY juoksi tiistaina Teivossa kaukana kärjestä ja tehtävä menestyksen suhteen oli mahdoton. Toissakerralla montéssa esitys oli hieman tasapaksu. Kärrylähdöissä ruuna on ollut parhaimmillaan, kun on saanut juosta vapaata rataa pitkin ja nyt ainakin siihen aukeaa mahdollisuus.

 

4. lähtö: TOTO5-1

A) 4-6 B) 9-5-7-10-2-3

4 LARVAN IISU laukkasi viimeksi ensimmäisessä kaarteessa ahtaan näköisessä tilanteessa. Larvan Iisu lähtee voltista kovaa liikkeelle ja etenee nyt ajoissa keulapaikalle, joten se nostetaan rankingin kärkihevoseksi. 6 LUMETTAJA laukkasi viimeksi myös lähtöön, mutta pääsi kuitenkin laukan jälkeen vielä 2. ulos, josta se puristi lopussa mukavasti toiseksi. Tuo oli Lumettajalle toinen startti tauolta ja esitys oli positiivinen, joten oriin kuntokäyrä näyttää vahvasti ylöspäin. 9 PITSKA ei viimeksi esittänyt aivan parastaan, mutta toissakerralla se oli hyvä puristaen voittoon juostuaan matkan johtavan rinnalla. 5 TEMPAISU on noussut mukavaan kuntoon, mutta viimeisimmästä voitosta on jo paljon aikaa. 7 TAIKATULEN LIEKKI tekee jatkuvasti tasaisesta jälkeä, mutta otteiden tulisi vielä hieman terävöityä mikäli se mielii tässä taistella voitosta.

 

5. lähtö: TOTO5-2

A) 4 B) 3-1-8-6-7-11-2

4 NOPE’S DYNAMITE juoksi viimeksi pääosin 3. sisällä, eikä koskaan saanut kunnolla kiriväyliä. Esitykset tauon jälkeen ovat olleet asiallisia ja kunnossa hevonen vaikuttaisi olevan. Maili ei ole Nope’s Dynamitelle paras matka, mutta se lähtee liikkeelle asiallisesti ja saa selkäreissun parijonossa, jolla se on lopussa vaarallinen. 3 UNCOMPARABLE oli keskiviikon välistartissa Vermossa keulapaikalta hyvä toinen. Ruuna avaa auton takaa sen verta reippaasti, että on todennäköisin keulahevonen, josta sillä myös ajettaneen. 1 I FEEL ON FIRE laukkasi viimeksi lähtöön. Tämä ei kuitenkaan normaalisti paljoa laukkaile ja hyvältä paikalta se saa hyvän reissun, jollaisella on mahdollinen menestyjä. 8 OXAN COCKADOODLEDO juoksi viimeksi kaukana kärjestä, joten menestyminen oli vaikeaa, eikä loppusuorallakaan kiritiloja koskaan auennut ja voimia taisi jäädä varastoon. Lähtöpaikka mailin matkalle on haastava, mutta ruuna on kyllä tauluaan paremmassa kunnossa.

 

6. lähtö: TOTO5-3

A) 1-2 B) 5-11-7-6-4-9-8

1 MAUKAN MUISTO oli viimeksi asiallinen viides sisäratareissun jälkeen. Sisäradan lähtöpaikka ei ole ruunalle välttämättä kaikkein mieluisin, mutta juoksun onnistuessa se pärjännee, sillä vastuksen puolesta lähtö on sopiva. 2 HUIVIKAS avaa auton takaa sen verta reippaasti, että voi päästä tässä jopa keulaan. Hevonen oli viimeksi 3. sisältä tasainen kuudes. Valmentaja Terho Rautiaisen hevoset kilpailee hyvässä vireessä. 5 ESSIN SÄVÄYS voitti viimeksi varmaan tyyliin. Nyt vähemmän ajava valmentaja hyppää tamman kyytiin ja pari aika kovaa vastustajaakin on vastassa, joten tamma jää haastajan rooliin. 11 KAPENEVA oli viimeksi johtavan rinnalta asiallinen kolmas, mutta nyt tehtävä takarivistä ainakin voiton suhteen voi olla liian haastava.

 

7. lähtö: TOTO5-4, PÄIVÄN DUO-1, TROIKKA

A) 5 B) 11-3-1-8-9

5 CAZADOR on viime starteissaan tehnyt vakuuttavia esityksiä ja lähtee matkaan ihan ansaitusti suurena suosikkina. Cazador lähtee auton takaa matkaan tasaisesti, mutta Janne Räisänen ajanee ruunalla heti eteenpäin ja se hakee tässä lopulta keulapaikan haltuunsa. Lähtökiihdytyksessä laukkariski on merkittävä, mutta ravatessaan Cazador tuskin tätä lähtöä häviää. 11 LUSH LIFE vastaili viimeksi keulapaikalta varmaan voittoon. Nyt lähtöpaikka on takarivissä ja vastuskin on aavistuksen viime starttia tasokkaampi, joten tehtävä on haastava. 3 WONDER OF YOU juoksi viimeksi takapareissa, josta lopetti hyvin ja esitys oli positiivinen. Nyt ruuna juoksee lähempänä kärkeä, eikä sijoitus totossa yllättäisi. Hyvässä kunnossa hevonen kyllä on. 1 REBEL RACE pitää ainakin alussa keulapaikan hallussaan, mutta luovuttaneen keulapaikan matkalla suosikille. Tamma ei ole innokkain voittamaan, mutta johtavan kannasta se voisi liftata totokolmikkoon. 

 

8. lähtö: TOTO5-5, PÄIVÄN DUO-2

A) 7 B) 5-9-3-4-6-2-1-8

7 BENOBI ZET on jo pitkään ollut hyvässä kunnossa ja ansaitsisi jo voiton. Viimeksikin ruuna esitti pitkän ja vahvan kirin 5. ulkoa ollen maalissa hyvä kolmas. Se lähtee voltista ihan hyvin liikkeelle ja pääsee juoksemaan kärjen tuntumaan. Selkäreissulla se esittänee taas vahvan loppukirin ja taistelee tässäkin voitosta. Matkan aikana tällä ei voi ajaa ainakaan johtavan rinnalle, sillä se juoksupaikka ei Benobi Zetille sovi. 5 ORNSTEIN laukkasi viimeksi lähtöön, mutta tuli lopussa vielä asiallisesti rahoille sisärataa pitkin. Ravilla Ornstein olisi tähän lähtöön ihan riittävä menijä. 9 HARD TO TRICK jäi viimeksi pussiin 3. sisälle. Kierretävää takamatkalta tulee, mutta tamma on hyvässä kunnossa ja ihan mahdollinen menestyjä tähän tehtävää. 3 VESUVIO WISE L tarvitsee nätin reissun riittääkseen ihan kärkeen asti ja sellaisen se nyt tuosta paalulta oletettavasti saa. 4 HERZOG GREENWOOD oli viimeksi tasapaksu muiden takaa, mutta vapaalta radalta ori on parhaimmillaan, joten nyt paalulta taktiikka lienee suoraviivainen.

 

9. lähtö: TROIKKA

A) 7 B) 3-11-10-2-4-5-8-9

7 FUNDERBAR tekee nyt debyyttistarttinsa Jukka-Pekka Kauhasen valmennuksesta. Ruuna on juossut kovissa tehtävissä, kun viimeisin startti on Mascate Matchin voittama kriteriumkarsinta. Tauko on pitkä, eikä Funderbar ole tietenkään noin pitkältä tauolta heti herkimmillään, mutta hevosena se on tähän oikeinkin riittävä. 3 GROVE’S KAJSA teki hyvän esityksen Killerillä ja hävisikin voiton vain niukasti. Lähtökiihdytys tosin voi tälle tuottaa haasteita, sillä tuo maanantain startti oli Grove’s Kajsan ensimmäinen autolähtö ja tamma ei halunnut mennä kunnolla siivekkeeseen kiinni. Nyt sen takaa lähtee hevosia ja siipeen tulisi mennä kunnolla kiinni. 11 SOLOMON JOE oli viimeksi asiallinen toinen kierrettyään loppukurvissa 2. ulkoa johtavan rinnalle. Takarivistä juoksun onnistuessa se kiertää tässäkin korkealle. 10 ZOLA BUD on saanut tauon jälkeen pari starttia kroppaansa ja se omaa potentiaalia nähtyä parempaan, mutta ruunan vire on pieni kysymysmerkki.

 

10. lähtö:

A) 15-3 B) 8-1-14-2-16-12-4-6-10-5-9

15 ALPERTTO voitti viimeksi varmaan tyyliin johtavan rinnalta. Toisten takana juokseminen ei ole ollut Alpertolle yhtä helppoa mitä vapaalta radalta meneminen, mutta ori on nyt ollut viime starteissa ravivarmempi mitä aiemmin, joten kiertänee ravatessaan takaakin korkealle. 3 LUMI-RAMI avasi uransa kahdella vakuuttavalla voitolla. Nyt taukoa on alla paljon, mutta mikäli ori on tauon aikana vielä kehittynyt siitä mitä se oli kesän starttien aikaan, niin siltä voi odottaa heti pärjäämistä tässä. 8 KASMIIRA teki viimeksi hyvän lopetuksen ehtien toiseksi sisäratareissun jälkeen. Tamma lähtee voltista hyvin matkaan ja pääsee juoksuradalta heti lähdössä hyviin asemiin, eikä menestyminenkään tässä olisi yllätys. 1 KATIN MESTARI teki Kuopiossa taulta oikein asiallisen esityksen ja startti alla voi jopa parantaa. Tosin Katin Mestarille on parissa viime startissa tullut matkan aikana laukkoja ja niitä ei olisi nyt varaa ottaa mikäli se haluaisi taistella tässä aivan kärkisijoista. 14 FREDRIKSON tekee ravatessaan todella vahvoja esityksiä. Lähdössä laukkariski on suuri, mutta mikäli ruuna ravaisi muuten koko matkan se nousisi tässäkin korkealle, vaikka kierrettävää on paljon.

 

11. lähtö: TROIKKA

A) 2-12-5-7 B) 4-11-3-9-8-6

Ennakkoon tasaisessa lähdössä rankingin kärkeen nousee 2 BIG BOWL, sillä se saa hyvältä lähtöpaikalta varmuudella hyvän reissun. Se ei viimeksi riittänyt lähdön kärkikaksikolle, mutta esitys oli ihan asiallinen. 12 NETTIER oli viimeksi asiallinen kolmas. Toissakerralla voitto tuli oikeinkin varmaan tyyliin. Kuntonsa puolesta tamma riittää tässä korkealle, mutta lähtöpaikka on kyllä haastava. 5 FREE FROM FINES juoksi viimeksi johtavan kannassa, mutta taipui aikaisessa vaiheessa hännille. Se lähtee auton takaa hyvin liikkeelle ja pääsenee heti hyviin asemiin. 7 TAZER näytti viimeksi ennen lähtöä pruuvissa hyvälle, mutta kiihdytykseen tuli laukka. Ruunassa on potentiaalia näihin sarjoihin ja ehjällä suorituksella se riittäisikin tässä pitkälle. 4 MATCH TO WHEELSILLÄ on pari poisjääntiä alla ja se tuo ruunan ympärille omat kysymysmerkkinsä. Keulapaikalta se vastaisi vastustajille pitkään, mutta keulaan ei nyt taida olla asiaa.

 

Vihjesysteemit

TOTO5 (pieni)

1. 4, 6 (9, 5)

2. 1, 3, 4 (8, 6)

3. 1, 2 (5, 11)

4. 5 CAZADOR (11, 3)

5. 5, 7, 9 (3, 4)

36 Riviä = 3,60e

 

TOTO5 (suuri)

1. 4, 6, 9 (5, 7)

2. 1, 3, 4, 6, 7, 8 (11, 2)

3. 1, 2, 5 (11, 7)

4. 5 CAZADOR (11, 3)

5. 3, 4, 5, 7, 9 (6, 2)

270 Riviä = 27e

 

PÄIVÄN DUO

1. 5 CAZADOR

2. 7 BENOBI ZET

1 Yhdistelmä

 

TROIKKA (7. lähtö)

1. 5 CAZADOR

2. 3, 11

3. 1, 3, 8, 9, 11

8 Yhdistelmää * 0,5e = 4e

 

TROIKKA (9. lähtö)

1. 3, 7, 11

2. 3, 7, 11

3. 2, 3, 4, 7, 10, 11

24 Yhdistelmää * 0,5e = 12e

 

TROIKKA (11. lähtö)

1. 2, 12

2. 2, 5, 7, 12

3. 2, 4, 5, 7, 11, 12

24 yhdistelmää * 0,5e = 12e

 

Vihjeet: Veeti Suomalainen

Tuote on lisätty koriin
Tuote on lisätty koriin

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori ladattu

[CART NAME]

Siirry ostoskoriin
Tallennettu ostoskori poistettu

[CART NAME]

OK